Prietene la bine si la greu - 131

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Strumfy ma bucur ca ai bagat nasu', zice bine Licuriciu zi cate saptamana ai ca nu mai stiu nici eu

Monis, in poza aia nu era pipa ci ochelarii lui tati, care au plonjat frumos din telescaun, ma bucur ca ti-au placut pozele si peisajele, chiar e frumos la munte, hehe ai vazut cum se barbieresc ei amandoi cand i-am vazut am murit de ras

Raluca, viitoare mama de doi cucuieti, Remus Andrei(8 nov '09) si 20+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Nu am schimbat semnatura pana acum din 2 motive...
1 de lene
2 trece asa repede timpul si ma cam sperie... si sa mai si vad zi de zi...
Oricum mai e mult pana sa imi faceti galerie

Mami fericita de strumfita si 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui grigore_tina
Am de gand sa ii fac in sufragerie camera lui si sa ii pun stickere pe perete cu cars si winnie.[/i][/blue]

In Bucur Obor am vazut perdele cu Winnie si covor cu Winnie si Eeyore. Covorul era absolut demential si cauciucat pe spate. Era si cu culori mai antijeg asa. Este posibil sa aibe si lenjerie cu el, dar nu am cautat asa ceva. Sa stii ca nu am vazut chestii Cars.
Pt covoare te poti duce in Europa. Nu intri prea mult acolo. E exact la intrare si e curat. AU la covoare de numa. Sunt tuircesti si au si de lana, si de cashmir si de acryl. De modele nu mai zic. Sa te duci la turci, ca tiganii romani au adaus mare.
Eu am cautat chestii de fetita, dar mai de domnisoara. Adica, am folosit tot culorile de pe pereti dar, sa se ragasesca in florile din perdea, in cercurile de pe covor. Trebuie sa pun perdelele si filmez camera ca sa o vedeti.

Mergi la inceput

Tina mi-am adus aminte. Chiar in seara asta ma uitam pe un catalog de bebelusultau.ro Ia uite:

http://www.bebelusultau. ro/produse.php?categorie=Mobilier

Mergi la inceput

Eu sunt suparata. Pinky a facut o candida in gurita. Nu-mi prea dau seama de la ce. Nu i-am dat antibiotic. Sa fie de al puful de tantum??? Cert e ca limbuta este f f putin alba, in schimb ce am vazut, a fost ca i-a aparut pe buze, dar in interior. Asa ca acum, am dat jos iar sterilizatorul ca trebuie fiert totul ce trece pe la gurita ei pana scapam. Asta ne mai lipsea! O badijonez cu glicerina boraxata cu nistatin. Dar nu vrea si ma musca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

buna seara

rezumat scurt si fug la nani

- Sabi a inceput sa vorbeasca ...spune prima silaba din fiecare cuvant
- Sabi a facut kk pe covor si s-a jucat cu manutele in el
- Sabi deseneaza toata casa cu creioane colorate
- Azi m-am tuns... scurt... pana la barbie
- De doua zile ne chinuim sa-i facem Sabinei pasaport...nu am reusit...800 de romani/italieni sunt in fata noastra
- vazut pozici de copilasi frumosi si mari ...Doamne, cum mai trece timpul, acusi implinim 2 ani
- chiar daca le-ati mai vazut pe facebook, va las cateva poze din Bucovina si va urez noapte buna

Anca, mami de Sabina Ioana (03 nov 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

Dankutza mersi de link.Ceva de genul ala caut si eu dar la noi sunt cam scumpe.Am gasit mai ieftine pe mytoyz.Iar cutii de depozitare cars a avut o tipa pe net la 18 ron.Nu erau gen bancutza ca nu imi trebuie asa.Acum caut lenjerie.Am gasit pe net dar mi s-a parut cam mult.
Pana una alta am comandat acum incaltaminte pentru pitic ,cateva jucarii noi si stickere.
De Europa stiu si eu.De acolo mi-am covoare de lana pentru casa.Acum vreau mocheta cu masini sau covor cu winnie pentru sufragerie.
Am cheltuit cam mult azi dar eram suparata ca l-am certat si ma revansez.
Aveam treaba si el nu ma lasa asa ca l-am rugat sa ma lase.Nu avrut,i-am spus sa se duca la tati si sa o lase pe mami la bucatarie.S-a suparat si a plans ca am inchis usa.Eu sunt si mai suparata ca nu am avut timp sa ma ocup de el.Ma revansez maine.
Am vazut toate pozele.Multi copii frumosi.
Noapte buna.

sarcina usoara Licurici,Ionela,Dana.n,Raluci,Laviniablaga si strumfy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ancutza_Bro

- Sabi a facut kk pe covor si s-a jucat cu manutele in el

- Azi m-am tuns... scurt... pana la barbie

poze, dovezi ceva?

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 37+ Dragos Stefan

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

neatza
?
Licu m-am tuns ieri la ora 17, cand sa mai fac si poze?
legat de kk, iti dai seama ca numai la aparat nu m-am gandit eu atunci, ma gandeam cum sa o duc mai repede in cada, oare pe unde l-a mai intins?, cum o sa stau eu cu fundu'n sus sa curat cu peria covorul si inca ceva: "pfoai ce pute"
Many imi pare tare rau de vacanta nereusita, si eu am emotii legat de vacanta, drumul ala lung ma omoara, dar sper sa fie bine
ce face Firicel?

Anca, mami de Sabina Ioana (03 nov 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Buna dimineata!
Dau si eu o cafeluta tare si fierbinte

Imi cer scuze pt absenta,dar sunt atat de ocupata, ca abia mai am timp sa ma joc cu pisicel.... Dar am si satisfactii: ales gresie/faianta/parchet frumoase, mobilierul aproape rezolvat(o parte cumparat,o parte comandat,o parte de platit), ore de sofat suplimentare(nu am mai condus din 2004),o traducere pe jumatate gata(mi s-a indoit coloana de cand ma chinui),si pe 22 ajunge Richard si voi avea ajutoare

Despre Annabelle: e o dulce,cu toate ca a devenit cam alintata,mananca bine,cu olita ca si pana acum:in casa o foloseste,afara pampers. Repeta cuvinte dupa noi,spune si din amintiri multe,dar nu face propozitii. Este foarte sociabila,cuminte si perfecta(pt noi)

Va pup,ca trebuie sa fac 1579 de lucruri astazi....

Mergi la inceput