am nevoie de un doctor!!!

am nevoie de un doctor!!! | Autor: adrozalia

Link direct la acest mesaj

Buna ziua burtici,gravidutze sau ex-burtici…va cer si eu ajutorul intr-o problema si sper sa ma puteti ajuta.Sunt insarcinata in 23 de sapt.Inca de la inceputul sarcinii am fost luata in evidenta de catre o doamna doctor X de la un cabinet particular,dar in urma cu 2 sapt cand am fost sa vorbesc cu ea detaliile nasterii am avut surprinderea de a-mi spune ca nu voi naste cu ea si ca in ultimele 2 luni imi va da trimitere cu diferite motive la un coleg de-al ei de la spitalul Cantacuzino(am mai fost la acest colg si nu sunt prea multumita de el).Mi se pare ciudat ca in ultimele 3 luni de sarcina sa ma plimb de la un doctor la altul si sa dau bani in 2 parti.Va rog din suflet recomandati-mi si mie un doctor care m-ar putea lua in evidenta pana in momentul nasterii inclusiv.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MACARIE spune:

incearca sa intri la dr ion ionut de la gilulesti , il gasesti zilnic (in afara de joi) la centru de planificare de de langa giulesti,
trebuie sa fi dim la 7 acolo pt da consultati doar 1 ora
roagal frumos sa te ia in evidenta si insista , este un doc de milioane
cauta informati pe net sa te convingi
daca reusesti sa intri la el esti pe maini bune
inca un sfat....nu primeste banutii , incearca sa-i dai dar la primul refuz nu mai insista ...vb voi pe parcurs
multa bafta iti doresc si o sarcina fara probleme si o nastere usoara

-------------------------------------------------------------------

Mamica de buburuza mica si terorista xenia 21-02-2008
.............................................

Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos

--------------------------------------
hainutele noastre: https://picasaweb.google.com/102280662496723264658

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Dr. Vasilescu Mihaela - super om, super doctor! Este tanara si f bine pregatita.
O gasesti la Romar Polizu .

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubu77 spune:

Eu iti recomand daca iti permiti pe Mirela Popa sau laban Luminita de la medlife sau daca nu, de la stat pe Ina Moldovan de la municipal..toate sunt ff ok..

Mergi la inceput