Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(69)
Raspunsuri - Pagina 11

gabivalceanu spune:
Marie si Marioaraaaaa, ia un paaaar de ma omaoara, mai, mai!
La multi ani!
LORICH, sa inteleg ca pe Ilincutza Maria n-o pupi?!
MIRELA, stai sa vezi poc pe spate pe asfalt afara... Sau poate voi aveti noroc...
DOLORESS, am plins de groaza cind ti-am citit postarea. Habar n-am de ce, dar m-am jeliiiiiit. Bun venit acasa, draga noastra! Mai ca-mi vine (nu-i asa, LORICH) sa-mi iau purcelul si sa vin la Iasi!
Pup,
G

gabivalceanu spune:
ANKA, hai ca dupa ce ma jelii la postarea lui DOLORESS, risei cu lacrimi la a ta!! Oi fi maniaco-depresiva d-aia, de acum pling, acum rid?
G

mirela2 spune:
gabiv, da de unde
ieri la amicii mei, care sunt inca cu casa in constructie, ce crezi ca au facut ei .....au facut cunostiinta cu cimentul, unul a picat in nas si altul pe o parte, ca era catarat pe o masinuta
deci.....
mami cu motaneii Razvan si
Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
colacei de inot pentru bebelusi

de_ea spune:
Buna dimineata!!!
La multi ani tuturor Mariilor!!
Andreea, mami fericita de printesa Medeea 14.02.2011

Doloress spune:
Mai e ceva in aer pe-aici ca si al meu a facut ieri 2 kk si nu prea legati, el care face din an in Paste si tare de la diversificare incoace. Dar n-are febra, nimic, deci probabil e numai putin deranjat. Eu sunt de-a dreptul terifiata de enterocolita, cu Patrick am tot tras-o cand am schimbat aerul/apa, deci o astept sa ne loveasca oricand. Si noi am fost bolnavi data trecuta, nu am scapat nici unul.
Aici la noi nu se sarbatoreste Sf Maria acum, ci in toamna, asta e Adormirea Maicii Domnului dupa cate stiu eu, dar pentru cine sarbatoreste La multi ani!
E ziua cumnatei mele si a surorii ei, o mai punem de-o petrecere.
Kevinul si-a revenit perfect cu fusul orar, a revenit la programul lui dupa ce ieri a dormit continuu. Azi s-a trezit pe la 7.30, a mancat a zambit frumos la toata lumea si la 9 s-a pus iar la somnic, dupa cum ii e obiceiul. Patrick insa l-am auzit plangand toata noaptea si pe la 4 cica era lumina aprinsa la el si doarme si acum la 11, deci e clar ca nu s-a adaptat deloc. Asta este, observ ca e mult mai usor cu copii mai mici. Asta mare nici in avion n-a vrut sa inchida ochii, toata lumea dormea si eu il auzeam (ca am avut si loc diferit, numai eu in fata cu Kevin, Patrick cu tati au stat cu un rand in urma) :
-Tati, asta e avion?
-Da tati...
-De ce?

ocsanica80 spune:
LA MULTI ANI LA TOATE MARIILE MICI SI MARI
Ca de obicei am si eu o intrebare, fetele care fac branzica de vaci din LP de ce o faceti din LP si nu din lapte de vaca? noi o facem asa ca ne-a recomandat pediatra dar incep sa cred ca problema noastra cu diareea se trage de aici, asa ca as vrea sa incep sa o fac din lapte de vaca mai ales ca noi la tara avem vacuta, dar nu stiu care este diferenta intre LP si lapte de vaca si nu vreau sa o intreb pe pediatra, asa ca HELPPPPPPPPP
Roxana mami de Maria-Sofia

anka-maria spune:
Ce aveti fratilor de va umfla pe toti rasul cand cititi postarile mele ?
Io ma dau acilea de ceasu' mortii si pe voi va doare la basca...
Apropo de umor involuntar: vine un coleg la job si zice ca si-a cumparat laptop cu 1500 euro. Io reactionez ca desteapta (pe engleza) "Haoleo, la pretul asta iti luai unu nou". In jurul meu liniste, se uita toti mirati si unul indrazneste "pai Anca, dar chiar este nou...".
Si tot din ciclul "limba romana are multe aspecte": un alt coleg imi zice ca nusce' tanti de la secretariat are ochi frumosi, stralucesc ca 2 stelutze. Io ca vaca nu ma pot abtine si bag, in engleza "d-aia e proasta ca noaptea". Ia incercati sa traduceti asta. S-a uitat ala la mine ca la dentist si m-a intrebat "what do you mean?".
Cred ca deja sunt in categoria "fata buna dar cu un simt al umorului foaaarte ciudat".

jasmin26 spune:
Buna dimineata si de la mine
Io mai rarut...stiu,dar fiu-miu ma exploateaza la maxim...
LA MULTI ANI tuturor Mariilor si mici si mari...!!!!
Eu vin cu o veste SOC:sunt detinatoarea unui test de sarcina cu 2LINIUTE.....da,sunt din nou graviduta,,,,,este cam repejor,dar hotararea noastra este de al pastra.....
Dupa medic(pt ca eu am uitat data ultimului ciclu)am 8 saptamani,deci voi face parte din odiseea martie aprilie...
Despre Lukas,ma uimeste zilnic cu faptele lui,este un nazdravan si jumatate care vrea sa fie numai in miscare,dar ma omoara cu mancarea....nu mannaca decat 3 4 ling de mancare,fie legume,fie fructe,nu este incantat de nimic...nu stiu din ce traieste....partea cu diversificarea mi se pare cel mai greu moment de pana acum .
Cam atat despre noi...
Mai revin...
Va pup
Crina,mami de baietel scump...
Lukas Christian
In sfarsit, suntem 3...!!!
Daruieste-i lui D-zeu inima si D-zeu iti va oferi cerul

bb_yasmi spune:
mirela multumesc pt raspuns!!
jasmin wowww felicitari!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!
mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

bb_yasmi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui de_ea Buna dimineata!!! La multi ani tuturor Mariilor!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Andreea, mami fericita de printesa Medeea 14.02.2011 |
la multi ani !!
deea sunteti iepuras si voi???

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)