StrugurasiS-O 11-BV Andreea,HAI Caty, Marryan (98)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kora_B spune:

Sei, tare sotul asta al tau cu algoritmul

La al2lea ia in calcul data nasterii primului copil si imparte la 5 iar la al3lea si data nasterii celui de-al 2lea si gata, te-a scapat de stresul 'cand o sa nasti? '

32+ cu DPN 02.10.2011 si mamica de 2 ani +

Mergi la inceput

Fetelor, m-ati lasat singura pe aici!!

Sau va odihniti dupa petrecerea de azi noapte?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kora_B

Sei, tare sotul asta al tau cu algoritmul

La al2lea ia in calcul data nasterii primului copil si imparte la 5 iar la al3lea si data nasterii celui de-al 2lea si gata, te-a scapat de stresul 'cand o sa nasti? '

ioi... l-ai salvat... a sssttt nu ii zic nimik , il las sa se mai chinuie putin...

38+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gertruda32 spune:

KORA - Ma bucur ca te-ai mai linistit In legatura cu crude la spitalul de pediatrie de la MedLife, am auzit ca au o problema cu cei care nasc la un alt spital privat, si ma refer aici la nou nascuti.

34 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

LA MULTI ANI LALI, SA DEA DUMNEZEU SA TI SE INDEPLINEASCA TOATE DORINTELE...mooaaaamaaa, da' ce petrecere am pierdut...super tare, ma tot uitam cand va citeam la ora si nu-mi venea sa cred..v-ati cam petrecut pana tarziu, nu gluma

astazi este si ziua lui indi'....si am petrecuit foarte furmos,ca niciodata pana acum,adik doar noi doi,si chiar a fost foarte frumos, asa ca nu am intrat pana acum ca nu l-am lasat nici o sec singurel..acuma ne pregatim sa iesim in oras, si mi-e asa de somnn dupa o zi de leneveala,dar tre repede sa ma fac fresh

Sei, ce m-am speriat cand am deschis forumul si am vazut ce scrie la capitol, ca am zis ia uite mai intr-o noapte cate fete sunt int rtavaliu..apoi m-am linistit dupa ce v-am citit...

Va pooop pe toate, in special pe LALI astazi

Zubi, mami37+ cu
minunea mea

Mergi la inceput

Hayat..., ma bucur ca esti bine si D=l te/va rasfata,, eu zic sa nu te simti vinovata , iubirea e la bine si la greu.. el iti arata cat de bine te iubeste la greu...

Marina sa iti fie de bine sarmalutele , lasa ca esti mixa.. si cu 2 e chia insegnificant..

Kora.. ce butiu fata?mai aveti loc in el?

Lali deci te-ai petrecut frumos..., incheiati in 2 cu bule sau fara ?

Noi am petrecut azi f fain, am facut gratar in gradinuta, a facut curat aproape singur, ne=am plimbat de manuta si am pove ca in vremurile frumoase, doar ca acum burtica ne face pe noi mai frumosi, am fost impreuna la biserica sa vb cu parintele pt a ne sfinti casa, mi-a binecuvantat burtica, ne-a binecuvantat pe toti 3, am fost la praji si suc... a fost f frumos...

Mergi la inceput

Zubi... la indi tau, sa te iubeasca mai mult, sa fiti mai fericiti, sa fiti sanatosi toti 3 , si sa nu va supere nimeni e acum incolo...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_t spune:

ANDREEA2011 - Felicitari mamico!!!

La multi ani cu sanatate si impliniri draga Lali!

Jade te rog sa ai putere, totul o sa fie bine!
Sanatate si rabdare multa Hayat!

Nastere usoara caty2585!!!

Vai am 4 capitole de recuperat Tare vorbarete ati fost

va de o mie de ori ca tare dor mi-a fost de voi

35+ Doamne iti multumim!

Mergi la inceput

Uf, ce urat din partea lor

Dar sper ca depinde si de dr, sa nu fie toti la fel. Eu oricum am dr pediatru dinafara Medlife si ea vine acasa de cate ori am nevoie. Ceea ce-mi convine, decat sa ma deplasez cu bebe mic la ea la cabinet, sa stau la rand (chiar daca au prioritate copii mici, daca e cineva in cabinet nu pot intra peste ei).

Uf, mi-e tare cald si nu-mi gasesc pozitie de stat. Ce sa mai spun de somn...

Citat:
citat din mesajul lui gertruda32

KORA - Ma bucur ca te-ai mai linistit In legatura cu crude la spitalul de pediatrie de la MedLife, am auzit ca au o problema cu cei care nasc la un alt spital privat, si ma refer aici la nou nascuti.

34 + cu

Mergi la inceput

Zubi, sa-ti traiasca barbatul! Sa fie sanatos, sa te iubeasca muuult de tot si sa aveti parte de cat mai multe bucurii impreuna, toti 3

Citat:
citat din mesajul lui zubi

astazi este si ziua lui indi'....si am petrecuit foarte furmos,ca niciodata pana acum,adik doar noi doi,si chiar a fost foarte frumos, asa ca nu am intrat pana acum ca nu l-am lasat nici o sec singurel..acuma ne pregatim sa iesim in oras, si mi-e asa de somnn dupa o zi de leneveala,dar tre repede sa ma fac fresh

Zubi, mami37+ cu
minunea mea

Mergi la inceput