Colectia de toamna-iarna 2005 (27)
Raspunsuri - Pagina 21
corap spune:
nu poci, pt ca la anais la grupa e o educatoare noua si vreau sa vad ce-i poate pielea
+ tre sa vb cu unii parinti sa le cer nr de telefon - ca m-a pus fi-miu, ca sa poata sa tina legatura cu prietenii lui buni
asa ca tre sa merg
(in plus, mai domolesc entuziasmul parintesc, ca unii o iau rau de tot pe aratura cu pretentiile, cu serbarile, cu toate rahaturile )
anda77 spune:
eu as vrea sa cumpar pui nehranit cu hormoni sau cu mancare artificiala si nu stiu de unde. acum si taranii tot cu prostii hranesc pasarile. nic n-a mai mancat pui acasa (mai primeste doar la gradi) de 1 an de cand ne-a zis dr ca e naspa. imi trebuie o mica ferma personala...
lavinia, care dintre cei 3 copii ai tai a fost mai dorit? nu intreb iubit, nu intelege gresit. mai dorit? cumva al treilea? de ce stai cu frica? si schimba semnatura aia cu gravida care spera ca mai e inca gravida. come on...
le lasi singure in casa? cu nati nu ti-e frica? e instructata silvia sa aiba grija de ea? daca stau sa ma gandesc balconul si usa de la intrare ar fi pericole pt nic, cu gazele/aragazul e in regula. eu si daca cobor 3 min pana la mama si el ramane sus la tv, inainte sa ies pe usa ii spun :" lipsesc 3 minute, nu iesi pe balcon, da? daaa?:))) mai bine sa fiu prevazatoare, zic. ca numai de nenorociri aud. sau ele imi ajung la urechi, poate le atrag, who knows:))
maria-alexia, mie-mi pare normal ca au netul in sange. aminteste-ti ca te uitai pe net pe pozele altor copii cand el era mic, cateodata probabil cu fiu-tau de fata. nichita ma mai intreba, de exemplu: el/ea cine e? al/a cui e? unde stau parintii lui, de unde ii cunosti etc. li se pare acum normal ca pot gasi pe oricine prin ecranul de computer.
maria_alexia spune:
Anda, asa-i, au crescut in jurul netului.
Pui fara hormoni - pe eticheta cel putin - am gasit la Kaufland, exista o firma - nu mai stiu cum se numeste, dar scrie mare pe ei ca sunt "fara/fara/fara". Si eu i-am mai rarit. Iau manzat, muschiulet de porc.
Din pacate am cam scos si pestii din meniu dupa ceva accidente cu oase .
lavi02 spune:
Anda, nu stau cu frica, chiar nu mi-e frica si nu ma stresez. Doar incerc sa fiu realista. 25% din sarcini se pierd in primul trimestru. Vreau sa accept si aceasta varianta, ma pregatesc psihic si pt ea. Eu mereu ma gandesc la ambele variante, si cea buna, si cea proasta.
In sinea mea chiar cred ca va fi bine bb-le asta, doar ca incerc sa ma pregatesc si pentru varianta naspa.
Care a fost mai dorit? Dintotdeauna mi-am dorit 2 sau 3 copii. Cand eram mica imi doream 3, cand am crescut macar 2 :)
Silvia a fost sarcina surpriza dar dupa ce i-am vazut inimioara m-am indragostit de ea. Neintentionata dar nu pot sa zic nedorita. Bb2 mi-am dorit dintotdeauna, doar ca la bb2 nu am fost ingrijorata ca nu as ramane pt ca a fost repede dupa bb1 iar la bb1 ramasesem extrem de usor ca sa zic asa. Cu bb3 am stat f mult in cumpana, vreo 2-3 ani. Dupa ce in sfarsit m-am hotarat ma asteptam sa raman mai repede, asa ca am fost ingrijorata cand am vazut ca trec lunile una dupa alta si nu se intampla. De-asta am parut mai nerabdatoare.
meems spune:
Bic, inseamna ca trebuie sa va facem o vizita cat mai curand, s-o descosi pe fii-mea BTW, ce-ati mai facut cu casa, va mutati?
Corap, ce solidaritate puternica in detestul fata de gradi
lavi02 spune:
Corap posibil copiii simt aversiunea voastra fata de gradi, asa ca o transmiteti din generatie in generatie.
