FIV Dr DRAGOS ALBU 40

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maruscha80 spune:

Altesa, pai ce sa zic...depinde de la caz la caz. O prietena de-a mea a luat toata sarcina 10 kg insa in primul trimestru mai mult in greturi a tinut-o, stari de rau... o alta a pus deja vreo 18-19 kg insa inainte era f f slaba.

o alta a nascut de vreo 6-7 luni si acum e mai slaba ca inainte...e drept ca nu stiu cat a pus in sarcina.

oricum, am inteles ca cele mai multe kg le dai jos cand alaptezi, urla ala micu noaptea si alte chestii de genul...

probabil voi depasi cele 12 kg propuse insa daca sar calul si nu imi revin dupa nastere in maxim 6 luni, merg la sala pana raman iar piele si os :)

eu am racit cobza, am "reusit", cu totul am dormit aseara vreo 4 ore...am luat oscilococcinum, vit C, ceai de lamaie, homeogene 9 pentru gat si cand nu am mai putut ca era 4 dimineata si eram chioara de somn si infundata...1 paracetamol normal. sper sa treaca ca m-am saturat!

23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maruscha80 spune:

in ceea ce te priveste, am mai auzit chestii similare, adica persoana respectiva a luat putine kg in prima parte a sarcinii, insa lucrurile astea se regleaza pe parcurs...daca ii oferi tot ceea ce are el nevoie, vitamine, proteine etc...nu vad de ce ar fi o problema...iar copii cresc diferit in burtica, al meu e un copil "mare" cum a zis si doctoru'...eu nu-s chiar o mamica "mare" mai mult o chestie mica, slabanoaga (inca) si cu o ditamai burta in fata...si asta e!

23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

altesa nu iti face griji cu greutatea. Vali79 a nascut 2 baietei, unul de 3.300 si celalalt de 3.400 si toata sarcina nu a luat decat 9 kg cu toate ca ea zice ca a mancat groaznic de mult si f multe dulciuri. daca tu te simti bine si ala mic e in grafic nu ai de ce sa iti faci griji.

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladydy32 spune:

buna fetelor . sper sa ma integrati si pe mine printre voi .
eu sunt Diana, am 31 de ani si sunt tare tare agitata si am nevoie neaparat de o parere sau mai multe . va rog mult daca stie cineva sau a mai fost in cazul meu sa ma lamureasca si pe mine ca eu nu stiu ce sa mai cred .
este prima mea sarcina , dupa chinuri de 6 ani sa raman , am ramas acum , pe 22 am facut beta si a iesit pozitiv , valoarea fiind de 279,68 , dr mi a spus sa repet azi beta sa vedem daca se dubleaza . am facut si mi a iesit valoarea 832,59 . deci s a triplat :!!!!!
l am sunat pe dr si i am spus el spunandu mi ca e o pb , ca nu i bine ca e asa mare , dar nu mi a spus ce pb sau la ce se refera . eu cand am fost la el acum 2 zile nu mi a facut eco ca mi a spus ca e prea mica sarcina si nu se vede nimik , si azi la tel ma intreba la ecografie ce s a vazut :))), si i am spus daca imi facea poate stiam dar nu mi a facut nici una . offfff ce sa cred fetelor , e pb ca s a triplat ? am numai ganduri si pana merg maine la alt medic nu pot sta linistita . v as fi recunoscatoare daca mi ati raspunde , normal nu sunteti medici dar poate ati mai intalniti cazuri ca al meu . va multumesc mult de tot .pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_a spune:

stai linistita ladydy, probabil ai gemeni de a crescut un pic mai mult; nu prea are ce sa-ti spuna la eco ca nu se vede nimic, trebuie sa astepti pana la 6 sapt de la ultiumul ciclu ca sa vezi cati sunt
oricum chiar si dc e unul limite le min si max sunt atat de mari ca nu inseamna nimic ca a crescut un pic mai mult sau mai putin; atata timp cat creste e de bine

uite aici niste siteuri cu niveluri beta pe sapt, orientativ asa
http://www.bobrow.net/kimberly/birth/hcglevels.html

http://www.justmommies.com/articles/hcg-levels.shtml

23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

din ce am mai citit eu (nu am testat pe propria piele), niveluri crescute pot aparea in sarcinile multiple sau molare. poti sa mai repeti peste inca 2 zile sa vezi dinamica.
iti tin pumnii sa fie totul ok 9 luni de acum inainte

