FIV Dr DRAGOS ALBU 40

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Anna, stai linistita cu kg.
Daca ai picioarele umflate inseamna ca retii apa, apa ce o vei elimina imediat dupa nastere.
Asa am fost si eu:am luat 22 kg, la iesire din spital aveam - 17 kg, saptamana asta am dat - 2kg, deci...
Nu-ti face probleme, tu hraneste-le pe printese
Referitor la "scoruri", scriu aici, ca poate mai sunt fete interesate.
Ce vreau sa mentionez este ca, aceste tarife difera de la un spital la altul.Eu scriu cat am dat la Filantropia:
- doctora: 1500 lei
- anestezist: 300 lei
- moase: 100 x 2
- asistente/ infirmiere, dupa caz, 5- 10 lei.ATAT!!!

Iti doresc sarcina usoara in continuare!

O mama implinita de: Matei si Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

Multumesc de raspuns, Qiao bafta multa si incearca sa nu te stresezi (chiar si inconstient...)
Nu te gandi la varsta si risc de sindroame... am 2 cunostinte care au nascut la 43 copii cat se poate de sanatosi, bat in 10 ani de acum, si nci nu au stiut ca erau insarcinate, se gandeau la menopauza ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

qiao acum am inteles ce-i cu cifra 42. Pai asa spune si consortul meu, ca pana la 40 de primaveri ar vrea sa-si tina progenitura in brate. Ar fi tare sa optez pentru donator, un nordic albinos cu ochi bleu. I-o sta inima cand in loc de cioara, vede pantera roz?

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

Anna felicitari pt cele doua fetite motate ,erau prea multi baietei ,trebuia echilibrata cumva balanta !
Maripet nu am plecat ,pe 30 sept am biletele luate,pe 6 octombrie ne intoarcem ,mai am de astetat atunci avea sotul concediu ................si vreau sa treaca timpul mai repede sa ma apuc si eu iar de tratament.
Anastasia,tu faci baiat si fata ,ia sa vezi ,dai un suc daca am dreptate?!

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Inseminare reusita in iunie 2011 dar pierduta la 8 saptamini.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

aristico cand o zice panteruta roz primul "miau" si pe urma "tati" ... crezi ca mai rezista sa nu zica ca e pui de cioara si ca e cel mai frumos ?!?

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maripet spune:

Angi, da-mi si mie pm cu nr tau sa mai vorbim si la tel din cand in cand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

mirela super pozele. vad ca ti-ai gasit si nurori gemene

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Mirela superbi bebei ,fetitele cine sunt ?Si ele sunt foc e frumoase!Vezi ca ti-am cerut acceptul la prietenie pe facebook ionita angelica sunt EUUUUUU!

2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,

Mergi la inceput

Numai balari scriu ............am muncat un "d" FOC DE FRUMOASE AM VRUT SA SCRIU .................IN SCHIMB A IESIT ALTCEVA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

hei ce de bebelusi mari pe aici abia astept sa ma duc si eco la morfofetala la 22 de sapt sa imi spuna ce greutate are bebe.

Sper ca nu are legatura cu greutatea mamei ca eu am luat cam putin pana acum la 5 luni doar 2,5 kg sper ca bebe e ok.

Ciudat e ca eu sunt genul care pun pe mine repede ma asteptam sa ma fac cat casa.

20+ cu

Mergi la inceput