**Capsunele de mai-iunie 2007 (133)**
Raspunsuri - Pagina 19
poohy spune:
Ella, mare dreptate ai cu alaptatul. Si pe Manu au vrut sa o puna pe perfuzii ca ma incapatanam sa nu ii dau lapte praf.
Liviana, ai dreptate . Ma bucur ca invatatoarea lui Matei e ok si ca el s-a adaptat f bine :) Asta conteaza, invatatoarea/invatatorul. Cel putin pentru primii 4 ani
Anca, Manu 02.06.2007 si Mihnea 09.04.2009
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
ella_74 spune:
multumesc! am inceput de duminica sa-i dam cate 3 pe zi; azi, a 3-a zi de gradi si "coafura rezista " ; in luna septembrie a fost fix 4 zile la gradi, restul acasa bolnav, adica sa nu se inteleaga ca a rezistat 4 zile consectiv , ci numai cate 2, a 3-a era deja varza; deci azi, a 3-a zi de gradi consecutiv as putea spune ca e un record si as vrea sa cred ca esberitox-ul a avut un rol.
Din pacate bronchovaxom nu-i mai putem da, fiindca de la el a facut crize de astm, asa ca ne raman variante naturiste, gen esberitox.
Citat: |
citat din mesajul lui Al_Ma Esberitox: cate o pastiluta de trei ori pe zi timp de 10 zile. Alina si Mara (27 iunie 2007) |
mica0307 spune:
Al_ma este esberitox n sau simplu esberitox? Se da 10 zile/ luna mai multe luni sau doar o data 10 zile?
ella_74 spune:
Mica, este esberitoxN, dar n-am vazut si din alt fel; ia si sotul meu, ca are colegi virusati la birou; eu nu pot sa iau, ca e contraindicat in boli autoimune.
Si eu as vrea sa stiu cat de des pot sa i-l dau lui , adica termin astea 10 zile si urmatoarea cura cand poate fi? pe prospect scrie ca se ia si combinat cu antibiotice daca au fost prescrise si in faze acute ale bolii dar si preventiv.
Am citit ca in Germania e prescris de zeci de ani cu succes, am vazut si un film de prezentare cu fiecare componenta cum actioneaza si ne-a convins.
didi,
despre tuse, ce sa-ti spun, in functie de cum suna stiu ce are, adica daca e tuse de traheita,de laringita, de bronsita, de bronsiolita si ce fel de aerosoli se potrivesc; de regula mergem si la dr, nu-l tratez dupa ureche, dar daca le-a avut pe toate, cam stiu la ce sa ma astept.
De multe ori ma gandesc ca am fost norocoasa ca nu a facut nici macar febra pana la 11 luni; atunci am avut noi nevoie de termometru , ca a facut bronsiolita. Dar stau si ma intreb ce-o face sor-mea cu bebelus nou nascut in Londra si prinde iarna cu el mic, unde doctorii trateaza totul ca acum 3 secole, dupa pincipiul daca e sa crapi bine, daca nu, inseamna ca ai avut noroc.
Mi-aduc aminte ca sotul ei anul trecut a luat virus in Romania, de fapt luasem cu totii din bulgaria, dar el s-a simtit foarte rau cand am ajuns in RO, se suprainfectase si tusea a TBC si nu se putea tine pe picioare, doctorii de aici i-au prescris Zinat, inclusiv dr de pe Otopeni i-a prescris, ca a colapsat asteptand avionul si cand a ajuns in Londra, drii de acolo au zis ca nu are nevoie de antibiotic, ca organismul trebuie sa lupte si sa se duca acasa ca o sa-i treaca de la sine; si daca nu-i trimiteam de aici Zinat, cred ca ar fi dat coltul; mi se pare asa imbecilitate sa nu recunosti ca vine un moment cand nu se poate fara si ca dr trebuie sa stii cand vine momentul asta; eu nu sunt pro antibiotice, din mai si pana acum am mai mult de 10 prescriptii de antibiotic pentru si doar o singura data i-am dat la otita ca nu se mai putea, dar sunt situatii cand chiar nu se poate fara.
Eu n-as avea curaj sa fiu gravida in tara aia, sa nasc acolo si doamne fereste sa am copil bolnav acolo.
cat despre programul tau de a culege copiii de la gradi/scoala si de a-i duce la diverse activitati, te admir; eu in locul tau cred ca incurcam borcanele demult.
Al_Ma spune:
Ma bucur, Clem. Sau poate si-a mai intarit imunitatea. Si mai am niste wonder-pastilute, pentru probleme de gat, gen laringita etc.: Salvigol, tot 1 de 3 ori pe zi. De Esberitox, nu stiu daca se face cura, adica daca se repeta. Eu i-am dat doar 10 zile, cand i-a prescris dr Stanciu si atat.
Didi, wow! Ce activ e! Tot nu-mi pot da seama cum reusesti sa te organizezi. Dar e bine ca fac atatea activitati. Eu zic sa incerci sa-l lasi. Daca vezi ca nu face fata, renuntati. Sau poate gasesti o alternativa cu transportul. Dar mi-a scapat: de ce se plimba intre gradinita si scoala? Unde invata de fapt?
ella_74 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mica0307 Si le dati dizolvate in apa? Mica si Maya Alexandra (10 mai 2007) www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sonia/www.youtube.com/watch?v=Zu0iQkWS2vw" target="_blank"> 1 anisor...de Maya Poze/Poze intalnire www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote |
daca te referi la esberitox, le suge sau le rontaie; eu ii mai dau si cate 1-2 pastile de propolis cu vit. C /zi in perioada rece, pe care la fel, le suge; de fapt dupa el, e in stare sa se prefaca ca il doare gatul ca sa capete pastile din astea de supt; si cand n-am scapare, ca e in stare sa te toace 1 zi , ii dau cate 1 pastila de homeogene/boiron care e pentru gat dar e homeopata si nu incurca.
Didi, mesajele tale despre cine vine la ai tai si unde se duc ei sa se joace/cine ii ia/ii aduce seamana cu pasaje din "Un veac de singuratate"; din cartea asta eu n-am retinut vreun nume, ci am ramas cu o senzatie foarte placuta.
DidiAlex spune:
Ella,
mi-am notat si io pe un biletel medicamentul asta minune, din pacate io nu prea cred in minuni din astea..dar as incerca la Aschiuta.
Ella, io recunosc ca mesaje de genu asta nu ma prind si le sar
Madi spune:
Ella nu ii mai dai Colostru lui Bob? Eu ii dai Anei si deocamdata avem o luna de gradi fara intrerupere!! Doamen ajuta sa o tinem tot asa! Bine ii mai dau si o schema de tratament homeopat.