Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (40)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

salutare fetele si de la noi
ieri eram bine
azi ne-a intors iar boala
simpt ca explodez
niciodata nu am avut-o pe antonia racita vara
si asa din una in alta
offffffff
si cand e la dublu e si mai si
ce sa zic
nu mai dorm bine de 3 saptamani
si azi noapte petra m-a supt la 2 ore
asa cum facea antonia
deci acu sunt5 chiauna de somn deja

dar ma bucur de ceva
eu am inceput azi diuversificarea
cu cereal.e
si pt inceput
i-am dat in laptic
cu biberonul sa le bea
au fost un deliciu
si pt prima data a mancat bebelina mea 150 ml lapte cu cereale
asa ce ma bucur de numaa

LMA ROXSYYYYYYYYYYYY
MULTA SANTATE SI TOT CE ITI DORESTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

PISUC ce frumos ca sunteti in vacanta si mai ales la munte
ma bucur pt voi
multi pupici lui petru

SCRISH atia zic ca va fi bine la mare
azi a fost oribil
dar ieri era bineeeeeeeeeeee
deci bafta la venire
lasa ca bebe va fi bine

YASMI si tu ce ai cumparat de prin magazine cat a stat fata la fiklm????

VISS astept nr tau de tel pe PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yvyana spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina06st

Fetelor, ai vostri se enerveaza cand stau asa pe burta? Ca al meu sta putin, apoi incepe sa se tarasca si in tot timpul asta scoate niste chiote de-mi tziuie urechile. Apoi, dupa ce se chinuie el acolo sa se tarasca (ajutat de mine, ii tin contra la picioare) o da din chiote in plans nervos . Asa ca il iau si-l pun in scoica sa stea potolit...

Asa patesc si eu cu buburuza mea... sta cat sta, rade, chiuie, apoi tipa enervata si daca nu intervin incepe sa planga.

.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

ce faceti fetele?
gata cu musafirii, avem copil nu mai stau pe capul nostru ca mai demult cand ne intindeam pana noaptea la carti si bere
a fost foarte frumos, ne-am umplut burtazanele cu de toate si am primit numai laude.
am facut in vas din acela de iena pulpite si cartofi cu dovlecel si la urma am ras cascaval peste ei. stiti cum au iesit?....super buni, am lins tavita toti
si tortul tiramisu....mniam, mniam, am laudat-o pe mama aici
va pun si poze imediat sa vedeti cum arata.

catank sa nu te superi ca ti-am zis asa, ca de ce nu asculti pediatrul...dar tot nu inteleg ceva: de ce ceri 100 de pareri. cand ai 100 de pareri niciodata nu gasesti cea mai buna solutie. asculta numai pe unul atat. si mai ales instinctul tau conteaza. lasa, bine ca este totul bine

bb_yasmi chiar ca ai fetita mare, a stat ea la film. de fapt, la desene ai dus-o, nu?

ally uite ca eu am sarit peste ....nu am vazut unde ai scris tu ca gata i-a si iesit dintisoul lui Edy bravooo aveti si voi un dintisor, ma bucur ca s-a comportat bine

scrish ce fain ca plecati iar. superr

viss, ailed, yvy, cami

anda hai ca imediat chefuiesti si tu

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

v-am pus poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

La Multi Ani ROxy draga!!!!Sa fii sanatoasa si plina de viatza cum te stim noi...si cu scuzele aferente...ca mai devreme cand am scris eram pe fuga...ca Mada azi intre mancare, copii, curatenie...l-am dus si pe tata la service, etc..
Strumpf, nasol cu alergia asta..tre sa faci cumva sa ramana matza acolo, la socrii. Iar ai inceput sa gatesti bunataturi ca atunci cand eram insarcinateTi-am mai zis ca o sa vin la tine la masa intre-o zi, da?? Prea frumos scrii despre mancarurile astea. Sa va fie de bine shoppingul, macar rochitzele astea mai grosutze sigur le va purta...Noi da cu asigurari, casco, nebunii. Ieri a fost mama la spital si i-au facut control amanuntzit, ca la Gura Humorului era un spital ff sarac si mergeau pe minimum minimorum...Mama tre sa stea 14-21 de zile la pat, are o fractura la coccis si cam asta e singurul tratament...plus antiinflamatoare. Inca nu poate merge, decat ff incet, cu cadrul...dar e bine ca e doar atat la cum a fost facuta masina...cred ca va fi dauna totala...sa vedem cum iese constatarea..
Catank , sa stii ca orice prospect pe mine ma ingrozeste...oricat de banal ar parea produsul. Ma bucur insa ca suntetzi mai bine, cred ca maine nu veti mai avea nimic...
Delia, bun regim ai inceput ..n-am apucat sa-ti spun mai devreme, dar am salivat cand am citit..mor dupa placinte..de oricare ar fi...
Mada..ce bine ca nu s-a stabilit, asa m-am gandit si eu. o sa ai o perioada incarcata vad...cu lucruri bune..ce fain!
Alinasuna f bine si varza aceea cu ardei iute...cred ca mi-e foame, poftesc azi la orice
Lavi, cu tati e ok...nici eu nu aveam curaj sa-l las singur nici pe david la 7 ani...Super ca shopingaresti la greu...nu e corect..si casutza si shopping
Scrish..stiam ca le solicita inimioara gadilatul...acum sa ma corecteze fetele care se pricep...eu doar asa am auzit..am avut la un moment dat nevoie de un control la inima pt Mati si tot discutand in stanga si-n dreapta mi s-a spus si lucrul asta...Acum nu stiu dc e suta la suta corect. Ce fain ca plecatzi iar...Ma bucur pt voi...
Pisuc, concediu placut in continuare si vreme buna!! ..la care sper si eu ca s-au saturat copiii numai in casa..
Alina, yvyana, asa face si Arsenie...nu sta pe burtica decat f putin apoi se enerveaza..Ieri noapte a dormit vreo 3 ore pe burtica..a fost prima oara si cred ca a ramas in pozitia aceea de oboseala...fara sa vrea..
Ally, wow dintzoc! Sa-l stapanitzi sanatosi. Pup flacaul!
Deea, Ioana,Cami, Anda fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

v-am pus poze

da ce ti-ai pus tu in cap azi, sa ne amarasti cu pozele alea? vrei sa nu mai dorm la noapte de pofta ? numa tiramisu o sa visez la noapte

pentru asta esti pedepsita, treci la colt

eu imi iau jucariile si plec acas` la mine ca aici nu se mai poate, numai torturi, fripturele, aoleo ce-mi faceti voi mie acum asa cand sunt la cura deja mi-e plina gura de numa de la cat ma gandesc la tiramisu de cand l-am vazut in poza... am mai spus, am ce visa dar las` c-o veni si vremea mea cand o sa ma indop cu de toate

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

am mancat si eu 3 sarmale amarate, restu le-a halit barbatu cu o poftaaaa.... cica bune tare mi-au iesit de data asta au mai ramas vreo 4 sau 5 dar i le las lui , eu numa 3, mi-am satisfacut pofta deci e de bine, as vrea sa pot sa pap mai mult, dar ma gandesc la rochia aia de mireasa, ca nu o sa stea bine cu falcile mele XXL

piscoata mea iar a avut concert in seara asta, am pus-o sa doarma dupa amiaza si iar s-a trezit de nu stiu cate ori sa urle, asa deoadata se trezeste din somn urland direct , are o trompetaaaaaaa

acum ii e somn iar dar se hlizeste la mine, e pe pat langa mine dar numa nu vrea sa doarma si eu ii spun, hai culcarea, baga nasu`-n patura si nani si ea se face ca se duce cu nasu in patura si se intoarce imediat si rade la mine

v-am spus ce scumpa e cand ma duc la oglinda cu ea? o iau in brate si ma duc la oglinda mare jos in living si ii arat, uite asta-i mami si asta-i Sophia si cand se vede ce mai chicoteste, ce se mai hlizeste dar imi place cum face, se vede, se mira de ea , incepe a chicoti si intoarce rapid capul ca si cum se rusineaza e asa de scumpa apoi iar o iau de la capat si iar se chicoteste

ia sa incerc sa o pun sa doarma ca mai e o ora pana la baita si daca nu doarme o apuca maraiala mai tarziu....

revin daca mai pot daca nu pe maine

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

simo azi am fost si mi-am dat comanda de o pereche de pantofi pt nunta si botezul din septembrie sa mearga cu rochia roz

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

Roxy ai dat gata tiramisuul si ai venit la butoane
ia zi cum a fost ziua asta de nastere cand ti-a cantat si Anastasia LMA

Mada m-a impresionat mesajul taude la 3 fete cucuiete...sincer nu stiam ca ai intalneala cu noi...recunosc ca in capitolul 38 parca , am multe pag necitite..probabil ca acolo ai zis
stii ca uneori pareca imi e si asa sa mai scriu... ma simt aiurea ca nu va pot scrie in parte si doar vin si arunc cate un mesaj si ala pe graba plin de greseli

pt Catank....si nu te mai invinovati....eu tot zic ca nu-i de la pepene...poate ai mancat tu ceva..daca ii iesisera de la praz..bine ca a trecut...si cu dr. stii ca daca mergi la 10 fiecare o sa fie cu parerea lui...zyrtecul e ff bun pe alergii
felicitari pt tumbe....am mai zis-o eu..asa imi place de voi cum traiti momentele astea...eu parca nu scriu cu asa patos..mi se parr totul normal din ce face fata...daca le-am mai trait odata

Cami off ca ce mai tragi si tu cu Antonia....eu zic sa consulti degraba un alergolog...cand nu ii mai dadeam de cap lui stefy cu racelile nu am stiut de asa ceva...si din rau am mers in mai rau, pana cand m-a indreptat cineva catre un alergolog...pot spune ca am ajuns la fix caci de la atatea raceli dese ajunsese la un prag unde putea sa-mi faca astm bronsic....ea era alergica si eu dau cu antibiotice o tratam de raceli....
pup antonia bolnavioara si petra mancacioasa
eu zic cerealele petrei sa i le faci la 10 dimi ,in castronel....asa mai moi la inceput .sa invete sa le duca cu limbutza in spate...eu i-am dat annei 3s asa si pe langa ca mi-a luat luna asta 700g in greutate a si invatat sa nmanance si azi i-am facut un mar tot cu cereale,dar a iesit mai gros ma uitam ca stie acum sa mestece si un aliment mai pastos

asa da Yasmi...pai sa tot mearga fata la film...
Simo nu prea am inteles ce a patit mami tau, dar sper ca e bine!!!imi pare tare rau de incident

Yvyana si Alinaor sa prinda bebeii vostri gustul de stat pe burtica si sa vedeti apoi ca nu-i mai puteti intoarce..noi nu am patit la fel. si acum numai pe burta sta toata ziua...si toata noaptea...ba noaptea a inceput sa se roteasca in tot patul...

Pisuc vacanta frumoasa!!!..am fost si eu la cheia de 2 ori dar mi s-a parut cam pustiu..poate povestesti tu ce se poate vizita in zona ca noi numai in cabana am stat..bine ca era si iarna cu multa zapada
si abia astept sa vii si sa pov cum sta petru in patut si isi scoate picioarele printre gratiile lui...ca avem aceleasi aparatori de patut......nu mai scriu acum..dar si pt asta am gasit un pont..sa vad cat o tin cu ele in patut

Anda
cu ceai hipp nu ai incercat???....eu in zilele cand i-am dat doar morcov parca mi se parea ca face cam tare si doar 1 data pe zi, in conditiile in care ea face de 2 ori...desi morcovul crud stimuleaza..asa scrie la carte

Scrish sa ai un w-e frumos...ei daca ai cu cine-l lasa pe L mergi linistita...se descurca el cu bunicii..mai ales ca bunica azi cred ca venise la instruire

Ailed nu am gasit unde ai spus cat a crescut Dodo dar daca ai inceput cu cereale sa vezi ce frumos o sa cresca..si o sa invete sa mestece ...a mea in primele 2s parca inflorea. si noi tot usurel am inceput...cu 30ml lp +1cupa cereale si completare si tot asa..acum ajunsesem la 100lp+3 1/2cupe cereale si maxim 50ml suculet de mar sau morcov sau amestecate....radea totul si cand o bagla culcare daca e nelinistia ii mai fac max 60lp....azi a vrut doar 30
revin....
a sa nu uit...fetele care faceti supica de legume cata apa puneti peste legume??..doar sa le acoperti sau mai multa...eu am uitat de la stefy..mi-am tot stors memoria vizula dar nu imi mai amintesc decat ca ferbeam intr-o oala alba....dar ce si cat nu

Mergi la inceput