StrugurasiS-O 11-BV Andreea,HAI Caty, Marryan (98)
Raspunsuri - Pagina 8
didianana spune:
asta e buuuun bancu..
apropo de barbati, azi ma intrebat taica-meu vitreg cum nasc, si i-am zis ca incerc natural, la care el zice ceva de genu:
"-Nu stii ce faci!" pe un ton deparca numa prunci a nascut el de ani si ani incoace, in toate felurile posibile..Ma da asa oameni eu nu inteleg..
32+ si mamica fericita de 3+ anisori
lai spune:
Lali, viu, cum nu Mai ales daca se lasa cu dantzuit, nu mai scapati de mine
Si acum sa ma confesez si eu, am luat si eu o gura de vin aseara, o gurita mica-mica minuscula, si m-a apucat o veselie de nu mi-a mai tacut gura toata seara, si am tinut-o intr-un ras de numa'. Ioi, cand oi bea primul pahar de vin dupa sarcina cre' ca intru direct in coma alcoolica
Alayna, e f. bine ca poti sa schimbi biletul, macar pe partea de mai devreme daca mai tarziu nu se poate. Eu nu pot sa-l schimb, adica teoretic as putea, dar ar fi fff scump. Insa cumva o sa fie si sunt sigura ca o sa fie bine la amandoua
Lai 36+ cu
Creola spune:
Wawwwwwwwww,ce distractie pe la noi!Se stie ca cele neprogramate sunt f reusite,dupa cum se si vede!Eu am avut de recuperat si am ajuns ca si May la sfarsitul petrecerii!
Inchin si eu un pahar de sampanie
Lali sa fii mereu sanatoasa ,fericita si aceasta zi sa fie plina cu cele mai frumoase si insemnate intamplari pentru tine!
Hayat Kh bine ai revenit acasa!Ma bucur si eu alaturi de grup ca ai trecut cu bine peste toate si iti urez sa te apropii cat mai aproape de termen !
Faine toate bancurile ,cel cu Ileana C nu l-am mai auzit si m-am distrat si eu copios...vin si eu cu unul:
Vecina de alaturi bate la usa . El deschide si ea zice :
-"Auzi, abia am ajuns acasa si am chef sa ma distrez, sa ma imbat si sa fac sex toata noaptea... tu esti ocupat diseara?".
-"NUU, NUUUU!!!!!".
-"Atunci imi tii tu cainele ?"
Seidana ma urmareste Rotariu Daniela si Mihu.As fi nascut cu Rotariu dar ea are contract doar cu Gynia ,iar eu am ales sa fac recoltare de celule stem cu banii aia...asa ca voi naste si eu la Stanca.
Da ,Natalia eu sunt cealalta graviduta .La inceput nici eu nu am fost prea incantata de acest sport pe care la ales fiica-mea ,parca tostusi pentru o domnisorica vrei altele(balet,dans)...dar nu am putut sa o refuz cand s-a cerut mai ales ca eu sunt cea care am impins-o mai mereu de la spate pentru a participa la celelate.Cred ca ti-am si zis ca are priza la copii.(aikido).Din toamna vor avea si alte activitati la centru japonez,va fi chiar si un restaurant unde ii vom putea astepta noi...asta in caz ca nu avem de alergat pentru alte cele.
Eu cu toate ca am doar 34 sapt m-am apucat de bagaj ca sa scap de grija ca ma ia pe nepusa masa si nu am pregatit nimic.
De Jade nu mai stie nimeni nimic?
si o zi faina sa avem!
34+
Lali_mete spune:
Buna dimineatza!!!
Mai si Lai imi pare rau ca ati ajuns dupa ce noi am plecat acasa, poate continuam diseara,ca mie una mi-a placut.
Creola mercic pentru urari,super si bancul tau,ca sa rad asa de dimineata .
Mai spunea sotul unei fete de la alta odisee:
- " sa o vezi cum rade ca apucata pe la 2-3 de noapte,in fata laptopului,asta dupa ce cu cateva ore inainte plangea ca o doare spatele,ca o dor picioarele,ca eu nu o inteleg... si acum rade,si cand o intreb de ce spune
-" pai a scapat XXX batista la perinita si YYY a varsat vinul pe ea, ZZZ ne-a adus patrunjel sa mancam sa nu mirosim a alcool" .
Si la intrebarea lui
-"unde,ca tu esti pe scaun?!" ea raspunde
-"pai ce,virtual nu se poate bea?" .
Atunci sarmanul credea ca s-a tzacanit nevasta,apoi s-a obisnuit. Mai ales nu stiu cum,dar acolo stateam treze mai ales in primele luni dupa nastere ,pana la ore miici in noapte.
Multam fain ,am dormit biine si cu zambetul pe buze dupa bancurile de aseara .Si nu cred ca eram eu aia care batea lumea serile trecute pentru clatie,ca eu daca mi se face pofta ma apuc si imi fac sa urog pe altii...
Revin,acum imi astept surioara sa vina...
Edit,a venit deja.
Pentru Raisa
Lali de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si 36+ cu Ioana Teodora
AMR 4 saptamani
marryan spune:
neata
vai ce vatio distrat aseara la petrecerea data de Lali
sunteti nemaipomenite, de la 5 sunt in picioare si tot citesc capitole din urma...ca na nu am avut timp citeva zile sa citesc
Lali la multi ani iubita, sa fii sanatoasa, fericita si multe realizari frumoase in viata, sarcina usoara pina la termen si o nastere usoara
multi pupici
io am cititi din urma dar nu am retinut mai nimika decit bancurile care le ati postat si rid de una singura in fata calculatorului, de ma intreaba sotul "ce sa intimplat, nu cumva nasti?...pai io nu cred ca voi naste rizind
deja am contractii dureroase, pitica nu se intoarce si ma doare toate coastele,cred ca imi sunt vinete deja
azi si miine am liber la odihna cit pot si somn ca de luni se incepe bucuria
Cea mai fericita mami 37 + cu
Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final
My angel says: "start moving, so I can start blessing"
MatzaRebela spune:
Buna dimineata petrecaretelor;)))) ce v-ati distrat voi aseara hahahaa ce frumos;)))
pupici si cafelute mai tari azi ca sa va treziti:)))
Bestiale toate bancurile nu am ce spune:))) inca rad =)))))))
37+cu Kate Rina
MatzaRebela spune:
Se vede ca abia m-am trezit:))) primul lucru pe care vroiam sa-l scriu era " LA MULTI ANI LALI!!! sa ne traiesti sa infloresti, multa sanatate, fericire si tot ce iti doresti:)"
dar m-am luat cu bancurile si am uitat sper sa nu ma bati prea tare lali:* pupici
37+cu Kate Rina
seidana spune:
mdaaaaa scriu un post de 35 min si l-am sters.....
Pana imi revine fundul in jos, zic doar
LALI.. MULTI ANI FTUMOSI, FERICITI, SANATOSI SI IUBITI !!!!!!!!!!
38+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !