Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***337***

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Olga,. Deci ai vocatie de mama de baieti!Da' ce draguti sunt, nu ma poti contrazice, asa-i?! Ma bucur ca esti ok, lasa ca leneveala aia i-a facut bine si lui bebe si tie ( si probabil si lui Cristi)Faza cu treziri nocturne ale lui Andrei, speriat si plangand, am patit-o si eu si nu am identificat cauza exacta, dar a trecut de la sine.

Monnvas, nici al meu nu vorbeste corect...mai precis combina corectul cu incorectul intr-un mod care genereaza o harababura tare haioasa. Daca se loveste, iti spune foarte clar si raspicat "a durut", in schimb, daca face baiatu' vreo isprava, te informeaza ca "a cucut" - uneori chiar "a cucucut".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Bine, mai, ca vorbesc...ia incercati voi sa deslusiti asta:
- tety;
-poa;
- ctcoicoi-ctcoi

Eu vreau sa vad poze cu Olishka burtonela; Olishka, macar o poza?...

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Va recomand un site care mie mi-a placut taaare de tot

www. bestial.ro

As cumpara cred jumate din ce e acolo...

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Monn, vacanta faina si calatorie fara peripetii!

Ilinca: poa=ploua?...la celelalte trebuie sa gandesc mai profund

Pisigri, ieri am cutreierat prin gradinile timpului pentru tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Ina-tinem pumii strnsi!!!!
Pisicogri-Zici ca-i vorbit in numele meu pentru Ina si la faza cu numele...Asa potriveala de gandire mai rar. Noroc ca lalate faze suntem pe alte lungimi ca incepeam sa-mi pun intrebari.
Anastasia zice putine cuvinte in ro, dar cel mai tare ma distreaza:"am minat, mama...am minat', cand nu mai e nimic in farfurie. iar mancare cere¨:"sa manace, mama...sa manace".Cine sa manace? Maria-sa, Anastasia!
Pe la noi e zapaceala mare..Ieri de dim mi-au plecat lmusafirii, ùaine dim vin Alex cu Cristi din Ro, iar sambata ne caram la mare si eu sunt obositaaaa......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Hola!

Cafea???
Azi cu cofeina pentru toata lumea si nectarine. Voua va dau si salata de vinete dar eu musai tre' sa astept pina dupa interviu ca am pus am pus la ceaaaapa!!!

Multumesc pentru sustinere!

Olga ce ma bucur ca ai revenit!
Ca esti lenesha, nu-i bai ca...asa-i sta bine unei gravide, atita timp cit intri des pe la noi!!

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Neata tufete!

Ina, merci de cafea, tin pumnii pentru interviu si fii destinsa, ca stressul face mai mult rau decit vreun beneficiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Neata !!!

InaPreda, tinem pumnii sa fie totul bine la interviu

Denisamada, si Pisi mi-a spus ca i se pare ca Adelake s-a mai ingrasat si a crescut, nu mai e cornulet, e croissant
La poze evident ca nu am apucat sa ma uit, aseara iar am ajuns tarziu acasa, dar in wkd-ul asta prelungit fac vizionare

Olga, ma bucur ca ai intrat pe aici, bine ca v-ati relaxat in vacanta, abia astept sa va vad la Moeciu !!!

Anaan, gasisi cazare ?

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Neata tufete!

Ina, merci de cafea, tin pumnii pentru interviu si fii destinsa, ca stressul face mai mult rau decit vreun beneficiu

Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Multu'

Toata noaptea m-am gindit si nu cred ca-mi trebuie jobul asta.
Ma incinta pentru ca:
-sint "amortita" rau din pdv profesional dupa atita hibernare intelectuala si simt nevoia unei revigorari;
-"se cistiga" foarte bine pentru Bistrita
-nu se ivesc des posturi in Bistrita deci nu puteam sa nu "ma bag" la asta;

Dar, fix ca ma incinta pe vremuri, ma oftica acum: deplasarile lungi si dese cind ti-e lumea mai draga! Plus programul infernal; nu stiu cit e de ok pe termen lung sa nu-l vad pe Ian cite o saptamina Sint multe aspecte de luat in seama. Clar, nu le poti avea pe toate.
In fine, am interviu la 10. Merg. Vom vedea. Va anunt,

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Hm, hm, hm. Deplasari lungi si dese nu e deloc ok. Daaaar, scrie in fisa postului de asta? E negociabil?

Ai parte de cursuri sau incepi direct "in piine" cum se spune?

Poate ca pina incepi tu deplasarile e si Ian ingradinitit si de la primavara/vara la anul nici nu te mai stresezi cind vine vorba de plecat de-acasa. Si pe mine ma paste asta, ca asa am lucrat inainte sa nasc, dar deocamdata ii fentez

Mergi la inceput