**Capsunele de mai-iunie 2007 (133)**
Raspunsuri - Pagina 13
ella_74 spune:
am vazut scolarul lui Didi, inclusiv pe fbk; mandrete de baiat!
am vazut si grasuna bebelusa de Ana; ce-as mai smotoci si eu la ea.
Liv,
nu pui si tu poze cu Matei scolarel?
Al_Ma spune:
didi, mi-a placut povestea cu leul, e dintr-o carte in lb germana sau exista si in romana?
Carmen, ce dulce e micuta. Acum cateva zile a venit pe la birou o colega care are o fetita de 6 luni si asa mi-a facut pofta sa tin in brate un bebelus... la fel si cu gogosica ta.
Didi, Liv, voi realizati ca aveti deja baieti scolari si cat au crescut? Inainte aveam impresia ca nu mai creste Mara o data, acum mi se pare ca ar creste prea repede
sunt un pic dezamagita de gradinita la care e Mara, cam multa dezorganizare, sper sa se aseze lucrurile pe fagasul normal in curand, mai ales ca au terminat perioada de evaluare. nu-mi place in mod deosebit educatoarea, mi se pare prea tanara, neexperimentata si nu e dulce, nu stiu cat de ine stie sa vorbeasca cu copiii.
clem, mi-a placut o poza a ta cu Bob, in parc, tu imbracata in niste pantaloni albi. iti sta foarte bine
chiquitita spune:
Salutare!
Didi, cum aflu va anunt!
An@, sa iti traiasca papuselele, sunt asa frumoase! Nu vreau sa imi lungesc sarcina pt ca sunt foarte obosita, nu am mai dormit o nopate de nu stiu cand pt ca am dureri in zona ovarelor&co, sunt racita rau de o saptamana cu dureri de urechi in continuare, Livia a fost si ea bolnava, vomit aproape zilnic, am o groaza de treaba si sunt foarte obosita. Cred ca ma incearca deja o depresie
Mami de Livia (8 iunie 2007) si 38+
lbelciug spune:
An@, ce gognica dolofanica ai tu acolo, e scumpica rau, sa va traiasca ambele fete; is tare-s frumusele! Tu mi se pare ca ai ai slabit mult, cred ca esti mai supla ca inainte de sarcina.
Ella, o sa pun si eu la un mom dat, dar sa mi le descarce sotul ca-s pe telefonul lui. La noi a fost hei-rup cu lucrarile la casa, acum in w-e am avut aniversari, poate next week sa fie mai lejer.
Alma, da, sigur ca am realizat, trece repede timpul.
chiquitita, capul sus! Nu ai nevoie de o depresie taman acum in prag de nastere; te rog impune-ti optimism, doar vei fi mami de 2 copii in curand! Santate multa!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
DidiAlex spune:
hi,
Alina asta e cartea
www.amazon.de/Geschichte-L%C3%B6wen-nicht-schreiben-konnte/dp/3407760566/ref=sr_1_1?s=books&ie=UTF8&qid=1317019365&sr=1-1" target="_blank">asta e cartea
ckristina spune:
multumesc alex
multumesc fetelor si aici pt urarile de pe fb
CRISTINA , BIANCA(05.06.2007) si ELIAS(24.06.2010)
www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!
www.inimacopiilor.ro
lbelciug spune:
Didi, daca stiam ca-i trebuie, ii dadeam o mapa de plastic sau un plic pt hartiute. Dar cine sa stie ca ei vor avea de decupat? Firimiturile evident ca n-au ce cauta in ghizdan, mai ales ca nu pleaca cu pachet de acasa. Ele vin de la resturile cornului primit de la scoala. Degeaba ii zic sa le arunce daca nu mai vrea.... Azi mi-a cerut pachetel caci si ceilalti copii au, insa nu vreau sa-i dau pt ca nu mananca 100% pranzul; ii afecteaza sigur foamea daca ii mai dau si pachet, plus ca vreau sa manance si mancare gatita, nu doar sandwhich.
Da, M are un tic: baga degetele in nas si pe urma in gura. Frecvent. Am cautat solutie anti-ros unghiile insa n-am gasit ca vroiam sa-i dau pe degete cu ea.
Mai bine scrii pe subj cu scoala; poate fetele de aici nu-s interesate de seniorii nostri.
ella_74 spune:
ba eu sunt interesata de subiectul "scöala" ; ca nu mai e mult nici pentru noi si sa stim la ce sa ne asteptam.
Liv, pune-i draga pachet baiatului ; o data ca poate ii e foame si doi, poate se simte prost ca ceilalti mananca si el nu; macar un sandvis mic sau un pandispan, ceva.
De mi-ar cere mie , dar asta al nostru abia daca cere apa.
Aseara n-a vrut sa manance ce i-am pregatit, era mancare gatita si i-am spus ca altceva nu primeste; si ce credeti ca mi-a spus? "vezi ca daca nu-mi dai sa mananc, o sa mor si cand n-o sa ma mai ai, o sa vezi ce-o sa mai plangi " ; santajul la ordinea zilei, i-am dat sandvis, cum si-a dorit, ca sa nu doarma cu burta goala.
L-am tinut aproape 2 saptamani acasa dupa bronsita astmatiforma; nu mai avea nimic cand l-am dus la gradi; a mers luni si azi deja se plange de gat rau.
lbelciug spune:
Ella, nu stiu de ce, dar de cand cu scoala am in imagine copiii din UK pe care Jamie Oliver sa straduia sa-i invete sa manance si legume la scoala, nu numai fast-food. Am o teama in sensul asta, nu vreau sa se hraneasca doar cu sandwich care evident e pe baza de sunca/branza/unt. In fine, o sa fac un test: ii dau si pachet, dar daca vad ca nu mananca pranzul, il tai de la portie. La scoala sunt copii care nu servesc micul dejun acasa sau nu servesc cornul cu laptele asa ca e normal sa aiba pachet.
Si Bogdan e smecher: in w-e incearca sa fenteze mesele principale si cand ti-e lumea mai draga vine sa ceara sandwich cu sunca. Eu vad aici un pericol (cu mezelurile adica) si nu vreau sa cadem in capcana.
Oare pe Bob chiar sa-l doara gatul asa repede? Sau e doar santaj?
ckristina, scuze pt intarziere: La Multi Ani si din partea mea, sanatate si fericire multa! Cum ai sarbatorit? Elias si Bianca ce mai fac?