Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (53)
Raspunsuri - Pagina 7
baby_r7 spune:
intru si eu si cu intarziere in primul rand ii urez Tiei !!!!!!!
TUTUROR PT. SF. MARIE MARE!!!!!
nu am apucat sa citesc din urma, dar sper ca nu au fost vesti proaste...si ca toate suntem bine....si bebelusii la fel...
eu sunt bine, acum am ajuns acasa de la spital....
am stat pe perfuzii pentru ca bebe vroia sa iasa si pace....contractiile erau dureroase si nu vroiau sa cedeze....din fericire colul meu este si acum lung si inchis si cu ajutorul perfuziilor l-am convins sa mai stea acolo la caldurica macar cat mai aproape de termen....
acum nu ma mai doare mijlocul...decat simt intepaturi...dar suportabile si care trec cu nospa forte....la cel de 40 de gr. nu mai cedeaza durerea din pacate...si trebuie sa stau in pat....daca nu spitalul ma paste....desi eu inca mai sper sa nu o iau pe urma lui Lia...
cam atat despre noi...
o sa citesc un pic din urma si revin...
mi-am schimbat scaunul la calculator, dar tot nu am voie sa stau prea mult in fund...asa ca ma chinui sa scriu cat mai repede si de citit sa citesc pe telefon....
va pe toate fara exceptie!!!!!!!
Roxana25 SAPT. Lucas Gabriel si mami de www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> Bianca Maria 3 ani
www.facebook.com/media/set/?set=a.185927248135830.46267.100001556682087" target="_blank">poze mare 2011!!!!!
tia_Mia spune:
Buna dimineata fetelor
va multumesc din suflet pentru urari ...si voua va doresc tot ce e mai frumos pe lumea asta si o sarcina usoara in continuare.
Pot sa va spun ca am fost de ziua mea sa o vedem pe bebelina ...am avut programare pentru morfo....are 557 gr +- 81 gr. Doctora a spus ca totul este in regula si ne-a chemat peste 5 saptamani. Mi-a dat sa iau calciu pentru ca am avut carcei la picior cateva zile.
Ieri mi-am petrecut ziua de nastere cu nepotica mea Daria ( astazi este ziua ei de nastere) care a inplinit 4 anisori . a fost minunat ...era plin de copii veseli.
Andreea 22+ Maya
MINUNEA MEA
tia_Mia spune:
Roxana ma bucur ca esti bine ....multa sanatate in continuare si sa stea bebele pana la termen la mami in burtica
Andreea 23+ Maya
MINUNEA MEA
baby_r7 spune:
Tia felicitarii pentru echo reusita!!!
sa iti traiasca nepotica !!!!
Petro vacanta placuta!!!!!!!!
Lia sper ca esti bine...
mada sigur fetita e bine, nu te mai stresa , pentru linistea ta daca vrei te mai poti duce la alt echo sa vezi ce iti va spune.. mai merg sa mai citesc, norocul meu este ca ati fost mai putin active si imi e mai usor sa citesc din urma....
luny spune:
LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CE AZI, DE SF. MARIA, ISI ANIVERSEAZA ZIUA SAU RUDELE/PRIETENII!
Mada ma bucur tare ca e bine bebelina, si cum a zis si Ralu, tare ma infurie dr astia alarmisti, pe nimic... Diana a zis bine, e vorba de diabetul gestational, care nu ramane toata viata, asa ca daca iese asa ceva la testul de glucoza, il tii sub control si nu va fi nicio problema! important este sa fie bine copilul, la ce spaima ai tras...
cine mai munceste azi, in afara de mine? si mai sunt si dupa amiaza..
Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum
Life is to precious to worry about stupid Shit!
baby_r7 spune:
ca mamica de fetita Maria va multumesc pentru urari si sper ca puiutii vostri sa va bucure viata cel putin la fel de mult cum ne-o bucura noua fetita noastra draga!!!!
si noi avem mai multi sarbatoriti in familie, dar Bianca este principala rasfatata azi ....
nadaflorilor spune:
Neatza si la multi ani tuturor Mariilor!
Mada si la babycenter scrie ca greutatea bebelui la 20 saptamani e in jur de 290gr (10.5 uncii), asta e o medie, asa ca bebele tau e ok nu-ti mai face ganduri negre degeaba, sincer iti spun ca sambata cand ai scris ca bebele tau avea 380gr la doar 20sapt am avut tendinta sa fiu geolasa, bebele meu are 369gr la 22 saptamani dar mi-am revenit repede pentru ca atat ecografista cat si medicul au spus ca e normal.
Eu stiu o mamica pe care medicul care ii urmarea sarcina a adus-o la pragul nebuniei cu povesti despre malformatia cardiaca a bebelusului, la luna a 6-a deja ii facea program cu interventiile chirurgicale in caz ca bebele supravietuia nasterii ca nici asta nu era sigur..bla bla.. la insistentele familiei a schimbat medicul si surpriza bebele s-a nascut natural fara probleme si sanatos tun, nici urma de malformatie cardiaca...
o saptamana buna tuturor!
Nina, 22+,
arleza spune:
HELLO!
TIA MIA LA MULTI ANI si multa sanatate,nastere usoara si la termen.Scuze de intarziere da nu am mai intrat ca am fost plecata la tara la bunici.
BABY,ma bucur ca ai venit acasa acum si esti bine.Firar sa fie ele de contractii ca se pare ca nu mai scapam de ele(unele din noi).Eu de cand am inceput sa iau gynipral ma simt mult mai bine.Tie nu ti-a dat sa iei acasa?Ca mie mi le-a dat dupa ce l-am tot batut la cap daca nu mai e nimic ce pot lua pt contractii,abia atunci mi-a dat gynipral.
LA MULTI ANI PT Bianca,sa fie sanatoasa si sa aiba o copilarie cat mai fericita alaturi de parintii ei si de fratiorul care e pe drum.
LA MULTI ANI tuturor MARIILOR si tot ce va doriti!
gravi 26+ cu Sara Elena
arleza spune:
TIA MIA felicitari pt vestile bune de la eco si multa sanatate in continuare.
MADA86 stai linistita ca o sa fie totul bine.Si sora mea avut mult lichid dar medicii (ca avea mai multi la care mergea)nu s-au ingrijorat,au zis ca asa e ea si totul a fost bine in final nepotelul meu e sanatos tun acum.Cred ca se vede si din poza de la avatar.E un scump si eu sunt terminata dupa el.
BRAMBULE,mai cu intarziere,vacanta placuta si dictractie placuta.Te si sa vii sa ne spui cum a fost.
gravi 26+ cu Sara Elena