Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(69)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

Buna dimineata!
La multe lunite sarbatoritilor zilei de 18!

Carmen-cum mai e Andreiut?
Fragrant-multa sanatate lui tati!

Lori-cum ai facut-o pe Ana sa accepte lingurita?Medeea nu vrea nici sa deschida gura cand vede lingurita,iar daca o pacalesc si ii dau o lingurita de mancare isi face greata.Nici de bucatele nu este interesata.Pana acum lua cate 3-4 gurite din babana si nectarina daca le tineam in mana mea dar nici asa nu mai vrea.

Andreea, mami fericita de printesa Medeea 14.02.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

Roxx-asa sunt si eu, nu mai am rabdare cu ceilalti.Eu cred ca e din cauza oboselii acumulate.
Tunde-as vrea si eu cateva produse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Citat:
citat din mesajul lui de_ea

Roxx-asa sunt si eu, nu mai am rabdare cu ceilalti.Eu cred ca e din cauza oboselii acumulate.
Tunde-as vrea si eu cateva produse.

vezi ca am dat edit la postarea mea din pagina ANTERIOARA..19!
Pana se mai gasesc, Eu va cumpar cu mare placere....cu banii ,le virati in contul meu de card .
Marti le pot pune la posta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciudatica spune:

Buna!!!

Roxx26, si eu m-am schimbat in sensul asta, si vad ca nu sunt singura... Lucrurile au ramas la fel, noi ne-am schimbat, cel putin asta remarc la mine - prefer sa petrec altfel timpul, am alte prioritati etc, si nu toti inteleg- mai ales cei care nu au trecut prin asta.

Eu sunt pe aci, va citesc, noroc cu linistea de pe la birou, ca acasa n-am nici o sansa - azi dimineata la 6 calcam

Tudor e bine, se apuca de de toate cele si se ridica in picioare. Nu-i mai place delooc in fundulet. Mai nou face si pasi E atat de incantat si mandru cand il felicit, mori de dragul lui .
Aaaa, si nu mai vrea deloc legume, de nici un fel si sub nici o forma, deja epuizez lista. Aveti ceva sugestii?

Am gasit niste discutii interesante, mai vechi ce-i drept, dar abia acum am dat de ele, cand aveti timp si chef aruncati un ochi, merita citit - http://www.roportal.ro/discutii/topic/49569-abuzul-minorilor-i-instinctul-matern-%26-8211%3B-cum-se-manifest-acest-instinct-si-la-ce-se-reduce-de-fapt/

Va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Doloress, ti pup, iegzact asta e si la mine in cap. Da' asa, cuvant cu cuvant. Numa sa ma tina...ca mi-am mai facut io planuri si alta a fost la fata locului.
Si io ma uit uneori cu groaza la urlaciosi prin magazine, avion, dar de cand il am pe bubu sunt mai intelegatoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

LAvinia , am trimis PM

Alina, de Maria Raysa (17.02.2011)

povestea printesei de zapada
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

ne face cineva capitol nou?
Avocado se inmoaie daca o mai tin 2-3 zile la temp camerei?..am cumparat azi si e tare..nu am observat acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catal_ina10 spune:

Fetelor, multumesc mult pentru raspunsuri , mai ales lui Doloress pentru povestirea detaliata a peripetiilor cu Patrick!

Lori, special in asteptarea celor trei de la tine .

Relusha, bine ai revenit, mamica din estul indepartat .

Tunde, da, se inmoaie, daca nu in 2-3 zile, in mai multe. Pana la urma se inmoaie .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catal_ina10 spune:

Mimo, , o sa caut si eu la IKEA. Este unul verde?

Mergi la inceput
Mergi la inceput