INSEMINARE 80

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa78 spune:

Laureicea, f bine arata progesteronul tau.
Ziua cu inseminarea este ziua zero, deci maine va fi ziua a 14-a. Sper sa vii cu beta mare si tu si Eva.
Am vazut ca discutati despre testele de ovulatie. Mie cele mai bune mi se par Minut si Oview. Este important sa nu fie facute cu prima urina de dimineata. Ca sa fie relevant testul, trebuie sa fie facut intre orele 10.00-20.00.
Missy, ma bucur ca ai ovulat. Te asteptam cu test pozitiv curand.
Cristina ma bucur ca te-ai hotarat sa vii la noi. E cam pustiu pe la anticorpi.

MTHFR A1298C heterozigot, PAI 4G homozigot
2 IA reusite dar pierdute la 6 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Go, Eva, go! Asteptam rezultatul pozitiv!

Missy super ca a facut poc. Concluzia: iti trebuia 10.000 de pregnyl si nu doar 5000. Acum stii cum sta treaba. Ba sa-ti faci sperante! Pinky este un folicul mic de 19mm, care arata cam ciudat, parea foarte dezumflat. Am avut un singur folicul. SI acum doarme in patul meu. DAr am avut si 8 foliculi dominanti si nu a iesit nimic. Doctorii au dreptate: unul, maxim 2 foliculi trebuie.

Lauri fa si un beta ca sa fii sigur. Eu tot sper.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina.ela spune:

Buna!

Alexa78 si eu ma bucur sa va am pe voi. Sper sa stam cat mai putin la acest capitol si sa trecem la graviduze chiar de luna asta. TOATE!

Mi-am luat teste de ovulatie Minut cu trei kituri. Am citit, pe instructiuni, ca atunci cand iese pozitiv ovulatia va avea loc in urmatoarele 24-36 de ore. Oricum voi face injectii pt spargerea foliculilor, dar vreau sa vad daca sunt sanse ca inseminarea sa reuseasca. Nu stiu exact...doua proceduri se fac o zi dupa alta sau la doua zile...stiti voi?

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina.ela spune:

Buna!

Alexa78 si eu ma bucur sa va am pe voi. Sper sa stam cat mai putin la acest capitol si sa trecem la graviduze chiar de luna asta. TOATE!
Tu ai facut IUI fara stimulare? Nu ai vrut sau asa ti-a spus dr.? Eu am cerut sa-mi dea pt stimulare ovariana. Fara pot incerca si eu...

Mi-am luat teste de ovulatie Minut cu trei kituri. Am citit, pe instructiuni, ca atunci cand iese pozitiv ovulatia va avea loc in urmatoarele 24-36 de ore. Nu trebuie sa bei lichide cu cel putin 2 ore inainte de test.

Oricum voi face injectii pt spargerea foliculilor, dar vreau sa vad daca sunt sanse ca inseminarea sa reuseasca.

Nu stiu exact...cum se fac cele doua proceduri: 2 zile consecutiv sau la doua zile?

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricea2002 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina.ela

Buna!

Tu ai facut IUI fara stimulare? Nu ai vrut sau asa ti-a spus dr.? Eu am cerut sa-mi dea pt stimulare ovariana. Fara pot incerca si eu...

Mi-am luat teste de ovulatie Minut cu trei kituri. Am citit, pe instructiuni, ca atunci cand iese pozitiv ovulatia va avea loc in urmatoarele 24-36 de ore. Nu trebuie sa bei lichide cu cel putin 2 ore inainte de test.

Oricum voi face injectii pt spargerea foliculilor, dar vreau sa vad daca sunt sanse ca inseminarea sa reuseasca.

Nu stiu exact...cum se fac cele doua proceduri: 2 zile consecutiv sau la doua zile?

Pupici!

Doua zile consecutiv. si de la mine

Mergi la inceput

E-va, e-va, e-va, e-va, e-va!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BelissimaEva spune:

Test NEGATIV, declar astazi, 19 august, prima zi de CM !!
Sunt extrem de dezamagita dar asa imi trebuie.. prea am fost sigura ca vom reusi de data asta !!
Nu imi pot explica ce s-a intamplat, ce nu a mers bine ! Spermograma este f buna, analizele sunt f bune, CM este ceas cu toate ca nu am luat niciodata anticonceptionale, ovulez ceas, foliculii se sparg si cu toate astea incercam de un an jumate si nu reusim
Acum ma simt mai bine, dupa ce am plans toata ziua si nici macar nu vazusem rosu.. dar aveam un super feeling de rahat!
Urmatorul pas este sa fac Histerosalpingografia si imi este frica de lesin!!
Cum este? este dureros? Voi unde ati facut?
Cezara ma trimite la Medlife Baneasa unde pretul este 700 Ron dar eu am gasit la Regina Maria Baneasa cu 350 Ron!!
Ce ma sfatuiti?

Mergi la inceput

Cine ma trece si pe mine la Aspirante cu 1 IA nereusita la Dacia Medical Center cu Cezara Bucur pe 4 august 2011 ? Multumesc Frumos

Mergi la inceput

Lauri, draga mea,
Tu ai ramas speranta!! Te rog, da-ne un rezultat pozitiv astazi!
Ma voi ruga pentru tine!

Mergi la inceput

Pentru o mai buna intelegere a investigatiei
http://histerosalpingograf.tripod.com/id3.html

Am cautat si eu Regina Maria Baneasa, si-am gasit-o pe dr. Cezara Bucur, care lucreaza acolo martea dimineata. Nu vad de ce n-ai putea sa-ti faci HSG acolo.
Nu trebuie sa-ti fie teama de durere. Nu-i chiar asa cum se vorbeste. Eu am simtit-o pret de un minut, cu o intensitate putin mai mare decat la menstruatie.

Eva, imi pare rau pentru rezultatul tau si pentru 1 zi! Si eu aveam mari sperante pentru prima inseminare, iar esecul l-am suportat mai usor, fiind in vacanta. Acum, nu reusesc sa ma adun. Voi face si beta, desi sunt absolut convinsa de o valoare sub limita.

Mergi la inceput