Strugurasi Sept-Oct 2011-BV ANDREEA,2011 (96)
Raspunsuri - Pagina 5
inutsa spune:
Salutare, burtici!
Natalia ai dat ceva emotii aici. Faza cu cinemaul e tare, oricum .
oana f ieftin ai luat hainutele. Am fost si eu prin Siraj dar nu tin minte sa fi gasit haine de bebe asa ieftin.
Despre noi nu sunt f multe de zis. Crestem, crestem si iar crestem. A venit maica-mea acasa si ne gateste bunatati la greu. Asa ca am pus 1 kg intr-o singura sapt . La 33 sapt declar 3.7 kg in plus.
Bebele e miscacios, dar am impresia ca s-a intors cu capul in sus, mi s-a parut ca ii simt capul sub pieptul meu. Si eu care vreau sa nasc natural... Mai vedem ce arata ecograful, tare-mi doresc sa ma fi inselat.
God, cat e ceasul . Ma bag la nani ca acus ma trezeste fii-mea pt "taptiiiiiii", a se citi "lapte"
de si33+
bebe din burtica
NataliaS spune:
Sunt singura peste noapte. In timpul zilei avem o bona, o femeie minunata, care ma ajuta cu fetele...chiar nu stiu ce m-as face fara ea, in conditiile in care sotul meu e plecat f mult si fetele au tot felul de activitati, plus gatit, cumparaturi, etc.
Cat a fost Ana mica n-am avut nici eu pe nimeni, dar apoi...avand in vedere ca ai mei sunt la Oradea, socrii la Tg. Jiu, iar in Cluj suntem singuri, a devenit necesar sa apelam la ajutorul cuiva...din fericire am nimerit bine si ma rog la DD sa-i dea sanatate la tanti sa ne poata ajuta si de-acum incolo.
Natalia - mami de Stefania-Irina 26.12.2007 - Ana iubita 04.02.2005 si 38+ sapt cu
Poze: http://community.webshots.com/user/natalias103
http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
inutsa spune:
PS
helenutza nu, nu te vaiti prea mult. Si eu ma resimt cand raman singura cu fata, mai ales ca acum stam la tara. Am noroc ca e mama acasa, mai vine sora, mai sunt nepotii care o fac pe baby-sitterul si mai fac din trebi. Si nu intorc muntii, doar papa, ordine si avut grija de gaza mica. Acum nu fac mai nimic toata ziua, cat mai alerg dupa Bia, in rest le face mama pe toate, si chiar si asa nu imi e f usor pt ca burta capata proportii+contractii, si simt deseori ca nu mai rezist. Dar vorba aia, "Pauzele mici si dese-cheia marilor succese", ca altfel nu am cum
de si33+
bebe din burtica
NataliaS spune:
Noapte buna fetelor!
Daca am noutati la noapte ii trimit mesaj Seidanei. Sa speram ca nu
Natalia - mami de Stefania-Irina 26.12.2007 - Ana iubita 04.02.2005 si 38+ sapt cu
Poze: http://community.webshots.com/user/natalias103
http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
didianana spune:
Natalia draga sa stai cumintica pana maine, sa nu te prinda la noapte, macar sa fii linistita in privinta fetelor.
Intru si eu in clubul vostru, pana pe la 6 sunt singura cu baiatul, cel mai devreme pana la 4..Noroc ca am un copil tare cuminte (cat timp e doar cu mine, ca dupa ce vine tati sau buni acasa se conecteaza la Duracell si incepe tambalaul ).Nu stiu ce m-as face daca ar trebui sa fiu tot timpul cu ochii dupa el, daca ar fi mai agitat.Sotu saracu e epuizat, are concediu abia peste vreo 2 saptamani, eu o iau razna in casa singura si copilul e innebunit de dorul lui...toti suntem in butoi..Am impresia si eu uneori ca nu mai rezist..6 zile din 7 suntem toti praf de oboseala..Saptamana asta suntem sotu lucreaza 7 zile, weekendul de dimineata pana noaptea tarziu..probabil ca nici nu o sane vedem mai mult de 1 ora pe zi..Asta e, mai un pic si terminam cu programul asta..
31+ si mamica fericita de 3+ anisori
oanaiasi spune:
Neata fetele,
mama, Natalia, ce emotii ne ai dat... daca nasti azi totusi noi iti tinem pumnii in continuare.
sei, cresterea brusca in greutate poate avea ca si cauza retentia de apa.de aici cresterea tensiunii arteriale care in sarcina poate aduce complicatii: preeclampsie si eclampsie.de asta ti a zis medicul sa anunti. daca tu nu ai edeme si iti monitorizezi tensiunea nu ai de ce sa iti faci probleme. si eu am luat in greutate mult si brusc dar nu m am umflat decat la maini(chestie care mi se intampla vara dintotdeauna) iar tensiunea e ok.
inutsa, sunt 2 magazine in siraj de la aceeasi firma. de acolo le am luat.
azi as vrea sa tin post...adica macar fara carne. sper sa reusesc.
Oana 33+ cu Maria Ecaterina
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!
camady spune:
Neata.
Natalia tinem pumnii pentru azi............sa avem numai vesti bune de la tine.
Azi schimbare de semnatura. Am intrat si eu in saptamana 37.
Seidana poti trece la tabel 13.3 kg .
36+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 8 anisori
camady's baby
seidana spune:
Neatza...
Natalia deci esti bine, scoatem motzatele?
Oana.. edeme? umflaturi adik nu... tensiunea nu am mai luat-o pt ca nu am avut unde si nici nu m-am gandit de pb eu cu tensiunea mica...
in rest bine, va pup mai vb
37+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
ralu-24 spune:
fetelor va pup si am venit cu ceva vesti: am fost la eco si avem 2,5 kg . si sunt suparata ca imi cam fac figuri la job cu plata concediului de maternitate, vor sa imi dea 85% din net in loc sa imi dea din brut si nici nu ma cred ca nu se impoziteaza, ma lupt cu morile de vant....offffff ce tara de rahat. peste 2 sapt ma duc la eco iar si la primul control... si atunci o sa am ocazia sa intreb absolut orice despre nastere, nu ca pana acum nu as fi intrebat....
va pup si va doresc multa sanatate si nasteri cat mai usoare ca avem nevoie
34+ cu
seidana spune:
Camady.. oau .. daca ar fi sa ne luam dupa nasterea cu Razvanel imediat o pui si pe Eva in cos nu?
am modif kg
Ralu.. firma nu iti plateste cum vrea concediul, pt ca toate calculele se fac intr-un program REvisal , care e prg ITM-ului.. poate nu stiu ei sa te informeze, insa calculul se face automatizat si nu manual...
Bv pt vestile bune.. e mare bebita..
37+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !