Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (53)
Raspunsuri - Pagina 8
baby_r7 spune:
arleza in primul rand pentru urari!!!
doctora mea mi-a dat reteta, dar a zis sa astept azi sa vad daca ma descurc fara....ea inca spera sa fie bine fara perfuzii.....si daca este ceva sa iau de maine.
acum eu astept.....de azi dimineata inca sunt bine......
vedem mai pe seara ce se va intampla, ca vad ca in ultima perioada nu ma mai pot gandi pe termen lung.....doar dupa o zi pe alta...dar terecem noi si peste asta....mai sunt aproximativ 13 saptamani.....deci inca speram sa ajungem la termen....
tu cum te mai simti?
eu deja am interzis la plimbari in afara Bucurestiului.....la Binca m-am plimabat pana aproape sa nasc ba la munte, ba la tara la prieteni.....acum stam cuminti...
arleza spune:
Am fost si eu sambata la Buc la spital la medicul meu de acolo si ce ma mai certata ca m-am ingrasat 10 kg.Imi zice sa stii ca trebuia sa ai cu 10 kg in plus la finalul sarcinii,la nastere.Si nu mai manca paine,dulciuri,paste fainoase,grasimi.Imi zice:"Mananci de dimi un iaurt,la pranz o salata cu o bucatica de friptura pe gratar si seara un ceai.Pai eu mor de foame in ritmul asta.Dupa parerea mea daca as manca asa as tine regim,nu?Asa e el e disperat si daca esti slaba moarta tot iti zice sa ai grija la kg.Pe sora mea o teroriza,dar ea nu il lua in considerare,facea ca ea.Striga dupa ea pe hol,dupa ce pleca de el din cabinet,sa aiba grija sa nu se mai ingrase.BElea omul!
Am refacut si analizele si cultura de col si tre sa le refac si pe cele de sange maine.Iar o caruta de bani,dar de toptul pt bebe.
gravi 26+ cu Sara Elena
arleza spune:
Roxana eu ma simt mai bine dupa ce am inceput sa iau gynipralul.Am iesit mai mult tre sa recunosc,dar incerc sa nu intrec masura si sa ma odihnesc cat pot de mult.
Eu nu ma gandesc ca mai sunt 13 sapt cum zici tu ci 10 sapt ca dupa ce mi-a zis medicul ca de la 36 de sapt e considerata nasterea la termen,de atunci o sa incetez sa mai iau calmante si tot felul de pastile si sper sa nu mai dureze pana nasc.Ca daca ar fi sa ma gandesc pana la 40 de sapt cum dau astia la DNP,pai as fi terminata sa mai astept atat.Macar sa mai scurtez eu in capul meu,eu zic ca mai am pana pe 22 octombrie cand fac 36 de sapt si o sa intrerup tot tratamentul si de atunci Dumnezeu sa ne ajute sa fie totul bine.Ai grija de tine si stai in pat ca nu mai e asa de mult desi stiu ca pt noi cele care stam la pat si avem probleme cu deplasarea n se pare ca timpul trece ffffff incet.Dar facem totul pt bebelusii nostrii.
gravi 26+ cu Sara Elena
baby_r7 spune:
eu nu m-am mai cantarit......dar oricum nu imi fac probleme...
mie mi-a zis dr. mea ca bebe o sa aiba maxim 3700 la nastere.........eu sincer nu cred ca va ajunge la greutatea asta...pe Bianca am nascut-o cu 3210......acum sa vedem....
si eu dupa nastere mi-am revenit foarte repede cu greutatea....asa ca stau linistita.
si ai grija de tine..
baby_r7 spune:
asa e, eu una am noroc cu piticuta mea, asa mai trece timpul, ca daca as fi singura acasa m-as urca pe pereti.......
am inceput deja sa ma gandesc cum o sa fie cu doi copii acasa....cred ca va fii greu, dar sanatosi sa fie ei, ca ma descurc eu....
arleza spune:
Pai vad ca avem aceiasi varsta de sarcina,dar bebele tau e mai mare la greutate ca bebelina mea.Tu ai zis ca bebele tau avea 900gr a mea avea la 24 de sapt si 3 zile 650 gr.Sper ca de acum incolo sa inceapa sa ia mai mult pe sapt i greutate.
gravi 26+ cu Sara Elena
baby_r7 spune:
stai fara grija sigur recupereaza ea pana in noiembrie
te merg in pat ca mi-am facut "norma de forum" pe ziua de azi......
dianalaura spune:
Roxana multa sanatate si fara contractii,da? Banuiesc ca e foarte greu sa stai intinsa cu Bianca langa tine...
Tia felicitari pentru eco reusita
Am revenit si eu de la dentist. Am gingivita, asta stiam, dar ma doare undeva sub o lucrare (am vreo 3 masele puse, legate), o sa incerc sa imi tratez gingivita, daca nu ma lasa durerea, trebuie data jos lucrarea (e de vreo 17 ani pusa). Dar daca tot am fost la destist, mi-a descoperit si o carie mare la un canin, asa ca mi-am rezolvat-o pe aceea. Sa speram ca va fi bine, acum ma gandesc daca nu o fi si un "pui" de curent, ca ma doare putin si urechea, asa ca mi-am pus un catel de usturoi in ureche.
diana21+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Buburuzul
Poze
mada86 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ninapreda Neatza si la multi ani tuturor Mariilor! Mada si la babycenter scrie ca greutatea bebelui la 20 saptamani e in jur de 290gr (10.5 uncii), asta e o medie, asa ca bebele tau e ok nu-ti mai face ganduri negre degeaba, sincer iti spun ca sambata cand ai scris ca bebele tau avea 380gr la doar 20sapt am avut tendinta sa fiu geolasa, bebele meu are 369gr la 22 saptamani dar mi-am revenit repede pentru ca atat ecografista cat si medicul au spus ca e normal. Eu stiu o mamica pe care medicul care ii urmarea sarcina a adus-o la pragul nebuniei cu povesti despre malformatia cardiaca a bebelusului, la luna a 6-a deja ii facea program cu interventiile chirurgicale in caz ca bebele supravietuia nasterii ca nici asta nu era sigur..bla bla.. la insistentele familiei a schimbat medicul si surpriza bebele s-a nascut natural fara probleme si sanatos tun, nici urma de malformatie cardiaca... o saptamana buna tuturor! Nina, 22+, |
NINA...asa mi-a spus ginecoloaga mea, ca ar avea aprox. 380 gr. La morfologica a iesit mai putin. Sotul meu ma bate la cap sa-mi schimb dr. Ca a innebunit cand a vazut in ce stare eram...din cate stiu eu, dansa este o dr. foarte buna, cu multa vechime dar problema este ca nu are aparatura performanta.
Nu stiu daca sa schimb dr. sau nu...sa vad ce-mi zice maine cand ma duc cu rezultatul morfologiei.
20+ Sofia
mada86 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui arleza TIA MIA felicitari pt vestile bune de la eco si multa sanatate in continuare. MADA86 stai linistita ca o sa fie totul bine.Si sora mea avut mult lichid dar medicii (ca avea mai multi la care mergea)nu s-au ingrijorat,au zis ca asa e ea si totul a fost bine in final nepotelul meu e sanatos tun acum.Cred ca se vede si din poza de la avatar.E un scump si eu sunt terminata dupa el. BRAMBULE,mai cu intarziere,vacanta placuta si dictractie placuta.Te si sa vii sa ne spui cum a fost. gravi 26+ cu Sara Elena |
Multumesc Arleza. Ai un nepotel foarte frumusel. Sa-ti traiasca!
20+ Sofia