Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(69)
Raspunsuri - Pagina 20

de_ea spune:
Buna dimineata!
La multe lunite sarbatoritilor zilei de 18!
Carmen-cum mai e Andreiut?
Fragrant-multa sanatate lui tati!
Lori-cum ai facut-o pe Ana sa accepte lingurita?Medeea nu vrea nici sa deschida gura cand vede lingurita,iar daca o pacalesc si ii dau o lingurita de mancare isi face greata.Nici de bucatele nu este interesata.Pana acum lua cate 3-4 gurite din babana si nectarina daca le tineam in mana mea dar nici asa nu mai vrea.
Andreea, mami fericita de printesa Medeea 14.02.2011

de_ea spune:
Roxx-asa sunt si eu, nu mai am rabdare cu ceilalti.Eu cred ca e din cauza oboselii acumulate.
Tunde-as vrea si eu cateva produse.
Andreea, mami fericita de printesa Medeea 14.02.2011

florintunde spune:
Citat: |
citat din mesajul lui de_ea Roxx-asa sunt si eu, nu mai am rabdare cu ceilalti.Eu cred ca e din cauza oboselii acumulate. Tunde-as vrea si eu cateva produse. Andreea, mami fericita de printesa Medeea 14.02.2011 |
vezi ca am dat edit la postarea mea din pagina ANTERIOARA

Pana se mai gasesc, Eu va cumpar cu mare placere....cu banii ,le virati in contul meu de card .
Marti le pot pune la posta.

ciudatica spune:
Buna!!!
Roxx26, si eu m-am schimbat in sensul asta, si vad ca nu sunt singura... Lucrurile au ramas la fel, noi ne-am schimbat, cel putin asta remarc la mine - prefer sa petrec altfel timpul, am alte prioritati etc, si nu toti inteleg- mai ales cei care nu au trecut prin asta.
Eu sunt pe aci, va citesc, noroc cu linistea de pe la birou, ca acasa n-am nici o sansa - azi dimineata la 6 calcam
Tudor e bine, se apuca de de toate cele si se ridica in picioare. Nu-i mai place delooc in fundulet. Mai nou face si pasi E atat de incantat si mandru cand il felicit, mori de dragul lui
.
Aaaa, si nu mai vrea deloc legume, de nici un fel si sub nici o forma, deja epuizez lista. Aveti ceva sugestii?
Am gasit niste discutii interesante, mai vechi ce-i drept, dar abia acum am dat de ele, cand aveti timp si chef aruncati un ochi, merita citit - http://www.roportal.ro/discutii/topic/49569-abuzul-minorilor-i-instinctul-matern-%26-8211%3B-cum-se-manifest-acest-instinct-si-la-ce-se-reduce-de-fapt/
Va

anka-maria spune:
Doloress, ti pup, iegzact asta e si la mine in cap. Da' asa, cuvant cu cuvant. Numa sa ma tina...ca mi-am mai facut io planuri si alta a fost la fata locului.
Si io ma uit uneori cu groaza la urlaciosi prin magazine, avion, dar de cand il am pe bubu sunt mai intelegatoare.

alinushali spune:
LAvinia , am trimis PM
Alina, de
Maria Raysa (17.02.2011)
povestea printesei de zapada
poze

florintunde spune:
ne face cineva capitol nou?
Avocado se inmoaie daca o mai tin 2-3 zile la temp camerei?..am cumparat azi si e tare..nu am observat acolo

catal_ina10 spune:
Fetelor, multumesc mult pentru raspunsuri , mai ales lui Doloress pentru povestirea detaliata a peripetiilor cu Patrick!
Lori, special in asteptarea celor trei de la tine
.
Relusha, bine ai revenit, mamica din estul indepartat .
Tunde, da, se inmoaie, daca nu in 2-3 zile, in mai multe. Pana la urma se inmoaie .