Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***337***
Raspunsuri - Pagina 14
anamariame spune:
Eu votez pentru Anthonios.Multa bafta maine, Gina!Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ilinca_M. Repede, repede, sa votez, pana nu se-nchid urnele: DIMOS! Mi se pare f. misto, de-a dreptu' sexy si se potriveste si cu numele de familie. |
Aveam si noi un coleg Dimos in facultate, un baiat tare simpatic. Dar Alexis era CEL MAI simpatic...
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Ilinca_M. spune:
Iaca ce am gasit tot navigand, poate va place si voua: http://temepentruacasa.wordpress.com/2011/05/02/cum-invata-copiii-bunele-maniere/
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
Ilinca_M. spune:
Si asta mi se pare interesant: http://temepentruacasa.wordpress.com/2010/05/28/despre-greseli-in-”learning-all-the-time”-de-john-holt/
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
Floric spune:
Fetele am si uitat cum e sa fii domnisoara...Aprope ca nu am stiut ce sa fac cand am ajuns acasa. Am mancat, am treierat prin casa si acum...merge si tv si eu la ora asta pe net. Va dati seama ce rasfatz...Ca sa nu mai zic ca am craierit prin magazine gura casca...am ajuns la 7 acasa...
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
pisigri spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monnvas Am ras ieri de Matrzagri si azi-noapte am patit-o si eu: zeau pipi a olita!!! Bineinteles ca durat o ora sa il dobor, de la 3 la 4 si da, avea pampers pe el. In urma agitatiei nocturne, acum refuzam sa dormim de pranz. Iar eu maine dimi ma scol la 4 CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way |
Daaaa...ce folos ca a dormit la prinz fara pampers, ca se trezeste noaptea si cere oala, ca s-a cerut cind am fost afara.... M-am dus juma de ora la maica-mea si i-a tras un pipiloi pe covor
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Monnvas spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui pisigri
Daaaa...ce folos ca a dormit la prinz fara pampers, ca se trezeste noaptea si cere oala, ca s-a cerut cind am fost afara.... M-am dus juma de ora la maica-mea si i-a tras un pipiloi pe covor http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
Mda, si al meu a tras o kkceala pe dansul afara... Eu cred ca n-avea motiv sa se dea jos din pat.
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
Monnvas spune:
Apropo de ultimul link dat de Ilinca, ai vostri vorbesc corect?? Ca al meu trage niste past tense-uri de te doare capul: a bea - a beat si a pune - a punut. Pe mine ma idstreaza de numa'
CRISTIAN (7.03.2009)
olishka spune:
Salutare!!!
Am terminat si noi cu nuntile si vacantele si am revenit acasa de duminica. V-am tot citit cate un pic, dar nu reuseam niciodata sa ajung la capat si sa raspund
Foarte faine pozele din vacante Noi am avut o vacanta mai altfel. Asa de mult am vegetat cu totii ca nici poze n-am avut chef sa fac De obicei ma intorc cu multe poze, dar acum chiar nu am avut cgef nici macar sa fac poze. Am fost la mare, dar cat am stat, de marti seara pana duminica, am facut plaja de 2 ori, si eu doar 1 data m-am balacit In rest am dormit, ne-am plimbat. Am fost intr-o zi in Constanta, l-am dus pe David la cinematograf la Cars. I-a placut foarte mult si a stat tare cuminte. A si dormit 20 min Apoi am fost la Delfinariu, de unde a plecat impresionat tare.
Ina bafta multa maine
Vesti de la dr: am facut bitestul si eco de trim 1 si a iesit bine. Bebe era tare haios, se agita intr-una si dadea din maini si din picioare. L-am si pozat Doctorul s-a dat si cu parerea legat de sex, desi a zis ca nu este sigur, dar el crede ca este baiat. Ce sa zic, un pic am fost dezamagita, dar eu am simtit de la inceput ca este baiat si oricum parca nu ma vedeam mama de fata David sigur o sa fie tare incantat Dar mai asteptam caci inca nu este sigur, poate se mai schimba. DPN este pe 19 februarie. Mai are timp pana atunci sa se razgandeasca
David este bine, ii place la gradinita. Suntem insa ingrijorati caci este foarte speriat si nu stim din ce cauza. Noaptea aceasta s-a trezit de vreo 10 ori si imi zicea ca ii este frica si se cuibarea in mine. Noroc ca am adormit langa el aseara, caci altfel s-ar fi speriat si mai tare.
Mai studiem problema...
A inceput si el sa minta: l-am intrebat ce a primit astazi de mancare la gradi si mi-a zis ca "apa" Apoi mi-a zis ca nu s-a jucat la gradi, caci l-a muscat un caine A rupt o carte si a dat vina pe Chiti, care nici macar nu este la noi, caci este plecata. Dar am inteles ca nu este singurul care zice minciunele, nu?
Olga, mamica lui David iepurasul si 9+
Monnvas spune:
OLI, sa va fie de bine ecografia! Despre frici, nush ce sa zic,si al meu se joaca prin casa si apoi vine la mine: "s-a peliat Chiti" si-mi da tot felul de motive haioase-aberante: "e un pipic acolo" (naiba stie ce pitici o vedea el). Cred ca imaginatia lucreaza intens la varsta asta...
Eu va tzuc, bag laptopul la bagaj si ma apuc sa mai strang ceva. Avem tren maine la 6 dimi, sa vad cum o rezista musiu la 7 ore de calatorie
CRISTIAN (7.03.2009)