Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(69)
Raspunsuri - Pagina 12

Magnetism79 spune:
Felicitari pt bebelusul 2!!!!!!!!!!!
Daca vreti un film de animatie bun, nou noutz: Mars needs mom!!!!!!!!!!
E super!!!!!!!!!!!
LMA pt bebelusii Marii si mamicile lor Marii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vasilasanita spune:
JAsmin felicitari si sarcina usoara! Prima mea reactie cand am citit a fost oauuuuuuuuu
La multi ani sarbatoritilor!
Bine ati venit acasa Doloress!! Curajoasa mamica!
Dumnezeu ne-a binecuvantat cu Stefan (12.01.2011) !

mirela2 spune:
anka si eu s cu capul
daca pana acum mancat 2 borcane de 190 de legume cu carne....acum de cand cu patrulatul peste tot si calare si pe jos...ma rog de ei sa mance
abia manca un borcanel de legume cu carne
azi mai mult a mancat Robi, ca lui Razvi nu i a placut ca era prea cald, abia se facusera legumele
al doilea o sa li l dau dupa ce se scoala
sper sa doarma, ca si cu somnul asta nush ce i cu ei
daca pana sapt trecuta dormeau 2 ore dimineata si 2 dupa amiaza...acum e jale
nu mai stiu cum sa i culc, cum sa i fac sa doarma mai mult
sunt vesnic cu labele n gura, vesnic plini de bale, Razvi e ud pana la buric, cu toate bavete din lume la gat
lui Robi nu i mai curg ca lui i au iesit 2 dinti deja
trag de toate cablurile, manca hartie, tipa, zbiara......ca n ferma animalelor
si m as duce si nu m as mai intoarce....cand e ora mesei si a somnului imi vine sa fug
mami cu motaneii Razvan si
Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
colacei de inot pentru bebelusi

luciact spune:
hello
multumim pt urari
LMA si de la noi tuturor celor ce se serbeaza astazi,
felicitari Jasmin, sarcina usoara si la termen, chiar ma gandeam...care din noi va ramane prima insarcinata din nou
Doloress ce tare e Patrick....asta e avion?de ce?? hahahahhahahaa , am ras in hohote
si ce peripetii ati avut, lasa ca se fac ei mari
sanatate la puiutii bolnaviori
va pup pe toate

de_ea spune:
Multumim!Da,are mama un iepuras!
Jasmin-felicitari!!!sarcina usoara si un bebe sanatos!
Andreea, mami fericita de printesa Medeea 14.02.2011

mirela2 spune:
gata muica, se deschisa pravalia
pe unde umblati??
io s planton cu scoicile la picioare
s au trezit la 6, unul a mai atipit un pic, dar Robi ciuciu
pe la 10 urlete mari de foame,le am tras repede un iaurt cu branza si piure de afine de la borcanel, l au infulecat repede si apoi somn, asa i am lasat, nu i am mai mutat in patuturi, ca faceam ca ieri, dupa juma de ora a facut ochi Robert cu urlete si l a trezit si pe frasu
azi m am pomenit cu Razvi in usa de la bucatarie
cum oi pleca delanga ei ca se pun pe urlat,mai ales cand is fomisti si somnorosi......si Razvi s a pus pe bazaiala si dai branci pana la usa de la bucatarie..... dragul de el
pe zi ce trece prind din ce in ce mai multa viteza
ii las numai pe jos
sufrageria e camp de lupte, doar or obosi si or dormi mai mult......da de unde, dar eu inca sper
pupi si va astept aiciiiii, este casa taaaa, surprize surprizeee
mami cu motaneii Razvan si
Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
colacei de inot pentru bebelusi

bebelu86 spune:
ce fac fetele???
p unde suntei de e asa liniste pe aici?
Jasmin sarcina usoara si bb sanatos. chiar m-ai lasat cu gura cascata
deea felicitari pt dintisori
Doloress ce tare Patrik prin ce peripetii ati trecut...bn ca ati ajuns cu bine
multumim pt urarile de ieri. sa traiasca toate Mariile
noi ieri am fost la nasi la curte. a fost ff frumos. nati a fost linistita si chiar i=a placut. pacat ca nu stau mai aproape de noi sa mergem mai des.
aveti poze la semnatura
Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)

Dedicut spune:
Jasmin26, felicitari ! Sa ai o sarcina usoara !
Doloress, Fragrant, bine ati venit acasa, sa va simtiti bine cu familia si prietenii ! Lavinia, ieri eram asa entuziasmata ca am vorbit cu tine, chiar daca doar putin .
Tunde, a ajuns coletul, doar deseara o sa mergem sa-l ridicam de la posta.
Am incercat si noi ieri carnea de vita, esec total, nu i-a placut deloc. In schimb cerealele de la Topfer, gris cu fructe sunt preferatele dupa iaurt. Nu i-a dat eu cat ar vrea el, am zis sa o luam treptat cu glutenul. La inceput o jumatate de lingura cu varf, apoi una si acum doua, daca e dupa cat vrea cred ca ar manca vreo 4.
Felicitari iepurasilor, la Alex nici urma de ei.
Copilul meu este atat de frumos...Cum strange-n pumni radacini lungi si coapte de-asteptare.

Lorich spune:
hai ca s-a reparat sandramaua.
Gabi mi-a scapat, o pup dublu special pe Ilincuta Maria!

Lorich spune:
Sa v-o zic pe Ana: am incetat auto-diversificarea si nu din motivul pe care l-as si banuit eu inainte sa incepem, adica nu s-a inecat, copiii au niste instincte superbe; daaar..autodiversificarea cred ca e pt cei ce vor sa pape, pt cei care nu refuza tot by default. Ana e ca si Robert, copilul care nu are interes fata de mancare, deci papam piureuri, asa cate putin, cateva lingurite amarate, ca nu-mi convenea sa dau carci d ebani pe bio si sa le adun de pe jos. Asa ca facem piureuri, pasam, borcanim si punem si la congelator.
Pana acum ii palce piersicuta, pe care o papa si AD.
Cand ne-am intors azio de afara i-am incalzit o portie congelata, carne de pui d etara cu brocoli si toate celelalte legume. Ii pun si cateva lingurite de iaurt, ii dau, strambareala maxima - imi vine o idee - iau cu lingurita doar iaurt, mai si face fiica-mea o gura cat o sura...deci e mare fan iaurt, asa ca a papat iaurt cu nuante fine de carne cu legume.
Apropo de iaurt i-am dat iaurt de capra, bio, andese de ala sau cum i-o zice, d ela raionul bio, din carefour.