Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(68)
Raspunsuri - Pagina 7
Lorich spune:
Tunde nimic mama, cu mancatul ista, ziceam ca ma tin tare, calma, dar nu...azi am scos fum pe nari...simteam ca mor...nu cred ca mai exista asa copil, sa nu vrea nicio lingura de nimic, macar s aguste, nu vb de cantitati industriale gen 20 g etc. Asta e.... asa mie- dat mie.
piscotel bine ai revenit! sanatate multa!
Andri la 4 ore se reia numa daca e febra-febra, macar peste 38,3. In rest, nu le alternezi asa repede atitermicele. La 6 ore ar fi mai ok. Daaaar....daca zici ca starea asta febrila/subfebrila nu scade mai bine mergi sa o vada si pediatra, vezi care e cauza starii ei, vreun gat rosu, vreo ureche...de cate zile are starea asta? Ca la un gat rosu simplu nu dureaza mai mult de 3 zile starea febrila. Sanatate ! (paranteza- foloseste linistita lapele de vacuta adevarata, daca e sursa ff sigura, e mult mai bun decat apa chioara de la magazine, incearca si vezi ce zice fifi)
loutzy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui florintunde Piscotel;pt iaurt de ce trebuie fiert laptele?Eu stiam din l nefiert Fragrant;ce bine ca ati scapat de belele cu cantarit cu Sophic ---------------------------------------------------------- Tunde -mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004. Doamne ajuta |
Daca laptele e din comert trebuie macar incalzit sa poata fi puse in miscare culturile lactice, daca e crud trebuie fiert(contine miliarde de bacterii) si apoi racit.
Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)
He's a little bit of sunshine, he's a smile to light your days,
he will steal your heart and keep it with his charming little ways-
He's yoar precious baby boy, he's a gift from up above
who will fill your years with laughter and your lives with lots of love.
fragrant8 spune:
multam de raspunsuri cu cerealele
inseamna m-am agitat degeaba si mi-am pus 6 pachete X 150g la bagaj;
mirela -au traumeel la farmacie, dar e cca 21$ cutia de 30 g; zi-mi daca-i ok.
am iesit pe terasa sa spal scaunul de masa si scoica sophiei, si cu ocazia asta i-am facut o baie si vecinului; am scapat furtunul din mana, apa era cu presiune si s-a incolacit furtunu-n aer si-n traiectoria lui m-a udat toata si l-a dusuit si pe vecin; i-am zis lui marius la telefon ca ca am facut un dus cu vecinu libanez
piscotel2011 spune:
tunde-sincer nu stiu de ce tre sa il fierb...asa am primit reteta asa am incercat-o...poate merge si nefiert...daca a incercat cineva si asa sa-mi spuna si mie
Dana, Mami de Piscotel, Ioana-Alessia (11.01.2011)
florintunde spune:
Fragrant;aaaa..deci asa?iti faci de cap cu vecinul in timp ce sotul e plecat?????
Lori;stiu cum e ..asa era dragul meu Mario
am inteles teoria iaurturilor
roxx26 spune:
Hey fetele!
V-am mai scris de dimineata, dar am pierdut mesajul si mi-a fost tare lene sa-l rescriu...
Am avut o noapte semi-alba nu din cauza de copil, ci de sot. Ca tot ziceam ca am dat iama ieri in hot-dog, a facut o toxiinfectie alimentara, i-a fost super rau azi-noapte, a fost horror...
In rest, azi a pierdut vremea pe la Directia taxe de impozite si Distrigaz, birocratie maxima in tara asta...
LORI, la noi kk e maro deschis cu nuante in functie de ce am papat (rosu de la sfecla, portocaliu de la cartof dulce etc.) Cred ca sarim programul de parc sapt asta, revenim la normal dupa ce termina tati al nostru concediul. Pupam fetele!
MONIKA, se va ridica atunci cand va fi pregatita. Nu are neaparat nevoie de sprijin ca sa stea in fundulet. Catalina se ridica in patru labe, trage un piciorus sub ea, se aseaza in fundulet, apoi trage si al doilea piciorus. De sprijin au nevoie mai mult cand se ridica in picioare.
MADA, am luat si noi doua trante din patut (coborat la nivelul cel mai jos, cu o latura coborata, pt ca altfel protesteaza, nu-i place deloc asa jos) - prima pe covor, a doua chiar sub ochii mei pe pernele pe care le pusesem grijulie pe covor A doua oara s-a ridicat pe picioruse, aplecata inainte, cu mainile prinse de bara de jos, si s-a aruncat cu capul inainte, a facut un fel de tumba in aer si a cazut pe spate pe perne - habar n-am cum de i-a iesit, dar cred ca era tare de filmat...
Pupam Razvanelul papacios! (cred ca ne-am molipsit si noi, fii-mea papa mult mai bine, sa stii).
Iti dau PM imediat.
TUNDE,hehe, mergeti voi doua ca fetele..relaxare maxima va doresc!
Mai am de citit dar dau SEND ca poate iar fac ceva si zboara si mesajul asta...
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
florintunde spune:
Roxx;mersi..ori ma voi relaxa la maxim..ori ma voi stresa la maxim..In familie sunt de parere ca mi-am pierdut si putina mintiuca care mi-a mai ramas..sa ma duc singura in concediu..la mare nu vreau..acasa nu vreau sa stau..asadar cu Dzeu inainte ..de fapt nu voi fi singura..ma duc cu voi cu tot!!!!Macar stau pe net cand nu am somn
bebelu86 spune:
am venit de la dr.
diagnostic: enterocolita. a scazut 355g facem tratament 10zile. si speram sa ne revenim cat mai repede. cica nu e de la ou.
intrebare: e cineva care ia la bb lp humana si are nevoie? ca dau comanda de pe site=ul asta http://www.lapteprafhumana.ro/ si am zis k poate mai e cineva care vrea si impartim transportu.
ca in farm humana hn e 33lei, aici e 19.9.
sunt cu maraila. incerc sa o adorm
Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)
roxx26 spune:
FRAGRANT, noi papam cereale Topfer - orez integral, nu contin lapte. Or mai fi si altele. Te rog mult, mai da-mi un PM cu nr de tel si perioada cand o putem contacta pe buni pt boiroane, stiu ca ai mai scris, mi-am notat si eu dar nu mai stiu unde...
II dau carnita o data la 2 zile, cam o treime de pulpita.
WUDY, sa va fie de bine mutatul in casa noua!!!
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
madalina_m spune:
Babyleeks ce facusi? Ai iesit de dupa canapea si te-ai pitit la loc? Arata-te si mai povesteste-ne de tine si Kevinel. Cum e in noua casa?
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica