Strugurasi Sept-Oct 2011-BV ANDREEA,2011 (96)
Raspunsuri - Pagina 7
ralu-24 spune:
Mi-am pus poza la profil cu bebitul nostru- Ciprian Andrei:P
, fetelor unde pot sa pun si eu poze cu mine si sa le vad si eu pe ale voastre???
34+ cu 
seidana spune:
Ionela.. multu.. eventual merg la spital ca el e in concediu.. insa dimineata am coborat la 71, fata e 72 ieri si 68,3 vineri.. dar daca vineri urc mai mult de 71 merg la spitAl..
Acu am alta pb... imi e un acid, prea mult zis , rau de la stomac, imi vine inapoi un livhid f aiurea cu gust de sange , sau un metalic acru.. am baut doar cafeaua de dimi si acu 2 pere, dupa ce ieri am si varsat peste zi de vreo 2 ori...
.. si imi pusca capul....
Hayat mi-a trimis mesaj, e mai bine, ieri a vazut-o dr si a vrut sa o lase acasa, insa fara perfuzii au luat-o iar durerile, asa ca mai sta in spital..
, insa e bine optimista...
37+ .. DD ajuta-ne sa avem
sanatoasa !
zubi spune:
Sei, probabil sa fie fierea, cu gustul ala de emtal, sange...bea ceai de sunatoare
Zubi, mami
36+ cu 
minunea mea
ionelamaria spune:
Sei, bebe e mare, apasa pe stomac si e posibil sa se intoarca ceva suc gastric si alte alea.... dezavantajele ultimei sute de metri...
Incearca sa stai la 45 grade si nu intinsa de tot si pune-ti sub coate/maini perne sa te sprijini sa poti ridica umerii... habar n-am cum sa explic... ideea e sa faci mai mult spatiu pentru stomacul tau/ organele interne in general...
Asta e, unele mamici in ultima luna dorm in fotoliu
, dar mai ai putin si ai comoara in brate si ai sa-ti amintesti cu drag si de momentele astea.
Mami fericita de
Mihnea (14.11.2009 ) acum
28+ cu
seidana spune:
Ionela
, saru-mana.. inteleg cum zici, asa sin stau acu, pe coltar picioarele sus , sub spate 2 perne.... off uneori as vrea sa nasc acu alteori sa mai stau macar 2 sapt, imi e frica de noua viata
, oricum noaptea am inceput sa dorm f bine , dar nu mai pot sa dorm decat pe dreapta.. insa dorm , intre reprizele de mers la baie...
Zubi
, nu e fierea ca acele dureri si stari le cunosc.. inclusiv varsatul galben 
Merg sa mai muncesc ceva sa treaca vremea
37+ .. DD ajuta-ne sa avem
sanatoasa !
Lali_mete spune:
'neatza!!!
Sunt si eu prin preajma, dar parca am ceata in creier,nu ma pot concentra sa scriu un mesaj coerent
.
Am strans ceva rufe de la uscat,ma apuc sa le calc,sa le asez la locul lor... Masina spala iar,am pus si prosoapele pentru spital acolo,sa le fac gigea mai-mai,vreau sa imi scurtez si halatul,ca e pana la glezne,si ma enerveaza,il fac pana la genunchi
...
M-am trezit pe la 5 ,am mers la baie,si ma gandeam sa deschid laptopul,sa vaz daca a nascut Natalia,dar imi era prea somn,m-am uitat la 7 ,am vazut ca nimic,m-am culcat inapoi.Si m-am trezit la 9.30 ,ma mangaia fi-miu pe fatza
...
Pentru Raisa
Lali
de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si
36+ cu Ioana Teodora
AMR 4 saptamani
racheel spune:
buna fetelor gravidutelor 

O fi nascut Natalia?!!!

Sei, nu te speria mamica ca asa patesc si eu.Chiar azi dimineata am patit asta.Vomit iun lichid alb-galbui acru, acru ![]()
![]()
.Cred ca bebita imi apasa pe stomac si lichidul vine inapoi.
Am cumparat patutul, pampersi, servetele umede, lapticul(o cutie_pentru spital, scutece din acelea ca pamparsul, termos.
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt
35+ cu
Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!
oanaiasi spune:
Sei, aciditate am inceput sa am si eu...nasoala rau. eu stau cu rennie langa mine . altfel nu merge. nici macar cu mancat putin si des.
despre cresterea in greutate asta cu tensiunea e rationamentul pentru care te pune medicul sa anunti, dar de ex, am o amica care in luna a 9 a a crescut cu 7 kg, s a umflat enorm si totusi n a avut nicio problema cu tensiunea. eu la fel..10 zile si 4 kg+ dar tensiunea aceeasi.eu am acasa tensiometru lasat de mama
..asta e marea ei capsa...sa imi iau tensiunea zilnic
..deformare profesionala..
Oana
33+ cu Maria Ecaterina
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o
sanatoasa si la termen!
MARINAENACHE spune:
neata si de la mine burticutze
Obs ca multe dintre voi aveti acele senzatii de voma, greata. Eu ieri toata ziua am resimtit asta si mai ales k am inceput sa am si arsuri toata noaptea nu am putut dormi... piticeii mei m-au mangaiat toata noaptea
. M.am trezit si mi.am incalzit niste laptic si am pus si niste miere si mi.a fst mai bn dupa...plus k ieri nu stiu la ce am fct alergie k aveam burticutza rosie m.am si speriat
Azi am schimbat si noi prefixul avem 30 saptamani si suntem tare mandri
Natalia nastere usoara
30+
Unde.s 2 puterea creste 
30.sept.2011
Doamne Doamne vegheaza asupra noastra sa fim sanatosi si sa crestem mari
ralu-24 spune:
la arsuri este foarte bun lapticul, pentru cine il tolereaza, eu nu pot bea lapte decat cu cafea sau cacao..![]()
34+ cu