StrugurasiS-O 11-BV Andreea,HAI Caty, Marryan (98)
Raspunsuri - Pagina 10
seidana spune:
Vreau sa pun citatul LALICAI pe prima pagina.. sunteti de acord?
38+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
caty2585 spune:
Update semnatura Ce frumos suna AMR 7 ZILE
M-am gandit sa o incurajez eu pe fiica'mea
HAI LORIANA
Cine mai doreste
Fericita 39+ cuLoriana-Maria
AMR 7 zile max
andreea2011 spune:
La multi ani, Lali! Sa fii sanatoasa, fericita , iubita, atat tu cat si familia ta! Sa nasti usor, un copil sanatos!
Eu nu prea am timp sa va citesc! Ma ocup singura de Eva!
Toti ai mei sunt foarte ocupati vara!
Ieri ne-a cazut buricul! Eva e tare papacioasa! doarme si papa mai toat ziua! si ne zambeste atat de des! E asa de dulce! imi vine s-o rod!
Ieri parca m-a intrebat marryan cum e cu cezariana.
In timpul operatiei simti atingere dar nu simti durere! dureaza cam 45 min din care in primele 15 scot bebelusul.F important sa nu misti capul brusc ca vei avea dureri a doua zi. eu de asta am scapat.In schimb primele 2 zile m-am simtit rau. Dureri de burta si de operatie. Ca sa nu mai spun ca am avut bucuria sa o am pe Eva langa mine inca din prima zi, si a trebuit sa ma ocup singura de ea. A fost greu dar a meritat. Cu alaptatul primele 4 zile am urlat la propriu. Parca ma intepa la inima. Alaptam cu lacrimi in ochi. Sotul plangea si el cand ma vedea. Acum e mult mai bine dar inca ma mai doare putin cand alaptez.dar o vad pe ea asa de multumita si ma bucur ca a meritat efortul.
Alta problema ce am avut, a fot cea cu iesitul afara(scaun). prima zi nu am iesit, a doua zi cu supozitor, inca o zi nimic. Dupa care ieseam fara supozitor dar aveam niste dureri ingrozitoare cand stateam pe tron. Parca aram in travaliu. Si cand imi veneau gaze la fel mi se contracta burtica, Cred ca am dat cam multe detalii..
abia din a 5-6 zi pot spune ca e cv mai bine.
Acum cu simptomele astea depinde de persoana.Verisoara mea s-a operat de cezariana cu 10 zile inaintea mea si nu a simtit nimic din toate astea. A suportat mult mai usor. Totusi eu sunt tot pt nastere naturala, cu toate ca nu am nascut natural.Nastere naturala e un proces fiziologic, cezariana e operatie. Si dupa cele cu naturala se simteau inzecit mai bine. Cezariana e mai buna doar dc e musai.
Nastere usoara tuturor va dorec din suflet indiferent ce alegeti sau se alege pt voi!
Eva s-a nasut de 50 cm .
gertruda32 spune:
LA MULTI ANI LALI !!!! , sa fii sanatoasa, fericita si implinita pe toate planurile si mai ales, iti doresc o nastere usoara si cat mai aproape de termen si un bebe sanatos !!!!!
JADE - Sanatate multa si tie si la bebe si sa stea cat mai mult in burtica!!!
Fetelor, am vazut ce petrecere ati incins aseara, sunteti cele mai tari !!! Va puuuup pe toate !!!
Eu abia m-am trezit de o juma de ora si astept emotionata ca trebuie sa soseasca mobila bebelusei mele din moment in moment. O sa am o zi frumoasa astazi !!!!
34 + cu
Sept-Oct2011 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui caty2585 Update semnatura Ce frumos suna AMR 7 ZILE M-am gandit sa o incurajez eu pe fiica'mea HAI LORIANA Cine mai doreste Fericita 39+ cuLoriana-Maria AMR 7 zile max |
Daca asa se pune problema...
HAI LORIANA .. sa iti vedem ochisorii frumosi si mami sa iti asculte melodia tipetelor....
HAi CATY.. nastere de 15 min, fara dureri ... si numai bucurii, lapte din plin , bebe fara colici si refacere din 3 miscari
oups .. seidana
caty2585 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui seidana Caty... 39 sapt.. adik 39 dupa 38? bagam si la tine majoretele 38+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa ! |
Da,draguta mea...39 dupa 38...Stiu,nici mie nu imivine sa cred!!!A zburat timpul
Multumesc pentru motate Sper sa is fac curaj sa vina ca doar nu o sa stea inca o saptamana acolo,ca nu mai are loc saracuta...cat despre organele mele ficatul meu cred ca e pateu deja...Asta mai putin conteaza,ea sa fie sanatoasa ca in rest,ne descurcam noi...
Oricum,dupa cata treaba am facut ieri nici nu am zis ca nu vine aseara dar cum eu stiu ca are o personalitate No comment
Nici tu nu mai ai mult si acus scoatem motatele pentru tine...Iti urez de pe acum NASTERE USOARA SI BEBE CUMINTE,SANATOS,MANCACIOS SI NECOLICOS
AMR 7 zile max
caty2585 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Sept-Oct2011
Daca asa se pune problema... HAI LORIANA .. sa iti vedem ochisorii frumosi si mami sa iti asculte melodia tipetelor.... HAi CATY.. nastere de 15 min, fara dureri ... si numai bucurii, lapte din plin , bebe fara colici si refacere din 3 miscari oups .. seidana |
Esti tare Multumesc pentru motate Pe mine m-ai impresionat cu ele,acum sa vedemcat de impresionata este Loriana
AMR 7 zile max
seidana spune:
Caty.. nu punem motatele ca eu va iau prin surprindere..
Am modificat prima pagina .. pareri/ opinii?
SAPT ASTA ATI FOST CAM LENESE LA CANTAR>..... HAI SUS PE CANTAR SI RAPORTATI KG!!!!!!!!
38+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
camady spune:
Lali. Ce petrecere ati facut voi aseara. Daca stiam intram si eu ca tot nu pot dormi si ma foiesc toata noaptea.
Andreea sa ne pui si noua poze cu bebe Eva.Ma bucur ca ati inceput sa va acomodati.
Eu azi dimineata am observat in apa din toaleta ceva vascos si alb.Sa fie asta urme din dop? Pe hartie la fel fara firicele de sange. La razvan n-am avut experienta asta si de aceea nu stiu.
Urmare a ce am vazut la WC am fugit repede la eco ca eu sunt cu plecatul la cta
Colul nu mai poate fi masurat ecografic dar este inchis. Placenta matura. Greutate 3065 gr. Capatanoasa rau.........arata ca ptr 38 si 5 zile iar eu deabia am 36 si 3 zile. Femurul ca ptr. 37 si 1 zi.
Sper sa nu nasc pana joi cand mi-am propus sa plec la cta. As pleca mai devreme dar am baiatul plecat in CO cu ai mei si mi-e dor de el de nu mai pot. Asa ca astept sa vina acasa, sa-l pup o zi ca sa-mi incarc bateriile ptr urmatoarea perioada cat voi lipsi de acasa.
36+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 8 anisori
camady's baby
lalic spune:
Neata gagici, ce mai pretrecere fu azi noapteEu din pacate am adormit cu laptopul in brateAzi am facut sarbusca sau inacreala (pt necunoscatori bors de cartofi inacrit cu zer de oaie si dres cu ou si smantana) toata vara am mancat asa ceva, de fapt din primavara, asa mi-am vindecat si spasmofilia si e sanatos si pt fii miu care nu consuma lactate.
Ce frumos ai modificat pagina Sei tare bine ar fi daca am reusi toate sa ne crestem puiutii dupa cum scrie acolo Kile cate am pus nush, dar saptamana trecuta aveam 72 iar acum am 71
deConstantin Octavian 12 ani
deMaria Sophia - cezariana Cacicovschi
35, 36 sau 37 sapt.
Ai grija de noi Doamne