Colectia de toamna-iarna 2005 (27)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

'neata!

Multumesc tare mult tuturor pentru felicitari , Meems parca zicea anul trecut in toamna ca pana in toamna viitoare pe vremea asta ar fi cazul sa-mi tin bebeul in brate. Nu-i problema ca inca nu-i in brate, eu ma bucur tare mult ca e in burta.

Azi am fost de dimineata la 7 la doctor sa-i zic de sarcina si sa ma treaca in lista lui de gravide, a incercat o eco transvaginala dar e mult prea devreme sa se vada ceva mai ales pe aparatul din spital, a zis ca numai daca se autosugestioneaza vede ceva, in staga sus parca era :) M-a chemat peste 2 saptamani la eco sa vedem embrionul si pana atunci sa iau acid folic si atat. Imi place ca nu mi-a dat progesteron sau vitamine cum primesc alte gravide, a ramas credincios principiilor sale. Care se pupa foarte bine pe ale mele. Eu ma consider sanatoasa si in forma si capabila sa duc sarcina fara ajutor medical, cel putin pana la proba contrarie. Daca cumva pierd sarcina in primul trimestru asta este, probabil n-a fost ceva in regula.

Alinus mi-a placut cum mi-ai zis sa profit din plin de sarcina, esti un model pt mine de relaxare si bucurat de viata. Am fost cam ametita cu simtitul rau, nu am prea realizat, parca azi incep sa realizez si sa ma bucur. Asta si am de gand sa ma bucur de sarcina ca doar e "bonus", la Nati nu credeam ca voi mai trece o data prin starea asta atat de minunata si magica .

Cami iti fac galerie, mult succes iti doresc! Eu nu m-am asteptat f tare luna asta, imi faceam planuri de atac pt luna viitoare.

Dintisorul asteapta sa se miste suficient de tare astfel incat sa se mai tina f f putin. Intre timp, lui de fapt i se topeste radacina. Se trage in sus, dar numai cand dintele se misca f f tare. In niciun caz sa nu tragi in fata pt ca atunci o doare. Pe masura ce creste dintele definitiv dedesubt, radacina dintisorului de lapte se topeste si va ramane numai un coltisor mic dar cam zgrunturos care va zgaria daca tragi in fata sau spate. La stomatolog numai daca a iesit deja dintele definitiv in spate. Sau daca nu va simtit in stare, dar cand se va mista f f tare va iesi f usor. Poate dura saptamani bune, chiar luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Lavi, incepusem sa ma gandesc cum o sa reiei tu frumusel ciclul : acid folic, echografii, nascut, alaptat, diversificat, CIC, bona si toate cele . Muult curaj si rabdare trebuie ca aveti .

Cu primul dintisor am trecut exact prin ce povesteai tu, chiar ma ingrijorasem ca trecusera saptamani bune de la primul clatinat pana la scos...

Mergi la inceput

Eu deja la dintisori am experienta, nu ma uitati ca o am pe domnisoara Silvia. (Silviuta is deprecated)

Din lista pe toate le astept cu mare drag, mai putin bona.

Nu v-am povestit reactia lui Virgil cand am facut primul test:
- Virgil, mie imi dau lacrimile. Tie nu-ti vine sa plangi?
- Nu, nu-s chiar asa disperat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

lavi, pt

cami, Elise are deja 2 dinti lipsa (incisivii centrali de jos). Eu am vrut sa merg cu ea la dentist, se miscau asa tare incat mi-era teama sa nu-i inghita. Dar ea a preferat sa-i scoata tati, ca asa a facut si Miruna (o prietena). Am dat-o cu un strat generos de dentinox (de la Beatrice) si apoi a tras Stef de el. Dar se misca tare, nu a fost nevoie de efort prea mare. Si nici durerea nu a fost. De dinte se trage in sus, pe verticala. Il apesi fata/spate cum ziceau si fetele, pana abia se mai tine.

bb_alinus, sa va traiasca micuta crestina. Indata taiati si motul, asa-i?

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Vaai, Lavi, ce frumos povestesti! Ce senzatie frumoasa!
Foarte tare Virgil!

Multumesc de ponturi legate de dintisori!

Edit - Crissy , felicitari pentru micuta Bea!!! E dulce foc!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006) Cresc si iar cresc ... ! “The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals) Pixy's Style - BIJUTERICILE MELE ... Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Crissy uaaaaauuu!!! Bravo ei, bravo Beatrice! Ce bine ca s-a ridicat in picioruse si merge dupa toate prin cele ce a trecut! Sa-i dea Dumenzeu sanatate!!! Si voua la fel!
Cu auzul cum mai stati, ati mai investigat?

