sporturi ?!
poate cineva sa-mi descrie ce fel de sport este recomandat la ce varsta?
Raspunsuri
aquariusrpro spune:
Ruxandra va avea 3 ani si 6 luni in decembrie ( chiar de Mos Nicolae... hehe cel mai iubim pe Mosu! ) si am de gand sa o pun pe schiuri. Daca tot am invatat copii altora sa schieze.. de ce nu asa face acelasi lucru si pentru al meu!
Am inceput sa o duc la bazin si ne balacim. Inca este prea agitata sa asculte ce trebuie sa faca dar principalul este sa-i placa. Imi propun sa o tot duc la bazin toata iarna, cam o data pe saptamana.
Caut un profesor de tenis pentru vara viitoare si am de gand sa vad daca o sa-i placa. Apoi mai vedem ce o sa ramana definitiv, constant.
Roxana&Ruxandra
madadum spune:
buna
mara are 2.4 ani. ea este inca prea mica pentru a o da la vreun sport, insa in iarna asta voi incerca sa o pun pe schiuri. deja am facut rost de clapari, ce-i drept cu vreo 2 numere mai mari. anul trecut am pus-o pe niste schiuri mici de plastic si i-a placut teribil. la vara va merge la bazin.
Roxana, tu la ce bazin mergi acum cu fetita?
pupici la mamici si pitici
mada
aquariusrpro spune:
quote:
Originally posted by madadum
buna
mara are 2.4 ani. ea este inca prea mica pentru a o da la vreun sport, insa in iarna asta voi incerca sa o pun pe schiuri. deja am facut rost de clapari, ce-i drept cu vreo 2 numere mai mari. anul trecut am pus-o pe niste schiuri mici de plastic si i-a placut teribil. la vara va merge la bazin.
Roxana, tu la ce bazin mergi acum cu fetita?
pupici la mamici si pitici
mada
La Club Floreasca ( fostul polo sau Ilie Nastase ). Am probat-o intai pe mine sa nu iau niscaiva "musafiri" si nu am avut probleme. Oricum, regula este stricta: dupa balaceala ii fac dus si o spal zdravan, inclusiv degetutz cu degetutz. Si toate astea la vestiarul de la bazin. Apoi feoul si uscare perfecta si abia apoi plecam. Ii place, uneori sunt copii chiar si de varsta ei, exista si doua doamne care invatza copii sa inoate. E cam scump! Asta-i partea mai urata.
Roxana&Ruxandra
johnny spune:
Spune-mi te rog si mie unde gasesc ceva cluburi de Karate. Fetita mea are 4 ani si o energie debordanta. Vreau neaparat sa o duc la ceva sport dar nu-mi trece nimic prin minte. Karatele mi s-au parut cele mai potrivite la varsta asta. Nu vreau sa faca de performanta dar vreau neaparat sa se miste undeva, intr-un cadru organizat si sa fie cu copii de varste apropiate.
Daca imi poti da ceva informatii sau chiar ceva idei ti-as fi recunoscatoare
multumesc
iuliacm spune:
Fetelor, si eu ma gandesc sa-l dau pe Alex (3 ani si 8 luni) la inot de la anul viitor. In toamna asta am asteptat sa se obisnuiasca mai intai cu gradinita, sa nu introduc 2 modificari mjore in programul lui.
Lui Aex ii place sa se balacesaca in cada, doar e nascut in zodia pestilor, dar la mare n-a vrut deloc sa intre in apa. I-a fost frica. Asa ma gandesc ca incercarea mea de a-l duce la bazin sa nu fie un esec. Dar o incerc si mai vedem dupa aia.
Roxana as vrea si eu cateva amaunte despre clubul Floreasca:
- accesul se face pe baza de abonamen?
- cat costa abonanemtul sau cat costa sedinta
- este aglomerat sambata dimineata? Atunci as vrea sa merg si eu cu Alex
- cat de adanc este bazinul unde se balacesc copii
- unde este mai exact acest club? langa patinoarul Floaresca?
Despre bazinul Dimano stie cineva ceva?
Stiu ca s-a mai discutat mai demult, despre bazine, dar nu mai gasesc subiectul ala. Daca cineva a pastra un link la acel subiect, ce bine ar fi!
Si mai am o intrebare despre schiuri:
Alex (3 ani si 8 luni) a primit o pereche de schiuri mai vechi. Au niste legaturi din cauciuc, prinse de schiuri , nu sunt reglabile si se pot pune si peste bocanci.
Credeti ca ar trebui sa-i cumpar clapari, sau pot sa-l las cu bocancii?
Carmina, te rog sa ma scuzi ca am intrat peste subiectul tau. Acum imi amintesc ca intr-un numar la revistei Mami era un articol despre sporturi si varsta la carea este recomandat sa se practice. O sa caut acasa si revin cu amanunte.
Pupici, Iulia
madadum spune:
draga iulia
incerc sa-ti spun cate ceva despre skiuri. cred ca schiurile pe care le-ai primit sint de plastic, cu niste cureluse care se prind peste cizmulite. acest model nu ii ofera copilului stabilitate si siguranta. daca vrei intr-adevar sa schieze, sfatul meu este sa-i cumperi/inchiriezi schiuri "adevarate" de max 110 cm inaltime (asta depinde si de cat de inalt este copilul, ideal ar fi ca lungimea schiurilor sa nu depaseasca inaltimea colilului) si clapari. cele de plastic sint de jucarie si le poate juca cu ele in curtea casei sau in fata blocului. schiuri asa mici poti gasi si la metro/cora/carrefour si costa max 4 milioane.
distractie placuta
mada
iuliacm spune:
quote:
Originally posted by madadum
draga iulia
incerc sa-ti spun cate ceva despre skiuri. cred ca schiurile pe care le-ai primit sint de plastic, cu niste cureluse care se prind peste cizmulite. acest model nu ii ofera copilului stabilitate si siguranta. daca vrei intr-adevar sa schieze, sfatul meu este sa-i cumperi/inchiriezi schiuri "adevarate" de max 110 cm inaltime (asta depinde si de cat de inalt este copilul, ideal ar fi ca lungimea schiurilor sa nu depaseasca inaltimea colilului) si clapari. cele de plastic sint de jucarie si le poate juca cu ele in curtea casei sau in fata blocului. schiuri asa mici poti gasi si la metro/cora/carrefour si costa max 4 milioane.
distractie placuta
mada
Mada, multumesc. Intr-adevar schiurile sunt de plastic. Cred ca o sa le folosim prin fata blocului, in parc. Si daca o sa-i placa o sa-i cumpar si schiuri adevarate.
Nu ma risc sa le cumpar de acum ca poate o sa-i fie frica, mai ales ca nici eu nici sotul nu schiem.
Iulia
AdrianaB spune:
Fetelor,
as vrea sa aflu si eu mai multe despre bazinul Floreasca. Subscriu si eu la intrebarile puse de Iulia. Si inca ceva: e in aer liber cumva bazinul sau au si bazine acoperite? M-ar interesa si pe mine pentru fetita mea insa doar in cazul unui bazin acoperit.
Multumesc pentru orice fel de informatii.
Adriana