Strugurasi Sept-Oct 2011-BV ANDREEA,2011 (96)
Raspunsuri - Pagina 6
camady spune:
Seidana daca ar fi ca la razvan ar insemna peste fix 2 saptamani.
Si cred ca mai mult nu o duc ca deja burta e jos, junghiuri jos am la greu, contractii si dureroase si nedureroase.
Sper sa apuc sa ajung la Cta. Eu mi-am propus ca pe 20 aug. sa fiu acolo.
36+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 8 anisori
camady's baby
maria26 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ralu-24 fetelor va pup si am venit cu ceva vesti: am fost la eco si avem 2,5 kg . si sunt suparata ca imi cam fac figuri la job cu plata concediului de maternitate, vor sa imi dea 85% din net in loc sa imi dea din brut si nici nu ma cred ca nu se impoziteaza, ma lupt cu morile de vant....offffff ce tara de rahat. peste 2 sapt ma duc la eco iar si la primul control... si atunci o sa am ocazia sa intreb absolut orice despre nastere, nu ca pana acum nu as fi intrebat.... va pup si va doresc multa sanatate si nasteri cat mai usoare ca avem nevoie 34+ cu |
nu au cum sa-ti dea 85% din net.. si daca il impoziteaza ( ceea ce e ilegal), celelalte impozite nu se platesc la fel.. oricum vei lua mai mult .. eu iti popun sa le faci o cerere scrisa in care sa specifici clat articolul care prevede neimpozitarea indenizatiei maternale..
34+ cu Albert si mami de Andy 3 ani +
zubi spune:
neatza fetele
io nu am mai vazut asa curajoasa ca Natalia...adik sa ma apuce pe mine contractiile,chair si neregulate cum zice ea, si io sa ma duc la film? si sa stau apoi acasa asa linistita?//off Doamne, io zic ca ma fac curajoasa,dar ma gandesc numai la anstere de cateva zile si imi fac fel de fel de griji,de nus itu cum sa mai scap de o frica....
Zubi, mami36+ cu
minunea mea
ralu-24 spune:
citat din mesajul lui seidana Camady.. oau .. daca ar fi sa ne luam dupa nasterea cu Razvanel imediat o pui si pe Eva in cos nu? am modif kg Ralu.. firma nu iti plateste cum vrea concediul, pt ca toate calculele se fac intr-un program REvisal , care e prg ITM-ului.. poate nu stiu ei sa te informeze, insa calculul se face automatizat si nu manual... Bv pt vestile bune.. e mare bebita.. 37+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa ! |
da, stiu si eu asta....dar nu reusesc sa ii fac sa inteleaga, ei inca fac calculele in excel.... offffff
34+ cu
ralu-24 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui maria26
nu au cum sa-ti dea 85% din net.. si daca il impoziteaza ( ceea ce e ilegal), celelalte impozite nu se platesc la fel.. oricum vei lua mai mult .. eu iti popun sa le faci o cerere scrisa in care sa specifici clat articolul care prevede neimpozitarea indenizatiei maternale.. 34+ cu Albert si mami de Andy 3 ani + |
Da, Maria stiu ai dreptate, dar nu stiu cum sa ii fac sa inteleag, daca ma duc cu hartii, cu legea imi fac un scandal monstru, cum imi permit eu sa le corectez pe ele, (in cond. in care am studii econom.si stiu cu ce se mamanca + fac si cursuri de insp resurse umane) dar greu cu oamenii care nu sunt deschisi la discutii.
In alta ordine de idei, Maria cat are bebelul tau, cate grame?? ca as vrea sa fac o comparatie...
34+ cu
andr@ spune:
buna fetelor; incep cu natalia, iti tinem pumnii draga mea, fie cum iti doresti tu camady deci 2 sapt? ia sa vedem eu nu am vesti chiar bunicele, se pare ca tensiunea mea imi cam joaca feste, e cam maricica 14,75 se pare ca trebuie sa fac un control la cardiolog, si daca e de nasol am mari sanse la cezariana, si eu nu vreauuuuu va tin la curent; in rest bb e jucaus nevoie mare, dorm din ce in ce mai greu/rau, ma simt slabita si imi cam incepe a creste morcovelul ce mai stiti de hayat si jade? sunt ok? pupici la toate
SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE
35+
bujo spune:
Ralu nu-i lasa sa faca ce vor. Du-te cu articolul de lege (in codul fiscal scrie ca nu se impoziteaza) si ameninta cu reclamatie la ITM. Ce-i tara asta frate? Fiecare face ce vrea?
Uite aici
bujo mami de Filip si 36+ cu
ralu-24 spune:
citat din mesajul lui bujo Ralu nu-i lasa sa faca ce vor. Du-te cu articolul de lege (in codul fiscal scrie ca nu se impoziteaza) si ameninta cu reclamatie la ITM. Ce-i tara asta frate? Fiecare face ce vrea? Uite aici bujo mami de Filip si 36+ cu |
Da, Bujo, am compus aseara un mail direct sefului cu toate detaliile, cu articole din codul fiscal cu ordonantele de urgenta din monitorul oficial, sper sa le si citeasca si sa le i-a in seama, pentru ca ale mele colege de la conta si dep eco. i-au sarit in cap si iau spus ca eu nu am dreptate, deci pe cine sa creada....offfffff m-am saturat de atat nedreptate e cumplit, cum vor sa te faca pe fata fratilor....nu mai pun la soc ca pt o sapt de concediu prenatal pe luna iulie imi oprise 450 ron din sal, am avut soc cand am vazut....intr-un final i-am recuperat dar imaginativa cum am reactionat , am plans am facut ca trenul in gara....
34+ cu
ionelamaria spune:
citat din mesajul lui seidana Oana.. maine sau azi implinea 38... deci intra in sapt 39... vesto de ultima ora: nu mi-a raspuns la telefon pt ca era la cinema , si are contractii la 5 min , la 10 min, la 3 min ... in mod ritmic.. 37+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa ! |
Ce-mi place de Natalia!
Ei, desi sarcinile nu au semanat, experienta te-a facut sa ai curaj sa pleci la film. La prima nastere, oricat ti-ar fi spus cineva, nu cred ca ai fi facut asta. Sper sa ma ajute si pe mine in acest sens experienta
Sei, pot fi retineri de apa din varii motive , nimic ingrijorator, tensiunea sau alte chestii , dar mai bine suni medicul... . Noi la chestii de astea avem numai pareri neavizate.... un medic isi asuma totusi raspunderea su nu poate vorbi de pe pereti
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 28+ cu
ralu-24 spune:
Fetelor eu nu ma stare, in fiecare zi fac cate ceva....spal, calc, fac de papa...nu imi vine sa stau in pat..., voi cum stati la cap asta?
34+ cu