Strugurasi Sept-Oct 2011-BV ANDREEA,2011 (96)
Raspunsuri - Pagina 12
seidana spune:
Buricul mie inca nu mi-a iesit complet, ai abia dupa 36 s a inceput sa se intoarca inspre afara...
Colostru inca nu mi-a curs deloc.. sper sa am lapte, stiu ca nu e conditie sa curga inainte, asa cum nu e cond sa curga inainte si sa nasti sau sa fie lapte.. om vedea dupa nastere cat lapte avem...
Ionela f documentate posturile tale , multumim..
Nati ma bucur ca sunteti bine si H acasa...
37+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
seidana spune:
Camady o sa fie februarie... cand bebe are 6 luni , eu mereu calculez si iti dai seama ca ne asortam... mai mari de 6 luni nu am luat, si am zis ca nu iau , ca pana implinim 6 luni o sa mai fie reduceri...
37+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
alayna spune:
Hainute pentru 6 luni ce fain suna , eu am luat cateva lucrusoare marimea 50 si 56 .
Vom merge la cumparaturi impreuna dupa prima luna sa o vad sanatoasa acum
32+
Se pare ca va fi
:)
zubi spune:
feteleee????? ce face???
Sei, daca nu te bat daca nu stai si tu locului,auzi la ea, pana acum ai curatat rosturile,apoi fuga la cumparaturi????????si ce ziceai tu? cred ca dinaidns faci asa,ca sa nu depaseasca bebi 40 s...ce de hanituze dragutze ai luat..c edrag imi e de fetite ca poti sa le imbraci asa d efrumos cu fel de fel..dar nu mai inteleg,tu de ce esti acum speriata? de nastere sau de perioada de dupa? mie nu imi e deloc de perioada de dupa, chiar deloc,d'abia astept, nu ma gandesc nici o clipa ca nu o sa ma descurc, si nimeni nu o sa fie langa mine, eu sunt terorizata de anstere....io parca vad c ain ultimul mom o sa cer ceza ca o sa ma sperii...
Didianana..io nu am colostru, si cum au zis si fetele, unele au de acum doua luni, altele deloc..in schimb,aseara am obs si eu niste picaturi asa ca de apa pe sfarc..si cu greutatea lui bebe, nici mie nu mi-a zis dr pana acum, doar ca la ultimul eco,la 35 s, am intrebat-o eu la sf cate kg are,si atucni s-a mai uitat o data pe eco si mi-a zis...
May, multumim de vesti despre Jade, oricum,acuma pericolul a trecut zic eu, deci totul o sa fie bine
Marryan...doar gandeste-te ca peste max o sapt o sa o vezi...wow, nu-mi vine sa cred ce repede, cel mai important e sa fie bine pt amndoua,nu mai conteaza acum ceza sua naturala
Ralu... ce poza frumoasa mami..ce baby frumos
Iar despre Natalia,ce sa mai zic, mi se pare super curajoasa, nu o vad nici un pic ingrijoarata de ceva..sa dea Dumnezeu ca totul sa decurga normal si cat mai usor posibil
Zubi, mami36+ cu
minunea mea
mikka11 spune:
sei cat e sutienul pentru alaptat in carrefour? Eu am vazut in bazar aici cu 12 lei..numai sa gasesc marimea mea, ca am ajuns la niste masuri de elefant la sutien, nici prin cele mai negre ganduri nu mi-a trecut ca voi ajunge sa port asa ceva...
am fost pana la piata si pe dum ma gandeam la jade..fata asta s-a chinuit toata sarcina, cu tratamente, injectii, stat la pat, acum sta in spital de nu stiu cate saptamani, numai ca sa aduca un copil sanatos pe lume..nu ar trebui sa ma mai plang deloc de nimic, numai gand ma gandesc la toate cele prin care a trecut ma cuprinde rusinea ca eu ma vait atat..
33+ cu Maria-Alexandra
alayna spune:
Ce parere aveti de acest burete care se pune in cadita cand spalam bebele ?
O prietena l-a cumparat si cica a fost ffff multumita ,spala bebele usor si nu aluneca .
