INSEMINARE 80
Raspunsuri - Pagina 8
Andra_C spune:
Patru, Dankuta!!!Si tu mai ai o fetita, nu? Si eu tot la Cezara am "conceput-o" pe cea mica
Tu cand faci inseminarea?
dankutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andra_C Patru, Dankuta!!!Si tu mai ai o fetita, nu? Si eu tot la Cezara am "conceput-o" pe cea mica Tu cand faci inseminarea? |
Ai si tu o fetita? Ce varsta are? A mea are un an si 8 luni. Facuta tot pe masa la Cezara.
Deocamdata, nu stiu.
Andra_C spune:
Are aproape un an si 5 luni. Sa-ti aduca numai bucurii cea mica si sa dea Dzeu sa-i faci un fratior/o surioara cat mai repede!
cristina.ela spune:
Buna dimineata!
Sunteti extrem de active pe forum. Eu nu postez des dar primul lucru pe care-l fac cand deschid calc. e sa vad forumul si sa citesc de inca o graviduta.
Eu marti ma duc la eco z8. Si probabil joi...cine stie pana la sf saptamanii poate fac IUI...
Sa vad ce roade da clomifenul...il iau din ziua 2 (desi am vazut ca toate il iau de prin ziua 5-6). O fi ca am FSH mare?
Sper sa fac foliculi pe ambele ovare. Daca nici acum nu fac pe dr. e cam nasol...am emotii. Oricum va tin la curent.
Pup
dankutza spune:
Cris eu am avut clomifenul din ziua 3 pana in ziua 7 inclusiv. La eco, a vazut fix pix si atunci s-a hotarat sa ma treaca pe Puregon 50 pana la urmatoarea infatisare. Peste 3 zile, mi-a marit doza si am facut 100Ui. Si asa a venit pe lume Cezarica.
Ceea ce ma enerveaza acum este ca "raspund" la doza de 150Ui. 100 face ceva, dar nu suficient. SI acum vin s ama intreb, daca vroiam s fac copil peste inca vreo 2 sau 3 ani, adica sa las 4-5 ani intre copii, ce doza imi trebuia? Un pen de 450ui o data???
Nu stiu sa raspund la intrebarea ta.
Andra_C spune:
Cristina, tin pumnii, sa se prinda de data si sa nu cumva sa va mai stresati, sa mergeti calmi acolo
Dankutza, toate fetele pe care le cunosc si au reusit cu inseminare au fetite, tu stii pe cineva care are baiat? Cezara mi-a zis cand am fost la monitorizare in z9 ca ea are mai multi baieti din inseminari, dar eu nu cunosc pe nimeni...
cristina.ela spune:
Buna!
Multumesc Andra_C pentru urari. Sper sa auda Dumnezeu rugamintea noastra. Vom face tot posibilul sa nu mai fim stresati, iar la recoltare o sa am grija sa fie relaxat (singur nu vrea...).
Dankutza, la mine Clomifenul a dat ceva semne si la o pastila, cu doua ar trebui sa fie mult mai bine. Luna trecuta am luat din ziua 2 pana in ziua 6. Acum din ziua 2 pana in ziua 8, doza dubla. Acum nu mi-a fost atat de rau de la el, probabil deja organismul s-a obisnuit. Oricum abia la anul, din iunie - august mai incerc daca nu reusim acum. Intre timp lucram natural.
Dupa intepaturi cred ca ambele ovare au lucrat (o sa ma conving marti...), important e sa creasca sufient si se maturizeze.
vino, te asteptam.
Andra_C spune:
Fetelor, sunt in Z5 de la IA si am o durere ingrozitoare de burta, mai rea decat cea de la ciclu, am luat NoSpa, dar degeaba. Nici nu am putut sa dorm. A mai patit cineva asa ceva?
dana_r spune:
[
Urmatorul pas este sa fac Histerosalpingografia si imi este frica de lesin!!
Cum este? este dureros? Voi unde ati facut?
Cezara ma trimite la Medlife Baneasa unde pretul este 700 Ron dar eu am gasit la Regina Maria Baneasa cu 350 Ron!!
Ce ma sfatuiti? ]
imi pare rau de testul tau negativ!
o sa vina cat de curand barza si pe strada noastra, fetelor!
eu am facut SONOhisterosalpingografie, la Tg. Mures, e drept, 600 RON in decembrie, nu a fost foarte dureros, ca la ciclu, dar am fost asa de speriata de toata procedura si de ce ar fi putut sa gaseasca dr pe acolo, ca era sa lesin cand m-am dat jos de pe masa.
dar merita ca macar stii cum stau trompele si restul atasamentelor.
iti tin pumnii!
va pup fetelor!
www.fertilityfriend.com/home/2f398a" target="_blank">grafic TB
ovulation ticker
BelissimaEva spune:
Buna Dimineata,
Am reusit astazi sa fac programare pentru monitorizare, la Cezara, pe data de 29 august! De abia pe 24 august vine din vacanta si este foarte aglomerata dar sper din suflet sa vina cu o mana buna si sa ne faca pe toate
Cat despre Histerosalpingografie, cei de la Dacia Medical imi vor face programarea la Regina Maria si nu la Medlife asa cum prost am retinut eu.. ( eram probabil mult prea entuziasmata de iminenta reusita a IA si ferm convinsa ca nu va mai fi nevoie sa fac shi HSG-ul)
Acum sunt mult mai linistita, increzatoare si puternica si la fel vreau sa fiti si voi toate! Intr-un final vom reusi ,trebuie sa reusim !