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladydy32 spune:

fetelor va multumesc , dar nu stiu ce inseamna sarcina molara , imi puteti explica ? oricum daca ar fi de bine de ce acest dr spune ca nu e bine??? fara macar sa vada eco sau ceva . in sfarsit maine merg si la alt medic doar sa si dea cu parerea . va multumesc inca o data sunteti tare scumpe .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Qiao, pupa mama fata vorbareata ( prin somn...)
Da, Anna, sunt mai bine acum, mi-a spus dr Albu ca din sapt. 13 voi mai avea iar dureri din alea mari ca se mareste uterul mai rapid si a ramas nerezolvata problema cu ovarul drept...e tot de 11 cm, bolovanul de el...
Acum, ca am si eu cateva zile fara dureri, ma bucur de parca sunt in rai. Demult nu am mai avut zile intregi fara dureri... Singurul stres care a ramas, dar Albu spune ca e normal, sunt inca scurgerile astea cu sange...sunt mai rare acum, dar tot mai sunt.
Buna, Altesa!!! De cand nu te-am mai auzit sau citit...mamaaa-mamaaaa..Iti pup baiatelul si nu baga in seama neaparat echivalenta de kg, greutatea copilului nu e indicata intotdeauna corect de nr de kg pe care le ia mama in sarcina. Bine...exclud de pe loc cazurile in care mama se apuca sa faca cure de slabire pe sarcina...ca am ramas socata zilele trewcute cand am aflat, am un caz la o doamna ce lucreaza la banca unde mai avem noi credite si...s-a apucat de diete pt slabit pe sarcina...asta caz nesanatos nici fizic , nici la cap..., dar in rest, atata timp cat papam normal sau sanatos, chiar dc e mai multisor sau mai putin, sa fii tu si bebitza sanatosi, ca asta e cel mai important aspect.

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

11+ cu

Medicamente: Fragmin 5000 UI- 46 buc.(seringi)

Mergi la inceput

Angelica, abia astept sa iti vad ochisorii in octombrie!Sunt mai bine si profit si eu zilele astea din plin, pana ma iau iar "pandaliile" cu ovarul turbat...dupa dr , as mai avea vrei 2 saptamani de "destrabalare"...ca sa nu te gandesti prea departe, particularizez: aici includ mers mai multisor pe jos, miscat normal de colo-colo, mers pe la serviciu, trebusoare prin bucatarie,...activitati de genul asta, ca de alt gen....mai extravagante...nema si nika...nu ne-a dat dr inca voie la nimic de la schema incoace, dar nici nu ne gandim sa incalcam vreo regula, ca ne apuca frica numai gandindu-ne la riscuri...ne iubim si noi ca adolescentii..ne intoarcem in timp
Mariped,cum nu, mama, am ramas datoare din urma si cu prajiturele si cu sucuri cu tot statul meu la orizontala...Qiao, Angelica, Cami, Altesa, Corry( dar ea, mititica, acum e cu bebeii )si cu tine, cu toate tot urma sa ne vedem...noroc cu neprevazutul, ca asa ne-am citit din ochisori pe langa usa lui Albu, eu cu Angelica
Lasa, ca trebuie s-o facem noi toate de aici , de pe front, lata odata ! Unele cu bebei printre picioarele noastre, cum e Mirelus acum si cum urmeaza Corry, altele cu burtici mai mici sau mai mari, toate pline cu bebei
Pestic, te pup si eu, o sa-ti trimit pm cu alta adresa de mail, pe cea pe care o ai tu de la inceputul anului nu mai pot intra, ca mi s-a blocat. Tu cum te simti, in rest, esti bine? Merge totul bine cu dieta, tratamentul, tot?
Fetelor, de Hopeful mai stiti vreuna dintre voi ceva? E bine? Ma gandeam la ea zilele astea.
Rammy, pup fata si burtica cu minuni, sunt asa de emotionata sa ii vad si eu iar peste 3 saptamani, tare greu trece timpul, sa vad si niste putzulici pe acolo, daca n-or fi tare timizi, dar mai ales sa fie sanatosi, sa fie ok totul cu bitestul

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

11+ cu

Mergi la inceput

Ladydy, mamica, nu te panica, sunt mari sanse sa fie sarcina gemelara, Anna are dreptate. Nu am inteles prea bine, si tu ai facut FIV sau inseminare sau ai ramas natural fara nici un fel de stimulare? Ca daca ai facut vreun fel de stimulare hormonala sau daca ai sau aveti tu sau sotul gemeni in familie, in ambele cazuri, e posibil sa fie sarcina cu 2 bebei, 3...zic si eu...
La ce dr ai fost pt prima consultatie dupa beta pozitiv?

Parintele Arsenie Boca

11+ cu

Mergi la inceput