Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(69)
Raspunsuri - Pagina 13

Wudy spune:
Buna fetele,
Multumim pentru urarile de ieri, suntem si noi o Marie.
La multi ani chiar si cu intarziere si din partea noastra celor ce s-au sarbatorit ieri
Jasmine sa fie intr-un ceas bun. Sarcina usoara!
Doloress, Fragrant bine ati venit acasa! Sedere cat mai placuta!
Sunt curioasa cat la suta va vb Patrick franceza la intoarcere si cat romana..."bourique" va ramane oricum notat
Am trebaluit de dimineata si acum ma pusesem pe citit dar ce sa citesti domne ca fetele astea sunt in vacanta, nu mai scriu nimic
eu am facut bors astazi ca sa acrim ciorba fetei, amandoua l-am facut, nu pot face nimic fara sustinerea ei ganguricioasa
Am facut si ciorbita dar nu am apucat sa mancam ca ne-a luat un mare somn si acum facem nani...mancam cand ne trezim
trebuie sa mergem saptamana viitoare la vaccin, nici nu vreau sa ma gandesc dupa episodul de la 4 luni
Si noi iubim piersicuta, pasata, suc cu cereale si fara, de fapt ea mananca cu placere orice fruct pe care i l-am dat pana acum
Ne place si iaurtul, mai mult ala cu 5% grasimi
Ieri s-a auto-diversificat cu ceva friptura la gratar, asa ca de ziua ei...am scapat-o putin din ochi si au existat imediat binevoitori de a hrani fata

vasilasanita spune:
Buna!
UItasem sa va spun!
Am ceva vreme de cand am inceput sa mai beau cate un pahar de bere, am gasit una cu 3,2 alcool. Vreau sa spun ca am lapte mai ceva ca la inceput. acu nu stiu daca e de la bere sau e ca am inlocuit 2 mese de lm cu mancare solida.
se simte un dintisor ca vrea sa iese, de abia astept sa l vad.
Dumnezeu ne-a binecuvantat cu Stefan (12.01.2011) !

fragrant8 spune:
neata;
am citit si eu acum din urma; offf doloress ce de peripetii ati avut; Patrickul sa se obisnuiasca repede cu fusul; si noi aceeasi probleme; cred ca o sa-i treaca pe toti de aici pe fusul canadei, pana se obisnuieste sophicul sa doarma si ea la 8-9.
Maiuc mi-a zis azi ca ii place de sophia, dar nu cand nu doarme
clar, terorizam gazdele
Lorich - auto sau ne-auto, acum important e sa pape; si la noi treaba cu auto e mai mult de joaca; nu duce mai nimic la gura; totul sfarseste pe jos, pe pereti... iar unele alimente nu vrea deloc sa le atinga cu mana; pepenele rosu, de ex... i-am pus manuta-n pepene si apoi o tinea in sus, scarbita, pana am spalat-o; cred ca sophia e unul din putinii copii care nu agrreaza pepenele rosu; nici la sparanghel nu s-a strambat atat ca la pepene.
eu am dormit in 2 reprize azi; de la 4 am la 9 si de la 12 la 2.
Asta mica a sor-mii imi zice - nana, de ce dormiti voi toti asa de mult? sunteti cam lenesi?
e terorizata saracuta ca o tine buni din scurt sa nu faca galagie, sa ne lase sa dormim....

fragrant8 spune:
jasmin felicitari!!!! sa fie cu noroc! sarcina usoara!
fetele din iasi- o sa am mobil aici in romania; cum aflu nr vi-l trimit pe pm, sa organizam marea intalnire de buburuze o sa va dau si nr de fix o data ce ne mutam cortul in iasi.

de_ea spune:
anuntati data marii intalniri din iasi,poate reusesc sa ajung si eu.
Andreea, mami fericita de printesa Medeea 14.02.2011

fragrant8 spune:
fetele din provincie, dati va rog pm cu adresa unde sa va livrez "marfa".
am hotarat sa iau la rand oficiile postale de aici din cartier, sa vad la care imi iese figura; curierul e cca 200-250.000 si mi se pare scump; mai ales pt cele care ati comandat o cutie, transportul ar ajunge cat camilia; de asta am zis ca incerc eu, ca astea de la posta o stiu deja pe buni;
cu posta nu stiu cat ajunge, dar nu cred sa fie la fel de scump cat curierul.

Dedicut spune:
Doamne ce m-am saturat de tara asta ! Am fost sa scot pasaportul lui Alex, am zis ca merg la sfarsit de program ca e mai liber, la 3 am plecat, pe caldura aia mare. Cand ajug acolo era o coada de cel putin doua ore. Goanga facuse si kk pe el, trebuia sa-l tin in brate ca normal ca liftul nu functiona si am lasat jos caruciorul, ma gandeam ca mai raman si far el. La cata lume dubioasa era pe acolo ma asteptam la orice. Asa ca am renuntat si dimineata reluam operatiunea.
Si cand am depus actele trebuia sa stai la trei cozi, doua pentru taxe si una pentru poze. Am stat trei oameni fiecare la o coada, norocul nostru ca am intalnit niste prieteni si ne-am ajutat reciproc, si tot a durat 2 ore. Atunci era dimineata si am zis ca din cauza asta era aglomerat, dar dupa-amiaza e si mai rau....
Copilul meu este atat de frumos...Cum strange-n pumni radacini lungi si coapte de-asteptare.

Dedicut spune:
Fragrant, ai PM.
Copilul meu este atat de frumos...Cum strange-n pumni radacini lungi si coapte de-asteptare.

catal_ina10 spune:
Wow ce de vesti frumoase !
Doloress si Fragrant mai aproape de noi! Ce-as mai bea si eu o bere cu voi in Copou!!! Sa aveti o vacanta frumoasa in Romanica!
Jasmin, bravooooo!!! Sarcina usoara!!! Vei pune la semnatura "in sfarsit suntem patru" . Neaparat, sa ne povestesti cum merge!
Mimo, eu l-am luat pe asta
http: // www .amazon.de/Fisher-Price-Baby-Gear-Rainforest-Jumperoo/dp/B000LXQVA4/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1313504446&sr=8-1
dar acum vazui ca l-au scumpit .
Lori, si pe Sara Maria ai uitat-o! Vrem 3 pupici !
Multumim fetelor pentru urari! Si din partea noastra "La multi ani fericiti, Mariilor mari si mici!!!".

Lorich spune:
Vai de mine si de mine...am vrut si eu sa fac un... lucru si iote cum am sarim frumusete de pui. Triplu pupic pt Sara Maria las' fetele ca pe 8 Septembvrie de party mai mare, nu???
Fetelor, nu v-am zis ca am fost ieri in Auchan Titan, super plin de reducdri la haine, bine, maj de vara, dar e o idee de luat si pt la anul, erau reduceri ff mari. Am luat salopeta de dormit cu 10 lei. Am gasit si renumitii biscuiti Plasmon,am gasit si niste cereale interesante de la Hipp. Imi palce de Auchanul asta. Nu am stat sa puric tot magazinul, pt ca e maaaare, si Ana facuse neste chestii prin pampers si mai ales pt ca m-a pacalit Kiabi, vecinul de afara cu promotii-sale de 80%..intru si nu gasesc nimic, caut instructiunile de folosire ale ofertei, aflu (iar) de etichetele portocalii, care nu prea erau la hainuite de copii, mai mult la porcarii de adulti, nu am gasit nimic redus pt copiii mei, am luat 3 body maneca lunga, nereduse, dar frumoase, un set de 8 perechi chilotei Robert si cam asta - timp pierdut acolo.
Fragrant ai dreptate, conteaza sa pape! Uite, Ana e fan mare pepene rosu, asa finger food. O sa mai bage ea AD, asa ca gustari, important ca e eu am trecut peste o mare frica a mea, asta cu inecatul. Distractie mare in Romania! Lenesilor!
La multe lunite sarbatoritei zilei - scumpa si delicata SOPHIA!!!