Strugurasi Sept-Oct 2011-BV ANDREEA,2011 (96)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MARINAENACHE spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralu-24

la arsuri este foarte bun lapticul, pentru cine il tolereaza, eu nu pot bea lapte decat cu cafea sau cacao..

34+ cu

Da asa e... eu nu am probl beau foarte mult lapte in jur de 2 litri pe zi

30+ Unde.s 2 puterea creste 30.sept.2011
Doamne Doamne vegheaza asupra noastra sa fim sanatosi si sa crestem mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Ralu.. , in fiecare dimi beau lapte, dar nimik .. asta e mai suport 15 zile

Marina.. multe saptamani inainte , dar nu mai mult de max 10 ..

Rach sa faci poze la patut.. cum scutece ca pampersu?

Oana.. imediat am sa merg in oras, si intru la o farma sa imi iau tensiunea.. sper ca e ok, ca eu ma simt tare pleostita

Lali.. ce tare esti, eu de as fi venit sa ma uit la calc sigur nu as mai fi dormit...

Desi ma mic in reluare , muncesc ca negrii pe plantatie.. acu am terminat de curatat rosturile in baie.. am vazut ca se lasa si burtica si incep sa ma panichez incet incet, eu atat de curajoasa ma inec ca tiganul la mal... mai vreau otusi 2 sapt sa stea ..

Nu cred ca a nascut Natalia.. ma suna sau imi dadea mesaj sigur..

37+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

buna fetelor.

am ramas placut surprinsa cind avm vazut titlu capitolului nostru deci se da deja startul

eu de la medic vin acum si am noutati si bune si rele....bebe e mare, e gata sa iasa, insa nu sa intors asa ca azi seara mai mergem o data la nenea dr sa facem echo si dupa acest echo stabilim data CEZARIANEI
eu nu am dorit delok, insa printesei mele ii place sa fie cu capusorul sus, nu vrea sa se intoarca, edemele sunt fr mari, si doctora nu doreste sa riscam, cu nimik
asa ca astazi va comunic daca exacta a cezarienei, initial mia pus-o pe 17 august deci de acum o sapatamina inca, dar daca se adewvereste unele chestii se pare ca va fi la sf de saptamina

va pup si va tin la curent.

Sanatate multa Nataliei si nastere usoara, sper ca sa intre sa ne dea vestea cea mare

Cea mai fericita mami 37 + cu

Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final

My angel says: "start moving, so I can start blessing"

Mergi la inceput

Sei multumim... cred k ac pe 25 la eco o sa stabilim cd o sa fie programata cezariana ori la jum lui sept ori la sf lui sept... deci nu mai mult de 10 sapt

Mergi la inceput

Marina.. da nu ziceai ca incerci natural? sau numai in caz in care te ia mai repede?

Alayna.. ce frumoasa esti.. si imi plac lucrusoarele..

Marryan.. oooo o saptamana zici... vai chiar ne punem pe treaba?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Marina.. da nu ziceai ca incerci natural? sau numai in caz in care te ia mai repede?

da seidana nu mai mult de o saptamina am si imi voi tine bebelina in brate, inca incerc sa mi conving creerul meu cu gindul la cezariana, ca de de asta am fugit si peste asta am dat, dar important bebe sa fie bine.
Am vazut la odiseea vecina ca fr multe mamici au facut cezariana decit nastere naturala, cu ce e mai buna cezariana decit nasterea naturala oare?

Cea mai fericita mami 37 + cu

Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final

My angel says: "start moving, so I can start blessing"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui seidana

NUUU SEi nu am sp niciodata asta... iar medicul nu imi recomanda pt k exista riscul ca primul sa se nasca nat si apoi celalalt sa nu mai fie pozitionat si oricum tot cezariana imi fc, plus k e un efort suplimentar pt ei sunt mai mult riscuri pt nastere nat in cazul meu pe care nu vreau sa mi le asum. dc era doar un pitic da natural era

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria26 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui maria26

Citat:

fetelor va pup si am venit cu ceva vesti: am fost la eco si avem 2,5 kg . si sunt suparata ca imi cam fac figuri la job cu plata concediului de maternitate, vor sa imi dea 85% din net in loc sa imi dea din brut si nici nu ma cred ca nu se impoziteaza, ma lupt cu morile de vant....offffff ce tara de rahat. peste 2 sapt ma duc la eco iar si la primul control... si atunci o sa am ocazia sa intreb absolut orice despre nastere, nu ca pana acum nu as fi intrebat....
va pup si va doresc multa sanatate si nasteri cat mai usoare ca avem nevoie

34+ cu

nu au cum sa-ti dea 85% din net.. si daca il impoziteaza ( ceea ce e ilegal), celelalte impozite nu se platesc la fel.. oricum vei lua mai mult .. eu iti popun sa le faci o cerere scrisa in care sa specifici clat articolul care prevede neimpozitarea indenizatiei maternale..

34+ cu Albert si mami de Andy 3 ani +

Da, Maria stiu ai dreptate, dar nu stiu cum sa ii fac sa inteleag, daca ma duc cu hartii, cu legea imi fac un scandal monstru, cum imi permit eu sa le corectez pe ele, (in cond. in care am studii econom.si stiu cu ce se mamanca + fac si cursuri de insp resurse umane) dar greu cu oamenii care nu sunt deschisi la discutii.
In alta ordine de idei, Maria cat are bebelul tau, cate grame?? ca as vrea sa fac o comparatie...

34+ cu

ma duc luni la control... la 32 de saptamani avea 1.818 kg.. mie mi s-a parut putin, dar dr a zis ca suntem in grafic.. Andy stiu ca la 33 de saptamani avea 2.500 kg...
abia astept sa-mi spuna cum mai e placenta.. daca nu s-a ridicat deloc o sa fac cezariana :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria26 spune:

si eu am stari de greata de vreo 2 saptamani.. in general dupa ce mananc, imi vine sa vomit rau, dar apoi ma linistesc... nu mai spun ca am scaun dupa fiecare masa.. cred ca imi apasa rau pe stomac..

Mergi la inceput

Marina asa stiu si eu ca e destul de riscant natural la gemeni, insa nu stiu ce am retinut eu.. nu conteazacum ies sanatos sa fie...

Marryan... cezariana e mai buna pt ca : dr ia mai multi bani si nu se roaga de o ..... sa nasca...
si eu am vrut ceza la inceput , dar ete ca m-am intors... in caz de nevoie respect pt ceza, dar asa ....

Mergi la inceput