Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(68)
Raspunsuri - Pagina 8
andri31 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebelu86 am venit de la dr. diagnostic: enterocolita. a scazut 355g facem tratament 10zile. si speram sa ne revenim cat mai repede. cica nu e de la ou. intrebare: e cineva care ia la bb lp humana si are nevoie? ca dau comanda de pe site=ul asta http://www.lapteprafhumana.ro/ si am zis k poate mai e cineva care vrea si impartim transportu. ca in farm humana hn e 33lei, aici e 19.9. sunt cu maraila. incerc sa o adorm Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010) |
de la ce mah mami enterocolita ? asa de mica. .
Mami de dulce Amalia 19.ian.2011
mamutz spune:
IMPORTANT! (PT MINE)
Cum administrati Espumisanul, cate 25 de picaturi pe zi sau 25 de picaturi la fiecare masa? In prospect scrie asa:
Doza uzuala zilnica este de 1ml (25 picaturi), administarta cu biberonul sau cu lingurita inainte su dupa fiecare masa.
Ce intelegeti? Farmacisti zic ca la fiecare masa, ediatra sa impart in 3 doze (nu are niciun efect).
Daca A daT cineva ce doza A folosit?
Infacolul contine tpt 40mg/ml de simeticona si recomada 0,5ml la o masa sau daca e cazul 1 ml (25 picaturi) la fiecare masa.
Mami fericita de bebe Petru Nectarie (30.06.2011)
ppisic spune:
Salutici salutici!
Tot citind pe aici de branza am incercat si eu. Am facut-o cum imi facea si mie mama, cu o lingurita de zeama de lamaie si a iesit exact asa cum o stiam... dar nu a trecut textul de toleranta la buburuza mea :) S-a strambat si isi facea greata, impingea afara din gurita..cu nici un alt aliment nu a facut asa pana acum :) Am incercat sa o amestec cu morcov si cu fructe dar nu a vrut. Asta e, seamana cu mine, si mie mie sila de branza de asta facuta in casa...(ii spuneam mamei ca substanta aia a lapte stricat nu branza hahaha)
M-am hotarat, venim si noi o sapt in romanica, in septembrie, abia astept :) asa ca va bombardez si eu cu intrebari :
un site care livreaza acasa si are patuturi de voiaj ieftine? ca nu am nici un chef sa ma car cu patul dupa mine.
Borcanele bio hipp sau ce alte marci ok se gasesc si la ce magazine (fetele din iasi, help) ?
Apa pentru laptic, apa plata dar de care?
Apoi Pampers, mai, toti Pampersii sunt la fel indiferent de tara, nu? Ca mie nu imi miros a nimc pampersii de aici...folosim active fit(lila) si baby dry (verzulii) parca..
Vreau sa calatoresc light :)
Venim cu avionul si in tara sigur voi avea nevoie sa ma deplasez pe ici si colo cu taxi..ce fac cu bebe??? Doar nu tre' sa car scoica dupa mine?
Sa va raspund si eu, kk de buburuza e colorat in functie de ce a mancat...de la morcovi iese portocaliu, dupa afine iese aproape negru. Consistenta tot asa, schimbatoare..o data a facut chiar niste sfere mici si tari..ca o caprita :)))
Jumperoo, bubu mea e super incantata, doar ca ocupa spatiu...
Andri,
1.Reteta de branza: ti-au spus fetele;
Toata chestia este ca laptele reactioneaza la acizi si de asta se formeaza branza/iaurturi/kefir si altele...e..si acidul asta poate sa vina de la zeama de lamaie sau de la o enzima/ciuperca care produce acizi...sunt sigura ca daca bagi niste otet tot se branzeste, asa e Loutzy ? :)
2.iaurt, se face cu lapte fiert (dar daca e pasteorizat cred ca nu e nevoie sa-l mai fierbi) amestecat cu o lingura de iaurt, apoi lasat in vase la cald (si acoperit doar cu un prosop sau ceva care sa respire). nAtentie, daca il fierbi, astepti sa se mai racoreasca inainte sa-l amesteci cu iaurt, sa nu omori enzima aia :) Daca astepti destul(asa cam o zi, la temperatura camerei, daca e mai cald merge procesul mai repede), se incheaga. Iese o chestie relativ acra :) Ma chinuia bunica cand eram mica....nici ala nu-mi placea Doar primul strat (smantana hihi, eu si matzele lui creanga)
Mergea bietul meu bunic noaptea la coada la lapte si io ma ingretosam de numa'cand vedeam iaurturile si branzeturile astea handmade :)
3. Eu stiu doar de paracetamol, dar 38 nu e febra de administrat antitermice...
Concediu placut in delta si atentie la tantari!
Gabi, ma tin de ceva timp sa te intreb tot esti profa de romana,sper sa nu te superi: de ce ciine in loc de caine...de ce folosesti i din i si nu din a (ce misto e sa scrii asta fara diacritice haha da')
Ce reguli s-au mai schimbat recent, inafara de niciun si nicio. Apropo de astea doua, cat de gresit e daca le folosim totusi despartit? Mie nu-mi place cum arata legat
Diana & Adeline
Dear baby
Cutia cu surprize
madalina_m spune:
Roxx ai pm
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica
mirela2 spune:
deci....
Fragrant sarumana, e ok, sa mi spui daca vrei sa ti trimit banutii acum
am inchiriat jucarii de pe bebegadget.ro, cand ajung acasa va dau link sa va uitati, costa 10 lei/sapt cele mari si 6 lei cele mici
nush, daca trimit si in alte localitati
branza....eu fac cat se mananca o data, la o cana de 250 pun ori o lingura de zeama de lamaie ori 2 pastile de ca lactic
kk e de toate culorile, in functie de ce au mancat
pup si vb cand ajung
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
colacei de inot pentru bebelusi
madalina_m spune:
Diana - borcanele gasesti la toate supermarketurile si farmaciile din oras. Nu stiu daca e Dm in Iasi, dar acolo gasesti multe - si Babylove dar si alte marci.
Pamersii de la noi miros toti. Cel mai putin miros cei Premium Care (albi).
Cu taxiul nu am idee ce sa iti spun. Ei sigur nu au scoici de bebe in masini.
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica
madalina_m spune:
Mamutz eu am dat Infacol. O pipeta inainte de fiecare masa.
La Espumisan CRED ca doza e de 25 picaturi la fiecare masa.
roxx26 spune:
Tare faza cu inchirierea. Studiez de zor. Nu am inteles de pe blogul ala cum se procedeaza efectiv pt primirea jucariilor, plata si returnare. MIRELA, poti sa ne explici un pic?
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
madalina_m spune:
Ralu pare rauuu! buba mica. Dar de unde o fi facut ea enterocolita? Probabil de pe afara ... Offf, sa se faca repede bine!!
maimutzica10 spune:
roxx, ti-am trimis pm, ms!
dom'le, nu reusesc sa tin pasul cu voi nici la citit.
Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink