INSEMINARE 80

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Missy si pe mine cand m-a "amenintat" Cezara cu o laparo, am pus mana si am ovulat si am ramas gravi. Poate se sperie si ovarele tale cu ocazia asta si fac treaba buna.

Eva, Lauri si eu cred ca TOT ce ni se intampla in viata, ni se intampla cu un scop. Sunt foarte convinsa ca daca Cezara imi facea IA, SIGUR ramaneam. erau spalati, aranjati si pusi dupa colt de trompe. Oricat de miopi ar fi fost, sigur se intampla rapirea sabinelor pe acolo. Ma intrebam si eu. Ce fac daca se prindeau mai multi? Cu ce drept, hotaram eu si dr pe care sa-l omoram? Nu am facut in viata mea un chiuretaj, nici terapeutic si nici nu vreau sa fac vreodata. Nu mi-as fi iertat-o niciodata daca as fi ajuns sa omor unul sau doi.
Saptamana trecuta, am avut o zi in care am fost ingrozitor de rea cu Pinky. Ma innebunise. M-a marait, a plans, a scuipat pe jos, mi-a dat peste mana cu lingurita de mancare, a patat covorul peretele, m-a zgariat, m-a ciupit. Am tipat la ea si i-am spus niste lucruri de care nu sunt mandra. Dumnezeu nu m-a ajutat sa raman acum, pentru ca trebuie mai intai sa pretuiesc copilul pe care il am si de abia apoi o sa-mi mai dea altul. Eu asa cred!
Eu mai vreau tot o fetita. Sotul vrea neaprat baietel.
Astept sa ne dati rezultatul pozitiv. Spargeti gheata odata!

Eva cum noi nu mancam seara, am ras galetusa de la KFC amandoi ca 2 purcei.

Angi noi plecam la sf lui octombrie cu Blue Air. Ultima saptamana. AM dat 1135lei pe 3 bilete (2 adulti + 1 infant). Wizz e mai scump in perioada aceea.

Cris bine ai venit. Nu stiu de Utro nimic. Eu nu pun nimic pana nu se confirma sarcina. Missy a pus Utro. Nu pot sa sufar testele de ovulatie ca arata ca cele de sarcina si nu mai suport sa vad negativ in fata ochilor.

Declar ziua 1 a CM. A reinceput lupta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina.ela spune:

Prima zi si la mine, desi e si nu prea...( cu TB de 37,3, cam ciudat nu?). Cred ca incep sa numar de maine. Mi s-a spus ca prima zi se considera cea in care menstra e intra-devar prezenta si nu doar cateva pete...

Imi faceam iluzii ca poate s-a produs implantarea dupa 16-17 zile de la IUI si de aceea a fost beta sub 5. Vise....

Deci, de marti adaug cea de-a 7 pastiluta la cele pe care le inghit deja. Cred ca de la atata stimulare micutul meu fibromel (1 cm) va ajunge un gigant!!! Desi am facut histeroscopie mi-a scos doar un polip ce proemina in cavitatea uterina spre trompa stanga nu si fibromul. Am citit ca la marimea astea se putea extirpa histeroscopic.

Poate ca luna asta voi avea foliculi si pe ovarul drept (ca s-a odihnit luna trecuta, a fost in concediu...) si pe cel stang. Ma gandesc ca as avea sanse mai mari. Voi ce spuneti?

Poate vor intra in concediu anticorpii antispermatici (putin peste limita) si apare bebelul!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BelissimaEva spune:

Laurici pupici multi multi!

Mergi la inceput

Dancutza si tie pupici o duzina! Am vazut poze cu printesa ta.. Doamne ce comoara!!! Manca mama nasucul ei dulce

Mergi la inceput

Cristina.Ela, bine ai venit!
Septembrie trebuie sa fie cu noroc pentru toata lumea !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina.ela
Poate ca luna asta voi avea foliculi si pe ovarul drept (ca s-a odihnit luna trecuta, a fost in concediu...) si pe cel stang. Ma gandesc ca as avea sanse mai mari. Voi ce spuneti?

Sansele sunt mult mai mari de a ramane gravi daca ovulezi cu amandoua ovarele. Asa scrie la carte! Dar eu am avut 8 si au venit si din dreapta si din stanga si degeaba. Cred ca este cum ne e scris.

Mergi la inceput

Cris, eu am folosit teste de ovulatie o jumatate de an dar mi-au trebuit cateva luni sa descopar cum se folosesc corect!
La un ciclu regulat ca al meu, de 26 zile, incepeam din ziua 10 cu un betisor care imi arata clar negativ, urmatorul in ziua 11 imi arata doua liniute dar mai mult negativ, iar in ziua 12, imi arata clar pozitiv , deci SD in zilele 12,13,14 !
Nici eu nu am stiut cat sunt de sigure pana luna trecuta cand am ajuns la Cezara Bucur, la monitorizare dar prea tarziu.. in ziua 13!
In momentul in care m-am urcat pe masa pentru ecografie , i-am spus ca stiu ca am ovulat si ca am facut si testele de ovulatie .. si intr-adevar a putut sa vada corpul galben!! A ramas surprinsa dar mi-a dat dreptate pentru ca initial ma cam repezise spunand ca nu am cum sa stiu cand ovulez...
Daca ai un ciclu regulat ,parerea mea este ca merita sa incerci ..dar din cele mai ieftine ( Barza ) care sunt si cele mai corecte :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina.ela spune:

Buna dimineata!

Dankutza, organismul nu funtioneaza ca la carte. Ar fi super sa fie asa, dar asa nu am mai fi aici incercand sa intelegem ce ni se intampla. Dar 6 ani si jumatate de asteptare, fara nici macar o pastiluta anticonceptie sau prezervativ dovedesc ca nu-i cum scrie prin carti. Nu stiu daca anticorpii antispermatici sau fibromul or fi de vina...sau poate FSH-ul mai mare...(noroc ca AMH-ul e potrivit varstei mele tinand cont ca produc doar cate un folicul lunar in mod natural).
Oricum poate cu doza dubla (2 pastile/zi) de Clomifen produc cu ambele ovare.

Partea care ma cam streseaza acum e ca nu-mi vine cum trebuie...doar o scurgere maro de ieri si azi nimic. Din cauza asta nu pot incepe sa reiau stimularea. Cred ca mi-a dat prea mult progesteron (eu avand deja valori de 16-22 in ziua 21, dovada endometrul natural de circa 13 mm in ziua 14...deci mult mai mare dupa).

Aveti idee ce pot face sa se declanseze odata? Sport poate? Abdomene?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missy40 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lauricea2002

Missy, ne-a fost dor de tine! Bine ai revenit printre noi!
Ce face Alexandra?
Ce fel de ecografie ai facut de spui ca imaginile nu erau foarte clare, transabdominala(cu vezica urinara plina) sau transvaginala?

Buna, Laur!
Alexandra a venit foarte bronzata din Grecia, mi-a fost teribil de dor de ea, i-am spus ca nu o s-o mai las atat de mult timp plecata...S-a ingrasat un pic, i-au crescut sanii si i-am luat primul ei sutien! Dar ciclul tot nu i-a venit si-mi pare bine ca vine mai tarziu, ca o sa intre la menopauza mai tarziu.
A implinit pe 5 august 13 ani.

Am facut transvaginala ca pana acum, dar eram si cam constipata si cu burta meteorizata, probabil de aia n-a vazut.Oricum nu-mi fac prea mari sperante, nu stiu ce sa zic si maine, miercuri merg la monitorizarea de control. Daca am ceva pe ovare care impiedica sa iasa ovulul, pot sa fac 20000 de Pregnyl, ca tot nu se sparg.
L-am rugat pe Doc sa ma opereze luna viitoare, poate curata ovarele si elibereaza ovulul...

Asa cum am mai spus, ar fii cam ultimul tren pentru mine...

!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missy40 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

Missy si pe mine cand m-a "amenintat" Cezara cu o laparo, am pus mana si am ovulat si am ramas gravi. Poate se sperie si ovarele tale cu ocazia asta si fac treaba buna.

Eva, Lauri si eu cred ca TOT ce ni se intampla in viata, ni se intampla cu un scop. Sunt foarte convinsa ca daca Cezara imi facea IA, SIGUR ramaneam. erau spalati, aranjati si pusi dupa colt de trompe. Oricat de miopi ar fi fost, sigur se intampla rapirea sabinelor pe acolo. Ma intrebam si eu. Ce fac daca se prindeau mai multi? Cu ce drept, hotaram eu si dr pe care sa-l omoram? Nu am facut in viata mea un chiuretaj, nici terapeutic si nici nu vreau sa fac vreodata. Nu mi-as fi iertat-o niciodata daca as fi ajuns sa omor unul sau doi.
Saptamana trecuta, am avut o zi in care am fost ingrozitor de rea cu Pinky. Ma innebunise. M-a marait, a plans, a scuipat pe jos, mi-a dat peste mana cu lingurita de mancare, a patat covorul peretele, m-a zgariat, m-a ciupit. Am tipat la ea si i-am spus niste lucruri de care nu sunt mandra. Dumnezeu nu m-a ajutat sa raman acum, pentru ca trebuie mai intai sa pretuiesc copilul pe care il am si de abia apoi o sa-mi mai dea altul. Eu asa cred!
Eu mai vreau tot o fetita. Sotul vrea neaprat baietel.
Astept sa ne dati rezultatul pozitiv. Spargeti gheata odata!

Eva cum noi nu mancam seara, am ras galetusa de la KFC amandoi ca 2 purcei.

Angi noi plecam la sf lui octombrie cu Blue Air. Ultima saptamana. AM dat 1135lei pe 3 bilete (2 adulti + 1 infant). Wizz e mai scump in perioada aceea.

Cris bine ai venit. Nu stiu de Utro nimic. Eu nu pun nimic pana nu se confirma sarcina. Missy a pus Utro. Nu pot sa sufar testele de ovulatie ca arata ca cele de sarcina si nu mai suport sa vad negativ in fata ochilor.

Declar ziua 1 a CM. A reinceput lupta!

Dankutza!
Imi pare rau pentru tine asa cum imi pare pentru mine....Esti prietena mea de suflet...
Tare frustrant mai este sa vrei cu toata fiinta si sa nu poti...
Asa este, totul ni se intampla cu un anume sens, am observat pe pielea mea...
Am si o bucurie: baiatul a luat sala la conducere, vineri da orasul.

Doamne, ce copii mari am si eu mai vreau unul mic...Daca vrea bunul D-zeu mi-l da, daca nu....

!

Mergi la inceput