Strugurasi Sept-Oct 2011-BV ANDREEA,2011 (96)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

de baby drink eu stiam de la o prietena ca are glucoza si inca o chestie, sucroza nu stiu cum...si astea in niciun caz nu sunt bune pentru bebe...

darisa mi-a mai venit inima la loc, daca spui ca sanii isi revin dupa alaptat...deja ma vedeam cu sanii pana la buric, la cat sunt de mari acum, pe urma vor fi si cu laptele, incercam sa ma resemnez. sanii mei au fost ok pana la sarcina, nu erau lasati deloc desi erau maricei, acum insa...sunt sub orice critica.Asta e, sa fie bebelina sanatoasa ca doar nu am de gand sa pozez in vreo revista

sei e tare amuzanta postarea ta cu saniicu siguranta vor creste si dupa nastere cand vine laptele

mie sa stii ca mi-a facut bine elevitul, mi-au trecut carceii, mi-a disparut starea de lesin permanent pe care o aveam, culmea, desi am ezitat sa il iau. Acum il tot iau de vreo 3-4 luni cred, nu am luat vreo 3 zile si mi-a fost rau, am avut ameteli, o stare de sfarseala si m-am constipat. Mie medicul nu mi-a mai dat sa fac analize, cred ca a vazut ca sunt ok si a zis ca nu am nevoie, merg sapt viitoare la control, poate imi da atunci...

33+ cu Maria-Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

aaa... voiam sa zic ceva de cateva zile,,,,

ANCARO... NU MERG LINKURILE LA DOCUMENTE NUMAI DCA AI CONT DE G-MAIL... SI E IMPOSIBIL SA AM ALTA VERSIUNE DE WORD , CA AM DESCHIS DOC PUSE DE MINE

a reusit cineva sa deschida vreun doc?

37+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

da sei, eu le-am deschis, la mine merg, chiar acum 2 zile am deschis listele pentru bebe, a ta si a lui lali cred, acum am deschis si cateva din celelalte si merg...eu am insa cont pe gmail.

33+ cu Maria-Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria26 spune:

multumesc mult seidana.. acum se incarca.. in cateva minute imi puteti vedea burtica :)

34+ cu Albert si mami de Andy 3 ani +

Mergi la inceput

maria..tot foindu-ma pe cont te-am vazut eu esti tare dragalasa si ai o familie foarte frumoasa, ce baietel mare ai!

33+ cu Maria-Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Dupa ce ca ieri am avut contractii dureroase, vreo 6-7 doar, azi ma rupe spatele...prin urmare viata mea se cam deruleaza intre canapea si pat si bucatarie ca azi am mancat din ora in ora!!

bai caldute la varsta asta sunt interzise¿¿ ca mi-as relaxa nitel spatele...

sei 9,6 kg pe sapt asta

29+

Dbunny si Daniel (23.11.2006)
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

mikka, multumesc mult...:) .. sper sa reusesc si eu sa va vad pe toate acum ca am acces la grup :d
am pus numai poze recente :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Maria sunteti niste frumosi. Cate kg te-ai ingrasat? Arati f. bine.
Andreea camera lui bebe e frumoasa tare
Alayna frumoase hainute ai achizitionat.

Eu raportez o burta miscacioasa rau............nu stiu in ce pozitie sa mai stau. Contractii am la greu si dureroase si nedureroase. Sper sa mai stea o saptamana ca sa ajung la cta..............daca nu doamne fereste auziti de una pe la stiri ca a nascut prin masina in drum spre cta.

36+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 8 anisori

camady's baby

Mergi la inceput

camady, poate nu va fi cazul, vorbeste cu bebelina frumos sa mai stea in burtica pana ajunge mami la Constanta
In saptamana 37 o sa fiu si eu in drum spre Constanta, numai ca eu spre deosebire de tine nu am nimic aranjat acolo, nu cunosc pe nimeni, daca ma apuca ceva am pus-o. Si sunt 300 km intre constanta si buzau, deci slabe sanse sa am timp sa ma intorc, in caz de ceva. Imi iau bagajul cu mine, banutii in buzunar ( adica pe card) si ce o fi o fi

33+ cu Maria-Alexandra

Mergi la inceput

camady, am luat 15 kg pana acum.. si mananc intruna

Mergi la inceput