M-a sfatuit sa-l cumpar si nu o sa regret
32+
Se pare ca va fi
oanaiasi spune:
Mama, vad ca toata lumea a intrat in priza cu cumparaturile pt bebe. la carrefour am fost si eu si am observat cu stupoare ca e plin de hainute bleu...roz nu mai erau.
eu am halit o portie de pastai cu mamaliguta si usturoi. foarte bun
azi m am intristat iar ca bebelusa nu mai vrea sa dea din picioare. misca numai in partea de jos a burtii. sus nimic...oare nu mai are loc?!...de pe acum..?!
Pana pe 23 cand am programare stau cu un stres...
a...si fetele cu lasatul burtii...sa va pun o poza cu a mea sa vedeti ce inseamna burta lasata.
la mine asa a fost toata sarcina. jos. la stomac nici urma de burta.
Oana 33+ cu Maria Ecaterina
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!
alayna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alayna Ce parere aveti de acest burete care se pune in cadita cand spalam bebele ? O prietena l-a cumparat si cica a fost ffff multumita ,spala bebele usor si nu aluneca . M-a sfatuit sa-l cumpar si nu o sa regret http://www.albeebaby.com/safety-1st-comfy-bear-bath-sponge.html Edit : uitasem sa pun linkul 32+ Se pare ca va fi :) |
32+
Se pare ca va fi
ralu-24 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui zubi feteleee????? ce face??? Sei, daca nu te bat daca nu stai si tu locului,auzi la ea, pana acum ai curatat rosturile,apoi fuga la cumparaturi????????si ce ziceai tu? cred ca dinaidns faci asa,ca sa nu depaseasca bebi 40 s...ce de hanituze dragutze ai luat..c edrag imi e de fetite ca poti sa le imbraci asa d efrumos cu fel de fel..dar nu mai inteleg,tu de ce esti acum speriata? de nastere sau de perioada de dupa? mie nu imi e deloc de perioada de dupa, chiar deloc,d'abia astept, nu ma gandesc nici o clipa ca nu o sa ma descurc, si nimeni nu o sa fie langa mine, eu sunt terorizata de anstere....io parca vad c ain ultimul mom o sa cer ceza ca o sa ma sperii... Didianana..io nu am colostru, si cum au zis si fetele, unele au de acum doua luni, altele deloc..in schimb,aseara am obs si eu niste picaturi asa ca de apa pe sfarc..si cu greutatea lui bebe, nici mie nu mi-a zis dr pana acum, doar ca la ultimul eco,la 35 s, am intrebat-o eu la sf cate kg are,si atucni s-a mai uitat o data pe eco si mi-a zis... May, multumim de vesti despre Jade, oricum,acuma pericolul a trecut zic eu, deci totul o sa fie bine Marryan...doar gandeste-te ca peste max o sapt o sa o vezi...wow, nu-mi vine sa cred ce repede, cel mai important e sa fie bine pt amndoua,nu mai conteaza acum ceza sua naturala Ralu... ce poza frumoasa mami..ce baby frumos Iar despre Natalia,ce sa mai zic, mi se pare super curajoasa, nu o vad nici un pic ingrijoarata de ceva..sa dea Dumnezeu ca totul sa decurga normal si cat mai usor posibil Zubi, mami36+ cu minunea mea |
Multumesc frumos Zubi!
34+ cu
darisa spune:
alayna: foarte bun buretele cu pricina. Si eu am avut cu Alex ceva de genul acela de la Chicco, si inca il mai am si o sa-l folosesc si acum la Radu. Un singur lucru: sa fii atenta sa-l storci bine dupa fiecare folosire, eu il agatzam la uscat dupa fiecare baitza ca sa nu mucegaiasca sau sa prinda miros.
mikka: daca acu ti-au crescut sanii stai sa vezi cand vine laptele, eu am fost uimita ce sanii am avut, eram mega incantata. Din pacate bucuria a tinut fix numai cat am alaptat, apoi a urmat depresia, cam la o saptamana dupa ce l-am intzarcat pe Alex de tot l-am intrebat pe sotz: Eu chiar asa mici sani am avut inainte? Mi se parea efectiv ca nu mai am sani deloc. Si mici si flescaitzi....a fost aiurea o perioada, apoi insa cu timpul si-au revenit, si-au recapatat din fermitate.
31+
Mami de Alex ( 3 ani si 1 luna) si asteptandu-l pe Radu