Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(69)
Raspunsuri - Pagina 2
Lorich spune:
Mirela ...si continuarea aici: si Ana urla in tarc, intre 1001 jucarii, vrea in brate, nu vrea sa ma lase sa inghit si eu un iaurt.
mirela2 spune:
nici la baie nu pot sa ma duc
las si usa deschida ca doar o tace ca ma vede..da de unde, urla si mai tare
ieri l am lasat sa urle, poate poate oboseste si adorme singur
mai tare a urlat, se roseste si urla din toti bosogii
abia a adormit dupa ce l am leganat ba in brate ba in scoica
greu frate......imi pica mainile din umeri si el tot dadea din picioare, din maini.......o fi vreun puseu ceva?????
seara tre sa i obosesc maxim ca sa pice lati, ca altfel urla si tre sa i legan in brate si bag de seama ca s au cam invatat
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
colacei de inot pentru bebelusi
mirela2 spune:
gabiv mai sunteti in sibiu?
ma bate gandul sa tragem si noi o plimbare prin sibiu, mai ales ca i un weekend lung
poate ne vedem pe acolo
missmj spune:
Neata si de la noi !
Ca tot va spuneam ca ieri a fost marait toata ziua si cred ca de la dinti...pe la 6 i-am bagat titi in gura ca se foia intr-una, ba cu curu in sus, ba pe burta, ba pe spate...nu vroia deloc ! pana m-a gandit asa cum eram eu adormita sa ii pun mana pe frunte...ardea frate ! statea el si icnea acolo...in loc sa planga sa ma trezeasca de tot ! prima lui febra...avea 38.8 . si facut caca pe el. i-am dat 4 ml de panadol ,l-am schimbat si l-am culcat la loc, l-am pazit...la 10.30 avea 37.8 i-am mai dat o doza de panadol, la 5 min a vomitat cu jet pt prima data !Probabil ca nu prea a asimilat a doua doza de panadol, asa ca i-am pus sosetele cu otet , am vrut sa ii dau banana sa il mai stranga la stomac dar nu a vrut neam. intre timp am mai schimbat 4 pampersi...diaree la greu ! mai si tuseste...ce o avea? dintii?sau o fi racit? daca nu tusea eram 100% ca dunt dintii. nasul nu ii curge...of asa a fost mereu de ziua lui...ba avea colici, ba puseu, acum febra !
mirela,lorich pup bebeii urlatori
relusha ma bucur ca esti mai bine ! si al meu face la fel...cateodata are o mie de treziri de nici nu mai stiu...si cateodata nu se trezeste decat o data.
s-a trezit...am fugit
Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)
missmj spune:
Saracutul Andreias...e asa moale...si nu sta treaz mai mult de 10 min...si cand e treaz bodoganeste intr-una...babbababab...e si cam palid. nu vrea sa manance...
La multe lunite bebelusilor Lukas, Yannis,Mihai, Stefan si bebeloiului meu scump Andrei, sa te faci bine repede iubiricul meu frumos,destept si cuminte
missmj spune:
mirela cum ai luat tu leg cu ala care inchiriaza jucarii ?i-am lasat si eu un mesaj ieri dim si vad ca nici acum nu mi-a rasp
roxx26 spune:
Neata!
La multe lunite ANDREI, YANNIS, LUKAS, MIHAI, STEFAN!
Un pupic special pt Andreiutzul bolnavior.
CARMEN, mie mi-au raspuns repede la mail, n-or fi pe faza (inteleg ca tanti aia are si ea copilas destul de mic...), dar raspund pana la urma, stai fara grija.
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
loutzy spune:
Hello fetele.
Pupam sarbatoritii de azi.
Un alt mare pt Andrei sa se faca repede bine.
Raportez o zi ok pana acum, nu mi-a urlat in cap de la 7 intr-una.Acu doarme ca e obosit a ajutat-o pe mami la curatenie ca lui tati ii e rau.
Apropo ce mai mancati bun fetele. Eu m-am saturat de cartofi pana in gat, iar fasole nu am curaj inca. Nu pt Stef cat pt mine. Ca am patit-o urat de tot de la carnea de porc, dupa ce 3-4 luni nu m-am atins de ea.
Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)
He's a little bit of sunshine, he's a smile to light your days,
he will steal your heart and keep it with his charming little ways-
He's yoar precious baby boy, he's a gift from up above
who will fill your years with laughter and your lives with lots of love.
mirela2 spune:
carmen...off saracutu andrei, sa nu fie enterocolita
bag de seama ca i vreo epidemie
multi ani puiului tau si din partea mea...si multi ani si la ceilati puiuti sarbatoriti astazi
mama eu i am dat mail
raspund mai greu zilele astea ca e in concediu una din fetele cu blogul, plus ca au si ele copii mici
sigur iti va raspunde
sa i dai lui Andi niste hydrasec, hidrateaza si in acelasi timp si strange la burtica si niste smecta, e nemaipomenita
hydrasecul e 2,5 lei si nu e rau la gust
mai sunt saruri de hidratare de la humana unele s cu gust de banane si unele cu gust de fenicul, astea s cam rele
pup si sanatate
mirela2 spune:
laura...mancare? ce e aia?
de o luna nu avem gaze si nici nu o sa avem prea curand
asta e