Viatza in Germania - cap.71
Raspunsuri - Pagina 12
sunshine2009 spune:
Maraki, si eu am patit-o cu mirosul, dat cu o masca de ceapa....de asta nici n-am aminttit-o.
Tincturile se gaseau/sesc la plafar....
Cresterea in greutate
Perioadele de crestere
Amonar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui helbi Fetele, dar pt unghii care se exfoliaza aveti vreo reteta? Nu stiu ce naiba au unghiile mele de cca 2 luni incoace. Le-am taiat f scurt (asa nu le-am mai avut de pe vremea cind eram eleva) si, cum cresc putin, cum se rup iar Am incercat cu ulei de masline incalzit, dar nu am vazut vreo imbunatatire. Am mai incercat cu intaritor de unghii din DM, tot nimic nu se observa. Andreia |
Helbi, problema este interna de aceea nu se rezolva cu produse externe. Daca vrei iti trimit pe mail, o reteta de mancare bazata pe cunostinte de medicina chineza care te va ajuta la problema ta. In afara de reteta aceea, pot sa te sfatuiesc sa mananci mult ficat de pui. Reteta si explicatia ei am scanat-o. Este de la terapeuta mea de medicina chineza. Imi spui daca esti interesata.
E pe germana.
helbi spune:
Ramona, sunt interesata. Ficatul de pui imi place, asa ca......itzi trimit adresa de mail.
albertje spune:
citat din mesajul lui Amonar Fetele, stiu ca am mai intrebat eu aici pe forum, dar caut niste baieti (romani) care sa ne ajute la ceva treaba. Nu vreau sa ma complic cu oameni din Romania, sa platesc masa, casa, samd. Chiar nu stiti pe nimeni in zona Aachen care ar avea nevoie de ceva banuti. E vorba de munca de sapat pentru a pune un gard. Ma gandeam la niste baieti care nu au de lucru sau vor ceva intermediar pana una alta. Unde sa dau de ei? Albertje, stii tu cumva pe cineva? |
am un singur roman disponibil in weekend-uri .restul sant deja planificati .daca te mai intereseaza trimite-mi pm cu oferta si il intreb daca e intresat .
vine bebe
maraki spune:
Buna dimineata,
Mai vin cu o intrebare Mama trebuie sa vina duminica viitoare, stiti cumva cate tigari poate aduce cu ea? Maxim 1 cartus?
multumesc anticipat pt raspunsuri
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Yasmine spune:
Helbi, daca ai probleme cu unghiile/parul/pielea poate fi o acuta lipsa de zinc. Iti recomand Zinc Orotat 1 tb/zi.
helbi spune:
citat din mesajul lui Yasmine Helbi, daca ai probleme cu unghiile/parul/pielea poate fi o acuta lipsa de zinc. Iti recomand Zinc Orotat 1 tb/zi. >>Daruieste lumii un zambet si toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin C+AN+YS+ML |
Corina, o sa vad ce imi iese la analize, ca tocmai ce le-am facut. Am mai luat si de la DM niste multivitamine pt par/piele/unghii, dar abia am inceput sa le iau, asa ca nu pot sa spun inca, daca si-au facut sau nu efectul. Din ce sfaturi am mai primit aici, am inceput cu crema de galbemele si parca-parca e ceva mai bine decat acum 2-3 sapt.
tinatache spune:
citat din mesajul lui Christel Alina, acum a ramas sa se interneze luni(26.09) si operat marti,luni o sa-i ia probabil iar sange si tot felul de analize. raspunsul lor a fost ca numai seful neurochirurg il poate opera si ca a avut multe operatii urgente in ultima perioada, iar la el inca situatia nu e asa urgenta si mai poate astepta; in acelasi timp fiind o operatie care dureaza aprox.8 ore are nevoie de foarte multa atentie si trebuie sa fie mai odihnit. Acum asa o fi, eu personal inteleg si situatia asta, dar cred ca era mai ok daca dadeau un termen mai tarziu dar sa se tina de el, decat amanarile astea si stresul in care stam. Acum vedem, nu mai e mult si am emotii din ce in ce mai mari. Vreau sa va intreb daca gasesc aici la farmacie ser fiziologic(adica fara reteta)si unde as gasi laptisor de matca si polen granule, aici pe la noi in zona chiar n-am vazut vreun magazin apicol. As vrea dupa operatie sa incerc sa-i fac si reteta Monicai Tatoiu, nu stiu daca ati auzit de reteta, ea zice ca-i miraculoasa si ca s-a vindecat de la ea. acum eu i-as face-o pentru ca am inteles ca e buna pentru intarirea sistemului imunitar si ma gandesc ca fiind numai pe baza de miere de albine, propolis, laptisor de matca si ser fiziologic rau n-are ce sa faca. Si acum cum vine iarna, ma gandesc sa nu raceasca si ca i-ar face bine. |
Bafta multa pt maine, va tinem pumnii stransi tare de tot! Sa ne dai vesti cand poti. Numai bine!
angiuta spune:
citat din mesajul lui maraki Buna dimineata, Mai vin cu o intrebare Mama trebuie sa vina duminica viitoare, stiti cumva cate tigari poate aduce cu ea? Maxim 1 cartus? multumesc anticipat pt raspunsuri |
Eu stiu de la colegele male care-si procura tigari din Polonia ca pot aduce 4 cartuse.
Din Romania nu stiu daca e aceeasi regula valabila desi ma gantesc ca ambele sunt in EU, deci ar trebui sa fie la fel. Dar nu garantez...
Edit: tocmai am vorbit cu o colega care a fost in concediu in Bulgaria si ea si-a adus 4 cartuse. La aeroport era scris cate cartuse de tigari sunt permise.
Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007)