Eu abia acum realizez si sunt fericita , nitel euforica chiar, nu am chef de munca . Probabil dupa vizita la dr si datorita faptului ca mi-am revenit si cu burta, nu mai ghiortaie intestinele, si-au revenit. Continui inca regimul, mai voi diversifca treptat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Lavi Virgil

Despre scos sau miscat dinti....nu ma pronunt ca noi suntem la faza de "improprietarit", i-au crescut deja ambele masele de sus, probabil ca "exproprierea" va incepe mai tarziu dat fiind ca la 1 an donsoara avea 1 singur dinte . Insa mi-e frica de mor de scosul dintilor, cred ca o sa apelez la vara-miu, care-i dentist, sa-i scoata

Crissy felicitari pt umblareata! Incepe distractia de acum

In rest, mi-e o lene de ma doare, nici nu-mi venea sa ma dau jos din pat de dimineata, asa as fi dormit langa Miru.....

Spor la treburi

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)

www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Neata'

Ehe, asa veste, da! deci a nascut Leea si a predat stafeta mai departe!
Lavi, felicitari multe, te rog din suflet sa ai grija cu caratul, ridicatul, emotiile, etc. ia-o usurel macar in primul trimestru, please. iti doresc o sarcina dusa cu bine pina la capat si un pufosel sanatos (eu cu un baietel-frumusel te vad in brate). tare simpatic Virgil, parca ii si vad fata! am tras o portie de ras buna! Simpatica si Nati cu remarca ca nu vrea sa creasca mare.

Cum mai, de unde am ghicit cu gravidenia, pai daca asa mi s-a aratat in vise? jur!
haide, ca ma apuc de tarot, ce mai!

Multumesc fetelor pentru urarile cu scoala, ieri am condus-o cu mic, cu mare, pe mandra la scoala, emotii si lacrimi pentru mine, entuziasm ptr ea, care de abia astepta sa-si vada colegele. invatatoarea pare ok.

Alinusa sa-ti traiasca crestina! de abia astept sa vad poze!

Biculet, Meemsy, Alinusa, succes scolaritelor voastre!

Cami, sa stapaniti sanatosi si in formatie mai mare , noul apartament!

Roxiutz mi-e dor de tine, mai spune-ne despre copii;
ce face Matei, fratele de nazdravanii al lui Bobby?

Meemsy, am vazut pozele din Ro, preferatele mele sint cele cu sampania (yummy) si cu copiii in cada, se vede ca ati petrecut un timp frumos acolo. Wow, cit de repede a trebuit sa va adaptati dupa revenirea din tara! bravo voua! noua ne-a luat pe putin doua saptamani, ca restul doua am fost bolnavi, deci per total cam o luna de zile dupa ce-am venit.

Noki, bine ai revenit, nici eu nu pot deschide pozele tale, desi am cont in gmail.

Madau, succes frumoasei tale cu baletul!

Corapino, ati terminat cu renovarile, te-ai mutat?

Crissy felicitari pentru Beatrice- plimbareata!

Aoleu, Lavi, cu cheia de gat si traversat strada! mi se pare SF ( desi de la 4 ani eram trimisa la gradi pe jos, cca o statie jumate' de mers, cu traversat o intersectie super periculoasa ) eu una nu-mi las copiii singuri nici macar in spatele casei, cu portile incuiate, ce sa mai spun de stat in fata casei sau mers pina la coltul strazii singuri, exclus! Rachie este foarte responsabila, am incredere in ea, insa sint multi nebuni care conduc cu viteza, plus alte riscuri, am auzit destule povesti care m-au facut extra prudenta. prefer asa, decit sa-mi para rau mai tarziu.

La noi a venit toamna deja, nu mi-am pus nimic pentru la iarna, saptamina asta sint super ocupata cu hartoagele , poate saptamina viitoare bag citeva ture de vinete la bbq si ma declar satisfacuta, nu mai stau , ca in alti ani, sa congelez fructe ( anul trecut am avut congelatorul plin de fructe si nu s-au mancat, a fost risipa mare asa ca de acum incolo cumpar cind am nevoie) legume, etc. si ca niciodata nu cred ca vom pune muraturi fiindca soata este foarte ocupat, asa ca alimentara sa traiasca si sper sa nu avem o iarna grea, ca sa ne putem deplasa.

Trimit mesajul, tre' sa fug, va doresc o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Lavi, sa fie intr-un ceas bun! sarcina usoara!

Mergi la inceput