Ajung la vorba ta cu nunta de sambata, nu stiu zau ce o sa ma fac, aseara la 9:30 eram in pat, franta. In orice caz, probabil va fi nunta la care voi dansa cel mai putin din toate nuntile la care am fost, dar macar sa nu adorm cu capul pe masa macar ca n-o sa pun strop de alcool in gura.
Cornelia, please sfat: doctorul nostru m-a chemat marti pe 20 la spital la eco la 7 dimineata sa-mi vada embrionul, cand ar trebui sa am 6 saptamani jumate. Dupa calculele mele marti voi avea abia 6 saptamani fix, deci m-am gandit sa ma duc vineri pe 23, cand voi avea 6 saptamani si 3 zile dupa calculele mele, 7 saptamani dupa UM.
Intre timp eu m-am programat la eco pt dublu test in alta parte pentru 4 nov, cand voi avea 13 saptamani oficial si 12s si 3 zile practic. Vreau sa merg la el la cabinet in miercurea de dupa, pe 9, ca sa am si rezultatul. Eh, intre 23 sept la spital si 9 nov la cabinet m-as mai programa o data la cabinet ca sa-l mai vad si eu pe bb ca e OK si nu stiu pt cand. Programarea trebuie sa o fac maine pt orice data din luna octombrie. O varianta ar fi sa ma programez la prima data posibila 5 octombrie, in ideea ca la spital n-o sa aiba timp sa-mi raspunda la intrebari, vreau sa-i povestesc si unde m-am programat pt dublul test sa vad daca i se pare OK, etc. Alt avantaj daca m-ar programa pe 5: daca nu se vede ca lumea bebeul pe 23, se va vedea mai bine pe 5, nu va mai trebui sa merg inca o data la spital. Dar, daca pe 23 se vede bine bebeul si apuca sa-mi dea si lista de analize, pe 5 o sa ma intrebe ce naiba caut. Alta varianta ar fi pe 12 ca sa fie cam cu o luna inainte de programarea urmatoare, deci mai bine spatiate intre ele. Problema e ca nu stiu cum sa o invart ca sa nu se supere el ca am ocupat un slot de programare degeaba, la ce aglomeratie e. Pt ca daca ar fi dupa el sigur de pe 23 sept pana pe 9 nov nu m-ar mai chema. Ceea ce pt mine e prea mult. Intrebarea finala, pt cand sa ma programez, 5 sau 12?
corap spune:
lavi, daca iti propun o afacere? te programezi si pe 5 si pe 12 (faci o programare pe numele tau si una pe numele meu :) ) si te duci la care iti convine mai mult si mi-o lasi mie pe cealalta
daca nu, eu as zice 12, in mod sigur pe 23 o sa se vada ok bebe.
in alta ordine de idei, noi incercam sa nu impartasim aversiunea fata de gradinita. copiii au avut ideile lor proprii de la inceput - ma rog, dupa sapt 2 de gradi amandoi s-au lamurit ca nu-i de ei
lavi02 spune:
Cora, eu nu stiu tie la ce ora ti-ar conveni, plus ca mi-e cam ciudat sa ma dau drept alta persoana, plus ca mi-e frica sa nu-mi recunoasca tanti vocea. Iti propun altceva: te sun maine dimineata la 8 - 8:30 sa-ti aduc aminte sa suni sa te programezi. Ce zici?
Si mai am o idee: hai sa ne programam in aceeasi zi, una dupa alta, ne intalnim la metrou (daca vii cu metroul - s-a mutat undeva in Crangasi la 5-10 minute pe jos de metrou), mergem impreuna, mai stam si noi de taclale in sala de asteptare...
P.S. Vezi sa nu fii la ciclu.
P.S.2 Pot incerca eu maine dimineata sa fac programarea 2 in 1, pt amandoua si daca nu vrea tanti, te sun pe tine apoi sa suni.
P.S.3 Scuze ca te intreb numele tau de doamna maritata e cel cu C, asa-i? Cel cu P e de don'soara, nu?
corap spune:
da, cu C.
nr. de tel. de la cabinet e cel vechi? (hai ca te-am bulversat total, lasa ca imi fac eu programarea, imi pun un reminder. nu ziceam sa te dai alta persoana - dar inainte eu am mai facut pentru mine & altcineva, de-aia ziceam. nu-i bai, vb. maine dimi la telefon).