**Capsunele de mai-iunie 2007 (133)**

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

madaiulia, pai daca parintii cer copilului sa lucreze peste masura, cu ce e de vina copilul ca sa fie dat mai tarziu decat poate la scoala? Si culmea e ca tot parintii sunt disperati?!
Fetelor, "ascultati" si printre randuri cand auziti vaicareli de genul asta.
Zici ca e metodologia impune teme de 3 randuri: atunci e clar de ce e nevoie de lucru suplimentar.

In fine, nu vreau sa starnesc polemici si forumul nu e cel mai bun canal de comunicare pe acest subiect, dar adevarul e pe la mijloc, trebuie facuta o analiza detaliata pt a avea o parere corecta.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Mergi la inceput

La Multi Ani, POOHY, draga noastra! Sa fii fericita, implinita, iubita, luminoasa, bucuroasa!

La Multi Ani
Mihamora, mica0307, Mihail de Kid, Gabriel de Chowpersa si Arcadia, Gabriela de Irinusha

si tuturor celor care isi serbeaza azi numele cu ocazia Sf Arhangheli Mihail si Gavrila!

M-am grabit sa va felicit inca de la prima ora, ca sa va mearga bine azi!

Sa fiti sanatosi, sa traiti cu numele si sa aveti parte numai de bucurii!

O zi frumoasa and all the best for you!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Multumim Liv!

Urez si eu La Multi Ani tuturor sarbatoritelor si sarbatoritilor de azi, mari sau mici.

La Multi Ani Poohy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

vin si eu pe ultima suta de metri cu urari:

la multi ani,poohy!
la multi ani,mihai,mihaela,gabriel si gabriela!!

CRISTINA , BIANCA(05.06.2007) si ELIAS(24.06.2010)
www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Anca,

la multi ani!!!

Si io l-am serbat pe David ieri..saracu incepuse sa se intrebe daca el nu mai e 4 ci e 5 ani..traducere libera ..
David ieri mi-a colorat un submartin si un vapor si mi-a spus ca sa le iau cu mine la servici. V-am pove oare ca dup ace m-am intors din Hamburg se plimba prin casa cu valiza si il intrebam : unde pleci tu David?! LA hamburg..Doamne ce scumpi is. Asa si il pun sa semneze desenele si a scris Divad.N..asa cum e pe listele de la gradi..ca mai e un baitzel mai mare. David Hampel care a luat numele de David si al meu e doar David N. Ce o fi in capu lor..dar cica la anu celalat david pleca la scoala..dar las ca am vazut altu proaspat la cresa..mai mai si cu parintzii astia care aleg nume cunoscute intr-o perioada.
Noi avem azi caravana lanternelor, am confectionat la lanternele astea trei nopti..dar is asa mandra de ele. David si-a ales ceva cu motive de craciun si R cu vrajitoare si castel. Le-au invartit aseara prin casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Multumesc mult

La multi ani cu intarziere pentru toate Mihaelele, Gabrielele, Mihaii si Gabrieii :)
Da Didi, sunt asa de scumpici. Manu mi-a declarat azi dimineata ca ea vrea sa fie la loc mica sa o tina mama tot timpul in brate. Am avut niste probleme si nu mai pot sa o ridic deloc

Anca, Manu 02.06.2007 si Mihnea 09.04.2009

Mergi la inceput

Didi, hai cu pozele, sa vedem si noi lanternele.
Poohy, cum ai petrecut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

:)) Am reusit sa ma culc inainte de 11 :)) a fost sarbatoare mare (pentru mine) :))
(luni am stat pana tarziu sa fac prajituri :)))
O sa sarbatoresc in weekend, vreau sa ma duc la campionatele europene de gimnastica aerobica (o iau si pe Manu)
Si trecand la probleme de sezon - am o intrebare - ce ghete/cizme de zapada bune ati mai gasit (pentru copii). Manu a avut Sympatex - de fas - si au fost extraordinare - nu i-a inghetat piciorul, nu s-a udat deloc. Dar au fost peste 400ron acum 2 ani si nici nu mai stiu unde sa gasesc. Am vazut anul asta unele care pareau ok la ecco, dar tot la 400+ :D Si eu trebuie sa iau x2. Caut niste variante mai economice, dar tot de calitate. Daca nu se poate, asta e

Anca, Manu 02.06.2007 si Mihnea 09.04.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

ANca , eu am luat de pe www. nextdirect .com
De genul celor care sunt la Ecco... dar cu 30 de euro nu cu 90... Nu sunt de piele, dar arata fff bine si uaosre si nu am avut plingeri. Patrick e un pretentios la incaltaminte... poarta ori adidasi ori ceva foarte comod. Am citeva perechi cumparata de la HM sau altele, pe care nu mai vrea sa le incalte dupa ce l-a incaltat odata.

Ella mi-a recomandat linkul asta a cuiva care vinde pe forum
http://s749.photobucket.com/albums/xx136/dely99/Incaltaminte/?action=view¤t=Picture566.jpg
Zice ca arata foarte bine, iar preturile sunt super bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Poohy,

La multi ani!

incearca la DDStep http://www.ddstep.hu/en-ddstep#!ro-ddstep/boys , au site de prezentare dar nu sunt toate modelele acolo; nu vand online dar au cateva magazine in Bucuresti; eu i-am luat lui vreo 4 perechi in timp , dar numai de la Babyexpo, ca au stand acolo.
I-am luat ultima oara in septembrie de la ei o pereche de ghete captusite cu polar; pielea e tratata si e impermeabila.
Preturile sunt mai mult decat rezonabile, am dat pe ghete 120 ron.
Pentru iarna asta are 4 perechi: 2 de anul trecut Olang si Hush Puppies si i-am mai luat 2 perechi, ca sa fie.

editez, ca vad ca Ioana a fost mai iute de picior, da, recomand si ghetele vandute de Delia; sunt marci cunoscute si perechea in jur de 50 ron; i-am luat si de aici 2 perechi, plus ca am luat si pentru finutul meu.

Mergi la inceput