Pampers prea mare sau prea mic ?

Pampers prea mare sau prea mic ? | Autor: Alexel

Link direct la acest mesaj

Copilul meu are trei saptamini si de citeva zile am constatat ca se uda pe hainute pe linga pampers !!!?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aba spune:

Bine ai venit la , Alexel!

S-ar putea intr-adevar sa fie nevoie sa treceti la o marime mai mare ori sa schimbi scutecul ceva mai des.

Cu bine,
Camelia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alssa spune:

Aceeasi problema am avut-o si noi exact cam in aceeasi perioada... Pina la urma, mi-am dat seama ca nu-l puneam cum trebuie. Oricum, nu la mult timp, i-am schimbat si numarul la pampersi. Atentie, sa fie in spate ceva mai ridicat, ca la cit se foia si atunci, tot reusea sa-l mute cumva din loc.

Alssa si Clara (11 luni)

http://trinity.bucharest.roedu.net/cgi-bin/photo/index.cgi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pet spune:

Si eu am patit-o destul de des dar pentru ca o puneam pe Irina sa doarma pe o parte sau pe alta...acum cand are o luna si o saptamana doarme pe spate si cu capusorul intr-o parte si nu se mai intampla... Am schimbat si masura la pampers cand a facut 4 kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

Si noua ni s-a intimplat la fel cu Pampers, de aceea am incercat Huggies si cum am fost foarte multumite (si de pret si de calitate) am ramas cliente fidele. Cu Huggies nu am avut niciodata probleme.

Otilia&LaAdelita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxette spune:

Da, asa am patit si eu si nu doar la inceput. La inceput am folosit scutece Libero, dupa aia Huggies si pana la urma am ajuns la Pampers pentru ca au cel mai bun sistem de prindere si sunt singurii la care nu iesea lichidul afara indiferent in ce pozitie dormea Andrei. Scutecul nu trebuie pus nici prea stramt dar nici prea larg si cele doua capete din fata peste care se prinde scaiul trebuie intinse foarte bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marianar spune:

Noi folosim Pampers de cand s-a nascut Vladut. Am avut si noi aceasta problema intre 3-5 luni. Am luat si marime mai mare si degeaba. Se uda pe partea pe care dormea, daca dormea cu fata in sus sau pe burta totul era Ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Noua ni s-a intamplat la Huggies, asa ca l-am schimbat cu marimea urmatoare.

Cristina

Mergi la inceput