Strugurasi Sept-Oct 2011-BV ANDREEA,2011 (96)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flopishtica spune:

alayna, maria_scu, dbunny multumesc pentru incurajari si informatii . Si eu sper sa fie totul ok.

31+ cu minune de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui mikka11

Sei dar care e faza cu crescutul brusc in greutate??Adica are legatura cu nasterea?

33+ cu Maria-Alexandra

nuuu.. cica tre sa anunt medicul.. dar nu cred ca e legat de nastere..

37+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

sei dar nu ai edeme, nu? sa iti iei tensiunea...eu cred ca v-am zapacit pe toate cu tensiunea, am si eu un fix. Eu mi-o iau de 3 ori pe zi dar a mea e mare, aproape de 14 si trebuie sa urmaresc sa nu sara de valoarea asta
lali mi-ai facut pofta de dulce, mi-am pus si eu niste pepene ca altceva nu mai aveam prin casa, sa vedeti ce ture fac la baie...orcum mi-am propus sa mai stau sa invat, insa mai zabovesc un picut cu voi

eu cred ca am inteles aiurea faza povestita de Maria, am crezut ca vorbea de sotul prietenei ca plangea, dar vorbea de sotul ei, nu?

33+ cu Maria-Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Anilansa asa scurt mami, ne pupi si iesi?
Flopi eu nu ma pricep la interpretat analize,dar te pup oricum.
Seidana spune-i Nataliei sa lase naibi recuperatul,sa intre aci in derect sa dea vesti,sa numaram contractii,alea-alea...

Pentru Raisa
Lali de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si 36+ cu Ioana Teodora
AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

Mikka ..ei,fara epi,ca io-s curajoasa...

Pai fetele, daca Natalia are contractii asa dese? bun,atunci cand tre sa stai in spital si sa nasti? cand ai contractii la un minut?

Zubi, mami36+ cu
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Mikka eu am avut un pepenas galben de 1.5 kg ,l-am taiat pe jumatate,si apoi o jumatate am facut-o cuburi. Am papat tot .

Zubi cand sunt cam la 5 minute contractiile,dar regulate,adica nu doua la 5 minute,apoi una la 3,una la 10...

Pentru Raisa
Lali de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si 36+ cu Ioana Teodora
AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Aoleu...ce panica am creat...

Imi pare rau ca v-am indus in eroare, dar MULTUMESC pentru sustinere! chiar si ipotetica pana aici...

Deci VESTI: contractii am , neregulate, dureroase si mai putin dureroase, in special daca stau in picioare...dureri ca la ciclu, in fata si-n spate...n-am mers inca la medic pt ca stau usa in usa cu maternitatea si am zis ca merg doar daca simt ca "incepe balul"...

Si daca tot n-am mers la medic , astea mici ma bateau la cap sa le duc la Cars2 si le-am dus. Mi-am pus telefonul pe silent si vreau sa va spun ca au intrat in fibrilatie si sotul si prietenele mele care m-au sunat...

I-am spus si sotului de contractii, evident ca a intrat in panica, primul avion pe care il poate lua e la 7 dimineata si ajunge in jur de 9...sper sa nu nasc pana atunci...sunt singura acasa cu fetele, tocmai le-am pus la nani si cred ca ma apuc sa-mi fac manichiura...ca deh nu pot naste asa oricum

Natalia - mami de Stefania-Irina 26.12.2007 - Ana iubita 04.02.2005 si 36 sapt cu
Poze: http://community.webshots.com/user/natalias103
http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

AAaaa si am uitat sa spun ca aceste contractii au aparut dupa ce pe la pranz am gasit pe protej slip o "chestie" cam cat o moneda de 10 bani , cu grosime de vreo 7 mm - 1 cam, compacta, traslucida, gelatinoasa si usor galbuie...fara firisoare de sange, care am presupus eu ca ar fi putut sa fie dopul gelatinos...iar acum de cand cu contractiile astea am senzatia ca si-a schimbat bebe pozitia oarecum.

Maine la 9.20 am programare la monitorizare. Daca nu nasc pana atunci...aflu in ce ape ma scald.

Voi ziceti ca sunt eu cu mai multa experienta...dar zau ca nici o sarcina nu a semanat cu cealalta si cred ca nici nasterile nu vor fi la fel...

Bunny - mersi ca ai intrebat de mine si tututror fetelor multumesc pentru sustinere

Natalia - mami de Stefania-Irina 26.12.2007 - Ana iubita 04.02.2005 si 38+ sapt cu
Poze: http://community.webshots.com/user/natalias103
http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

Natalia, ce bine ca ai reusit sa intri si sa scrii
Ai grija de tine si da un semn daca intervine vreo schimbare Eu nu stiu cum ar trebui sa arate, insa din descrierea ta eu cred ca dopul e ceea ce ai gasit tu. Cu siguranta maine vei sti exact cum stau lucrurile..asta daca nu nasti pana atunci, asa cum bine zici

33+ cu Maria-Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

NATALIA deci esti inca la promotie: de 2 in unu?
esti singura cu fetele? adica nu ai nici un ajutor?
intreb ca eu nu stiu ce ma fac. acum vreo sapt a intrat sotul meu in concediu si mai are o saptamana si ceva. si ma ajuta mult ca iese cu baiatul cel mare afara, ma mai ajuta la treburile casnice. cand ma gandesc ca nu mai are mult din concediu si voi ramane singura cu copilul toata ziua.. nu stiu, imi e greu cu burta sa ma ocup si de un minim de curatenie, de macare (asta e obligatorie si pt copil si pt mine, ca deh, tre sa mancam ceva totusi), de scos afara...
of, oare ma vait cam mult?

34+

Mergi la inceput