Colectia de toamna-iarna 2005 (27)
Raspunsuri - Pagina 17
roxisialexia spune:
Lavi, felicitari! Deci intregiti familia cu un tauras, eu simt ca va fi baiat
Mama dupa 2 fete a facut-o pe a treia :)) ce-a mai baietoasa of course
Eu nu sunt pentru o alta odisee, in cazul meu, desi imi place sa socializez nu mai am timp. Eu am ramas fidela grupului nostru, ne cunoastem de atatia ani incat mie imi este greu sa rup sau sa merg sa caut new entry.
meemsy , super masina ta Unde mergeti in croaziera?
madau unde face balet miruna? trebuie sa o inscriu si eu pe alexia mea.
ina, merci pentru intrebare. ma asteapta emotiile pentru ziua de luni, incepe gradi si matei, gata cu .
ce sa mai, imi aduc aminte de tine si ce imi spuneai ma incerca aceleasi sentimente.
imi doresc sa se integreze usor si fara prea multe imbolnaviri.
Matei este un scump, mult mai cooperant ca sora-sa, se joaca /se ciondanesc impreuna, se iubesc. Desi alexia mea deseori imi spune ca vrea sa scape de matei, odata mi-a spus ca si-a pus o dorinta si ca nu o sa mai fie matei, nu vrea sa imparta nimic cu nimeni. am zis ca voi merge in curand si la un psiholog ca sa vad ce imi spune.
De vreo luna si ceva avem si o problema cu mersul non stop la pipi, nu are infectie si totusi face fff des, am fost ieri si la nefrolog se pare ca este o chestie psihica.mai investigam.
vreau sa o dau pe alexia la balet, cine poate sa imi recomande ceva
Noki_Lara spune:
Hello colectiei dragi!
Laaaavi, iti urez si aici, o sracina usoara si un bebelac mancacios si vesel! Tare mam bucrat ca au reactionat fain fetele. Vroiam s ate invit in parc in dupa-amiaza asta cu fetele, da' mi-era nus-tiu-cum ca Sarah stia de bb3 si nu stiam daca le-ai zis deja fetelor. Reiterez si public facptul ca si io zic ca e baietel.
Iar Virgil a fost absolut mortal cu replica lui! Abia astept sa mai ciocnesc o afinata de felicitari cu el, ca amu tu stai pe tusa, deh.
Cu odiseea noua - in gelozia mea bolnava evident ca NU as vrea sa te inscrii in alta parte, ca sa ne vitregesti pe noi de povesti. In afara d egelozie, cred sincer ca nu ai avea timp + le-ai stresa/umili pe fetele de acolo cu cunostintele + experientele tale, deci s-ar putea s anu fie tare drgauta atmosfera. Si ca ultim argument contra unei noi odisei: eu una nu m-as inscrie, din lipsa de timp. Chiar nu as vrea sa devin sclava forumului.
Rooooxi, mi-e dor de tine! Nu ne-am vazut de un an. Trebe musai sa ne organizam. Miru face balet und e afcaut si Nati, la Scoala Giuliana.
Ina, ai cam pus punctul pe i cu Lavi si noua odisee. Incredibil ce bine ne conoastem inte noi, leoaicele.
Bafta in noul an scolaresc boboacelor Amalia si Smaranda.
---
Noi am inceput gradinita de luni. Grupa pregatitoare, wooow. Sarah e mega-incantata ca s-a revazut cu colegii ei. Au o relatie extrem de apropiata, lucru care ma bcura tare mult.
Anul asta vom renunta la baletul d ela gradi care nu e prea profesionist si vom merge mai departe cu inotul, de saptamana viitoare.
In plus, vreau s-o dau la treatru. Am gasit un loc, de 2 ori pe saptamana. Scopul e sa-si invinga timiditatea si sa invete sa vorbeasca fara emotii in public. Sarah e o combinatie tare ciudata: desi extrem de sociabila si lider la ea in grupa, are o ezitare si o timiditate fata de straini si persoane necunoscute, pe care vreoa sa inceap sa si-o invinga. In plus, la noi e problema complexa a porcariei de examen de admitere la limba germana, la scoala, care e horror si extrem de stresant pentru copii. Dincolo d efaptul ca tebuie sa stii la perfectie germana, esti tu, plod de 6 ani si ceva in fata unei comisii cam neprietenoase de 5-6 adulti care au pretentia sa le povestesti verzi si uscate in germana. Dificil, as zice. Asa ca mi-a venit ideea cu teatrul. Sa vedem acum ce impact va avea.
Crissy, doamne, ce mare s-a facut piticania.
Nu stiu de ce ziceti ca nu merge linkul la poze, ca daca bagati adresa de gmail ar trebui sa mearga fara probleme.
Gata, la nani, ca maine e o alta zi dificila.
meems spune:
Noki, am incercat iarasi albumele (logata in gmail) si mi-a dat eroare. Zice "sorry, this page is missing".
Lavi, ce dragut cu destainuirea "secretului" Ma bucur ca fetele au reactionat ok, Nati e chiar simpatica cu intrebarile si grijile ei.
Eu am o colega (in firma, dar in alt birou), tot romanca, ce e acum gravida cu bb3. Are doua fete si a treia tot fetita va fi.
Si eu votez sa NU te inscrii intr-o noua odisee din motive deja enumerate de fete. Mie mi-e drag cu tine aici, intre noi doar
Rianna mi-a zis ieri ca vrea sa aiba o fetita tot de 5 ani ca si ea care sa locuiasca in permanenta cu noi. De unde s-o aducem si unde o sa stea? Nu stie de unde s-o aducem, dar o sa imparta camera cu ea. I-am spus ca nu se poate, doar daca incercam pentru o surioara, care o sa se nasca bebelusa si nicidecum de 5 ani ca si ea... A zis bine, atunci vrea una de 10 ani Phew, noroc ca nu i-a convenit ideea cu bebelusa
Ina, Rianna a facut pauza de la pian, din cauza de vacanta in RO si apoi inceputul scolii... asa ca nu a mai invatat nimic nou. Dar reluam lectiile in weekend-ul asta.
Roxi Croaziera va fi in Caraibe.
Catutza, bine ca ati trecut cu bine peste vizita la stoma!
lavi02 spune:
Uau! Imi place de voi ce solidare sunteti cu parerea de a NU ma inscrie in alta odisee Incerc sa ma tin tare, de-o parte, dar vedeti ca o sa va mai innebunesc pe voi cu povestile despre sarcina.
Tentatia exista, trebuie sa recunosc, problema e ca sigur-sigur va ajunge sa-mi acapareze mult timp, voi sti raspunsurile la majoritatea intrebarilor puse si voi avea tendinta sa raspund cum sunt eu leoaica mamoasa. Plus, vorba lui Noki, o sa enervez fetele cu alte opinii decat mine. Deci tineti-mi pumnii sa ma tin departe. :)
----
Roxi & Ina succes mezinilor la gradi, adaptare rapida! Chiar daca se adapteaza la greu pana la urma vor fi OK, Filip finutul meu deja e al doilea an de gradi, a inceput un un pic de boceala dar s-a reintegrat repede apoi.
Roxi fetele au facut balet la Giuliana, aici: http://www.giuliana.ro/
Acolo face si Miruna. Eu am fost multumita, singura problema a fost Nati.
Ii trebuie dres alb, flexibili de balet (cei de 15-20 RON din magazinul Victoria sau alte locuri sunt foarte buni si se pot si spala la masina) si body roz pt grupa de incepatoare.
Meems si Silvia a zis ca ea ar vrea o sora mai mare dar stie ca nu se poate. Pana acum 2-3 ani voia un frate cam de varsta ei.
Noki eu sunt pro visinata-ciresata amara, dar s-o bea altii!
Meems, Alinus ma bucur ca aveti prietene cu 3 copilasi, pe aici prin Romania e mai raritate chestia asta, asa ca ma incurajati!
Lavi 5s
corap spune:
gemeni - primul feeling a fost ca e baiat, dup-aia m-am gandit ca v-ar sta bine o gashka de fete si dup-aia m-am bulversat
deci nu am idee - mi-am pierdut maiestria
maria_alexia spune:
excelenta faza cu gemenii !!!
suspans maximal pana la prima echografie
se vede ca n-am mai avut de mult bebe in colectie, suntem o gaska de matusi pe cinste .
lavi02 spune:
chiar ca sunteti o gasca de matusi pe cinste!!!
Imi lipseste Miha80 de aici!
Corap, nu ma speria cu gemenii ca si-asa aveam pusul 97 marti cand a venit dr de medicina muncii. M-a intrebat daca s-a intamplat ceva deosebit in ultima vreme si i-am zis ca nu, ce era sa zic.
Dar astroloaga sefa a colectiei m-a linistit ca nu se arata niciun semn dublu la mine, deci nicio sansa astrala de gemeni. Dar nici ea nu vede sexul in astre.
Daca nici Corap in bulele de apa minerala... e de rau.
Eu as prefera tot fata, dar daca e baiat nu ma super. Cred ca am mai zis.
camelia_daniela spune:
Vaaaaiii ... cat sunteti de simpatice cu odiseea 3 !
Eu subscriu la spusele Inei!
Lavi, ce "pofta" mi-ai facut ... Acum totusi ma potolesc pana terminam cu mutatul, au macar pana ne apropiem de momentul mutarii.
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
Pixy's Style - BIJUTERICILE MELE ...
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
maria_alexia spune:
amuzant si la tema cu forumul si inceputul de w/e: www.simonatache.ro/2011/09/02/barbatii-si-mancarea-sanatoasa/" target="_blank">aici
Camelia, de-abia astept sa facem galerie si pentru tine! Sper sa te molipsesti cat mai curand
meems spune:
Lavi, daca vrei ceva socializare in plus, hai pe FB
Sa stii ca in jurul meu e plin de mame cu 3 copii! Vorbesc serios.
Chiar, ce mai stii de Miha80?? Pe unde mai e?