Strugurasi Sept-Oct 2011-BV ANDREEA,2011 (96)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns darisa spune:

mie buricul mi-a iesit asa cum zice didiana de pe la 5 luni de sarcina, ma enerveaza la culme, se vede prin orice, zice ca e o putzulica.
colostru nu mi-a aparut deloc la prima sarcina, am alaptat cu succes, am avut lapte cacalau. Nici acu nici urma de colostru. Tin minte ca nasa mea avea pe la 6 luni de sarcina colostru si eram stresata ca eu nu am, ei bine ea a alaptat 3 luni ca nu a mai avut lapte iar eu 1 an, asa ca e irelevant.
rachel: mare atentie cu baby drink-ul, eu mi-am jurat ca nu mai folosesc asa ceva, desi chiar pediatra mi l-a recomandat. Mai citeste despre el, nu mai tin minte exact ce chestii contine dar stiu ca din cauza lui Alex a vrut sa bea doar dulce, chiar si primele alimente le vroia doar cele dulci. Eu in mod sigur nu o sa mai folosesc asa ceva veci. Fetelor, ati fi surprinse sa vedeti cate produse sunt recomandate bebelusilor si contin o gramada de chimicale, inainte de orice cititi cu atentie ce contine produsul. ( Sper ca nu te-ai suparat pe mine)
Eu o sa merg pe alaptat exclusiv primele 6 luni. Nu am de gand sa-i dau alte chestii.

31+

Mami de Alex ( 3 ani si 1 luna) si asteptandu-l pe Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Zubi... nu fac inadins asta, pur si simplu ma plictisesc si dimineata am energie ca da pe dinafara, seara insa sunt legumaaa..
Nu pot sa zic ca sunt speriata,... e un sentiment pe care nu pot sa-l descriu..nu imi e frica canu ma descurs, stiu ca imi voi iubi copilul mai mult ca orice si asta r suficient a reusi, dar faptul ca se va schimba totul.. cum va fi al meu? cum le voi imparti toate? nu stiu nu sunt legate de bebe grijile ci de tot..
Nu imi e frica DELOC DE NASTERE, as putea zice ca de abia astept sa trec de enigma asta, insa deja disper la ideea ca in mom in care vin din spital o sa imi fie plantata soacra, socru, bunica.. cu "sfaturi" binevoitoare, iar nervii mei vor fi varza.. ca deja imi zice ca i-a facut plapuma, desi eu o culc in sac, ca i-a luat rochite, desi ce rochite iarna? deja i-a luat rochita pt craciun...

Mikka .. sutienul a fost 17 lei, eu i-am zis ieftin dar bine zici, trebuia sa merg in piata.. l-am luat cupa C , imi e largut acum, nu f tare dar mai incape.. acu cat sa imi mai creasca frate sanii ca ii aveam cat piersicile acu sunt ca pepenii galgeni, unora le cresc mult in sarcina si maiputin dupa nastere altora mai putin in sarcina ar mult dupa...sper sa nu imi creasca mie si inainte si dupa...

37+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

In legatura cu buretelul.. mie mi-i s-a recomandat reductorul in loc de burete, desi persoana respectiva mi-a facut cadou un burete anatomic.. deci eu am si burete i reductor ... o sa dau sfatuon dupa ce le folosesc

Mergi la inceput

DARISA .. dr recomanda unele produse pt comisioane ... e asta imi place nespus de noul dr , cand l-am intrebat de prenatale mi-a zis clar facem analize si luam unde sunt carente, sa iau calciu din asta insa daca vreau ceva mai ieftin si eficient sa iau lactic, sau mai bine lactate multe ...
stiu un dr cu care am avut tangenta, si care s-a dis in excursii cu elevitu.. dar si la fiecare control si inainte de sarcina imi recomanda elevit neaparat,...

Mergi la inceput

andreea.. e superba mobiluta.. si e in ap cel nou?

Oana la poza din 27.07 te referi cand zici ca e lasata? a mea de 2 zile mi-i se pare mai lasata ca a ta, si decat pozele mele de sapt trecuta... poate de aia imi e rau ca s-a lasat..

May.. nu s-a golit inca butoiul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria26 spune:

darisa, baby drink nu contine chimicale.. contine lemn dulce.. este natural..din pacate, si eu am zis ca la al doilea bebe nu il voi mai folosi.. contine menta si constipa foarte rau... eu l-am folosit pe post de indulcitor la celelalte ceaiuri pentru ca tot la fel, vroia numai dulce :(

34+ cu Albert si mami de Andy 3 ani +

Mergi la inceput

fetelor cat dureaza aprobarea pentru intrarea in grup?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maria26

trimite-mi un pm cu nikul tau.. am un singur membru care si-a cerut intrarea dar nu stiu daca esti tu..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Citat:
citat din mesajul lui maria26

trimite-mi un pm cu nikul tau.. am un singur membru care si-a cerut intrarea dar nu stiu daca esti tu..

eu sunt... ti-am primis pm.. multumesc mult! :)

Mergi la inceput

Maria .. esti in.. vrem poze

Mergi la inceput