Strugurasi Sept-Oct 2011-BV ANDREEA,2011 (96)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu-24 spune:

Mi-am pus poza la profil cu bebitul nostru- Ciprian Andrei:P, fetelor unde pot sa pun si eu poze cu mine si sa le vad si eu pe ale voastre???

34+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Ionela.. multu.. eventual merg la spital ca el e in concediu.. insa dimineata am coborat la 71, fata e 72 ieri si 68,3 vineri.. dar daca vineri urc mai mult de 71 merg la spitAl..

Acu am alta pb... imi e un acid, prea mult zis , rau de la stomac, imi vine inapoi un livhid f aiurea cu gust de sange , sau un metalic acru.. am baut doar cafeaua de dimi si acu 2 pere, dupa ce ieri am si varsat peste zi de vreo 2 ori... .. si imi pusca capul....

Hayat mi-a trimis mesaj, e mai bine, ieri a vazut-o dr si a vrut sa o lase acasa, insa fara perfuzii au luat-o iar durerile, asa ca mai sta in spital.., insa e bine optimista...

37+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

Sei, probabil sa fie fierea, cu gustul ala de emtal, sange...bea ceai de sunatoare

Zubi, mami36+ cu
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Sei, bebe e mare, apasa pe stomac si e posibil sa se intoarca ceva suc gastric si alte alea.... dezavantajele ultimei sute de metri...
Incearca sa stai la 45 grade si nu intinsa de tot si pune-ti sub coate/maini perne sa te sprijini sa poti ridica umerii... habar n-am cum sa explic... ideea e sa faci mai mult spatiu pentru stomacul tau/ organele interne in general...
Asta e, unele mamici in ultima luna dorm in fotoliu , dar mai ai putin si ai comoara in brate si ai sa-ti amintesti cu drag si de momentele astea.

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Ionela , saru-mana.. inteleg cum zici, asa sin stau acu, pe coltar picioarele sus , sub spate 2 perne.... off uneori as vrea sa nasc acu alteori sa mai stau macar 2 sapt, imi e frica de noua viata , oricum noaptea am inceput sa dorm f bine , dar nu mai pot sa dorm decat pe dreapta.. insa dorm , intre reprizele de mers la baie...

Zubi, nu e fierea ca acele dureri si stari le cunosc.. inclusiv varsatul galben

Merg sa mai muncesc ceva sa treaca vremea

37+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

'neatza!!!

Sunt si eu prin preajma, dar parca am ceata in creier,nu ma pot concentra sa scriu un mesaj coerent.
Am strans ceva rufe de la uscat,ma apuc sa le calc,sa le asez la locul lor... Masina spala iar,am pus si prosoapele pentru spital acolo,sa le fac gigea mai-mai,vreau sa imi scurtez si halatul,ca e pana la glezne,si ma enerveaza,il fac pana la genunchi...

M-am trezit pe la 5 ,am mers la baie,si ma gandeam sa deschid laptopul,sa vaz daca a nascut Natalia,dar imi era prea somn,m-am uitat la 7 ,am vazut ca nimic,m-am culcat inapoi.Si m-am trezit la 9.30 ,ma mangaia fi-miu pe fatza...

Pentru Raisa
Lali de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si 36+ cu Ioana Teodora
AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

buna fetelor gravidutelor

O fi nascut Natalia?!!!

Sei, nu te speria mamica ca asa patesc si eu.Chiar azi dimineata am patit asta.Vomit iun lichid alb-galbui acru, acru .Cred ca bebita imi apasa pe stomac si lichidul vine inapoi.

Am cumparat patutul, pampersi, servetele umede, lapticul(o cutie_pentru spital, scutece din acelea ca pamparsul, termos.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 35+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Sei, aciditate am inceput sa am si eu...nasoala rau. eu stau cu rennie langa mine . altfel nu merge. nici macar cu mancat putin si des.

despre cresterea in greutate asta cu tensiunea e rationamentul pentru care te pune medicul sa anunti, dar de ex, am o amica care in luna a 9 a a crescut cu 7 kg, s a umflat enorm si totusi n a avut nicio problema cu tensiunea. eu la fel..10 zile si 4 kg+ dar tensiunea aceeasi.eu am acasa tensiometru lasat de mama..asta e marea ei capsa...sa imi iau tensiunea zilnic..deformare profesionala..

Oana 33+ cu Maria Ecaterina

Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MARINAENACHE spune:

neata si de la mine burticutze

Obs ca multe dintre voi aveti acele senzatii de voma, greata. Eu ieri toata ziua am resimtit asta si mai ales k am inceput sa am si arsuri toata noaptea nu am putut dormi... piticeii mei m-au mangaiat toata noaptea. M.am trezit si mi.am incalzit niste laptic si am pus si niste miere si mi.a fst mai bn dupa...plus k ieri nu stiu la ce am fct alergie k aveam burticutza rosie m.am si speriat
Azi am schimbat si noi prefixul avem 30 saptamani si suntem tare mandri
Natalia nastere usoara

30+ Unde.s 2 puterea creste 30.sept.2011
Doamne Doamne vegheaza asupra noastra sa fim sanatosi si sa crestem mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu-24 spune:

la arsuri este foarte bun lapticul, pentru cine il tolereaza, eu nu pot bea lapte decat cu cafea sau cacao..

34+ cu

Mergi la inceput