INSEMINARE 80

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina.ela
Oricum poate cu doza dubla (2 pastile/zi) de Clomifen produc cu ambele ovare.

Nu neaparat. Pe la inceputurile mele cand luam doar Closytylbegyt ( sinonimul Ovamitului), in prima luna, cu o singura pastila, am obtinut un oarecare raspuns. Dr mi-a zis ca luna urmatoare sa iau 2. Asa am facut. Am avut un raspuns mai bun, dar satisfacator. Trecem la 2, zise doc. Nici un rapsuns. Poate merge o doza mica mica de Gonal, adica 37.5UI. Poate iti este deajuns decat 2 pastile de ovamit.

Mie ca sa-mi vina ciclul cum trebuie iau Duphaston. Altfel astept pana imbatranesc. Asa sunt sigura ca vine. Mie mi-a zis Cezraca daca ciclul vine seara, consideram ziua 1, a doua zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricea2002 spune:

Cristina.ela, eu ma facut teste de ovulatie(Oview) pe parcursul a 4 luni consecutive, teste ce au avut de fiecare data rezultat negativ. De doua ori a aparut o doua liniuta, insa abia, abia perceptibila(ceea ce nu se pune).

Acum am sunat la Sanador, iar progesteronul, recoltat in ziua 21, este 65,10. Din cate stiu eu, asta-i o valoare mare, de 1 sau 2 trim de sarcina. Poate fi influentat de 10000ui Pregnyl? Care este parerea ta/voastra?

Mergi la inceput

Eva, ce mai faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina.ela spune:

Buna fetelor!

Astazi am reusit sa mai intru pe forum (am fost ocupata si am fost intr-o mica plimbare ..).

Dankutza eu sunt la partea cu 2 pastile/zi (cred ca se iau amandoua odata...nu mi-a zis dr.). Poate ca ai dreptate si nu o sa fie mai grozav nici luna asta, dar trebuie sa incerc. Fiecare organism reactioneaza diferit (oricum nici 3 - unul dominant - luna trecuta nu-i rau, zic eu). In plus cel mai probabil voi face doua proceduri nu doar una. Sper ca astfel sansele sa creasca. Daca stam sa ne gandim si pentru a obtine o sarcina naturala sansele sunt de 25% per ciclu.

Lauricea2002 nu stiu daca sa folosesc teste...poate cand fac procedurile (sa vad daca a fost/are loc ovulatia). Voi face monitorizari incpand cu ziua 8 si cand imi va mai spune dr. Plus ca voi face injectii pentru spargerea foliculilor in functie de programarea la procedura. Iar pentru anticorpii antispermatici (care cred eu ca ma impiedica sa raman natural) mi-a dat medrol 4 mg/zi.

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Laura, Eva cand ne dati de veste?

Missy ai fost iar la doc?

Ce sanse avem de a ramane la IA? 15-20%? Nu mai tin minte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BelissimaEva spune:

Buna Seara,
Maine,18 august va fi a 14-a zi de la IAS, si a 26 a ciclului,ziua in care mie de obicei imi vine ciclul foarte regulat!
Am avut un test de sarcina in casa si pentru ca pur si simplu imi statea pe creieri, l-am incercat ieri dimineata dar doar ca sa scap de el pentru ca eram ferm convinsa ca va iesi Negativ pentru ca era mult prea devreme sa apara in urina!!
Acum ca am scapat de stresul testului, nu mai am de asteptat decat o singura zi si chiar am nevoie de multe vibratii bune din partea voastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BelissimaEva spune:

Lauri draga mea,
Din cate stiu eu si sper din suflet sa nu ma insel,progesteronul este ridicat cand organismul se pregateste sa tina o viitoare sarcina,deci,este bine ca analiza sa fie spre val.maxima! Ne poti spune si care erau valorile de referinta la Sanador?
Nu mai retin, dar ai zis ca vei face beta maine?
Doamne, mor de nerabdare si tu ar trebui sa faci bine sa nu ne tii in suspans !!
Hai cu !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lauricea2002

Cristina.ela, eu ma facut teste de ovulatie(Oview) pe parcursul a 4 luni consecutive, teste ce au avut de fiecare data rezultat negativ. De doua ori a aparut o doua liniuta, insa abia, abia perceptibila(ceea ce nu se pune).

Acum am sunat la Sanador, iar progesteronul, recoltat in ziua 21, este 65,10. Din cate stiu eu, asta-i o valoare mare, de 1 sau 2 trim de sarcina. Poate fi influentat de 10000ui Pregnyl? Care este parerea ta/voastra?

la fel mi se intampla si mie..2 ani nu am avut test pozitiv de ovulatie. si cand am fost eu curioasa si mi-am luat progesteronul mi-am facut si beta. si progesteronul a fost mai mic decat al tau..si arata tot trim 1 de sarcina dar la valoarea minima..culmea..eram si gravida....10 zile de la ovulatie..pe urma am facut legatura. asa ca poate e cu noroc

nu cred ca pregnyul influenteaza progesteronul, e alt hormon si plus pregnylul iese dupa 10 -11 zile din teste..adica nu mai inflenteaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missy40 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

Laura, Eva cand ne dati de veste?

Missy ai fost iar la doc?

Ce sanse avem de a ramane la IA? 15-20%? Nu mai tin minte...

Neata, Dankutza!
Am fost ieri dimineata si surpriza! Foliculul s-a spart se pare, Doc n-a mai vazut nimic pe OS, iar OD are un ditamai chist luteic de 3/3.
Am inceput sa iau Utrogestan.Prea mari sperante nu-mi fac, dar macar e singurul care s-a spart dupa atita timp.
Am stabilit si schema de tratament, o sa mai fac acelasi tratament si in sept., iar daca nu obtin sarcina, in oct. ma opereaza.
Ar trebui CM sa vina pe 25 aug.

Laur, abia astept sa faci un test!
Bellisima, iti tin pumnii! Hai cu bebe!

Pup toate fetele!

Mergi la inceput

Progesteron 65,10, in ziua 21 a CM.

Valori de referinta(Sanador):

- faza foliculara 0,33- 1,20
- faza luteala 0,72-17,80
- menopauza =< 1,0

la gravide:
- trim I 9,30- 33,20
- trim II 29,50- 50,00
- trim III 83,10-160,00

Bineinteles ca ieri, dupa ce-am aflat rezultatul, mi-am facut un test de sarcina. Rezultatul: NEGATIV! Eram in ziua 13 de la IA(incluzand si ziua inseminarii). Habar n-am, daca se numara si aceasta.

Sa mai sper, facand maine beta, in ziua 15?

Eva, astept o veste buna!

toate fetele!

Mergi la inceput