Pufi de ian-feb 2010 ! La multi ani Bubu !(38)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

alerg si eu dupa voi....

Ana, condoleante! M-ai lasat fara cuvinte!Cum a papat Stefan aseara?

BF, vorba fetelor, suntem si singura specie care mananca gatit termic . Cu moderatie si atat timp cat organismul iti tolereaza lactatele nu cred sa fie probleme. Despre deshidratare vorbesti tu cu 5% si 10 %. Intr-adevar, peste 10% scadere ponderala e deshidratare grava cu riscuri mari. Dar asta se produce intr-o perioada scurta de timp, nu intr-o saptamana. La Dani e clar ca a slabit, nu s-a deshidratat. Are tot timpul sa-si revina, relax!

Lali, cat de frumos povestesti de DavidImi pare rau de patania cu telefonul, dar ai povestit tare haios...

Dece, sper sa fiti mai bine si sa aveti, totusi, o vacanta frumoasa. Balaceala placuta!

Danasor, ce simpatica trebuie sa fie A cand ii "gresesti" animalutele

Nyny, da, cica viseaza la varsta asta. E palpitant cu 2 atomici, bag seama

Sorina, habar n-am cum sta treaba cu bonele, dar se vede ca nu va intelegeti prea binesper sa gasiti o solutie potrivita pentru cand o sa incepi munca.am si eu la cazanele tale cu caise...

Bea, esti o draguta si-o optimista.Cum sa plictisesti?

Mire, si noi am iesit aseara la plimbare cu umbrela ca nu se mai putea trebuie sa-i iau si eu cizme de cauciuc, musai, la cat e de incantata sa sara in balti. De unde i-ai luat Marei?

Alexa, Micky, cresa dejacand a trecut timpul, nene.....Acomodare usoara pufilor si cat mai putine boli contagioase.

sa aveti o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Haircut
Noi cizmele le-am primit, sunt luate din UK. Mi-a zis o mamica azi in parc ca i-a luat de la okaidi cu 70 de ron (mi s-a parut scump), iar o alta mi-a zis de ceva magazin care se numeste crocodilo (sper ca am inteles bine) unde ar fi mai ieftine.

Dece imi pare tare rau, eu stiu ca enterocolita tine 3 zile, deci poate mai aveti putin si scapati, sa reusiti sa va si relaxati. si sanatate multa!

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

v-am dat cafeaua de dimi si v-am lasat cu ochii in soare..dar s-a trezit Dragos asa ca nu a mai fost posibil statul la calc

nyny, danasor de griji...sunt ok acum..de azi nu ma mai dor..nu stiu ce a fost zilele astea...

plateea un mare...sa se linisteasca si Teo ca sa te poti linisti si tu

dece off, enterocolita...totusi eu zis sa va duceti la mare...vorba aceea..daca tot aveti biletele platite mergeti si acolo vedeti daca puteti sta, daca nu..va puneti pe drum inapoi...macar nu o sa va para rau de bani..poate totusi se face Luca mai bine si reusiti si voi sa va odihniti

lali te inteleg cu slabitul...si eu de o luna nu am reusit sa mai dau jos decat 200 de grame...

ma duc sa fac o baie..ca a adormit mandrul...poate nu se trezeste prea curand sa ma relaxez si eu oleaca

pup

-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

neatza fetili....la amiaza/...
sunt la zi insa imi vajaie creierii....

jiji nu era f ok..a fc aseara un kk de-a imputit tot blocul...si spere dimi gemea.....in fine l-am dus la dr...

ideea e ca are enterocolita...i-am luat si kk cu el sa-i faca analiza...are si putin rosu in gat...iar maine plecam in concediu....

tre sa-i dau regim si LP fara lactoza si NU VREA..i-am dat si simplu si cu cereale...si...nu stiu ce sa ma fac..tre sa ma car cu legume...orez si alte kk...nik nu-mi tihneste...

nu pot anula..bagaj n-am fc...JM e si el cu prb la munca...numai de mare nu ne mai arde...

ar mai fi varianta...sa plecam asa suparati si fara chef ( desi ne-am dorit tare mult vacantza asta) si sa fie bine...

ma doare si capul....sunt nedormita...ca gemea noaptea....etc

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Of, imi pare rau de situatia voastra si de enterocolita lui jiji mic.
Da, trebuie sa ii dai lapte fara lactoza, si mama i-a dar lui Dani cand a avut diaree. Nu ii trece altfel, cum ii dadea lapte praf normal, cum facea diaree la loc.
Si doctorita ne-a zis ca mamele se bucura la 1 lingura de mancare inghitita, dar copilul face kk mai mult, slabeste mai mult, daca nu il tii pe dieta stricta.
Nu stiu ce v-a zis doc, dar noi i-am dat strict supa de morcov si morcovul din ea, cu putina sare, prima zi, o zi intreaga, apoi mucilagiu de orez cu supa de morcov. Nimic altceva.
Pana face primul scaun normal...ma rog, cat de normal se poate de la morcov.
Apoi se introduc treptat celelalte alimente. Lapte fara lactoza 1 sapt cel putin.
Am vazut ca ai scris ca nu vrea lapte. Nu ii da. Nu i se intampla nimic daca nu mananca lapte cateva zile. Abia se repara mai repede.
Sper sa va descurcati la mare. Nu ma bag sa iti dau sfaturi, eu una nu as pleca de acasa. Asa sunt eu, mai linistita acasa, le stiu locul, orele, cum ii fac mancare, nu ma gandesc la nimic altceva decat copilul,....
Aveti grija, sa se insanatoseasca jiji rapid. Coprocultura in cate zile iese?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Haircut
Noi cizmele le-am primit, sunt luate din UK. Mi-a zis o mamica azi in parc ca i-a luat de la okaidi cu 70 de ron (mi s-a parut scump), iar o alta mi-a zis de ceva magazin care se numeste crocodilo (sper ca am inteles bine) unde ar fi mai ieftine.

Dece imi pare tare rau, eu stiu ca enterocolita tine 3 zile, deci poate mai aveti putin si scapati, sa reusiti sa va si relaxati. si sanatate multa!

_

70 de ron nu e chiar scump. Eu am dat pe niste adidasi 160ron si s-au dezlipit dupa cateva purtari. A incercat sotul sa ii lipeasca, dar s-au dezlipit la loc.
Asa ca i-am cumparat sandale de 34ron! Din alea ieftine.....sa le rupa cat vrea....
Corcodilo si Okaidi sunt firme mai spalatele, adica mai scump. Cred ca in Decatlon gasesti ceva mai ieftin.
Intentionez sa ma duc in Decatlon in dupa-amiaza asta si va tin la curent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Dece multa sanatate pt Luca. Sper sa luati cea mai buna decizie si sa fie bine.

Laliticaaseara putin pepene cu branza . Ce bine ca plecati la mare. Sa aveti drum bun, vreme frumoasa si copil linistit. Sper sa ajungem si noi anul asta macar un weekend la mare cu copiii.

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

BF poate ca nu sunt scumpe, eu una n-as da 70 de ron pe o pereche de cizme de cauciuc pe care apuca sa le poarte de 6-7 ori.
Mara le-a purtat pe astea pana acum de vreo 3 ori si in curand trebuie sa-i cumpar altele pt ca astea sunt 21, iar ea poarta 22.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

neatza fetili....la amiaza/...
sunt la zi insa imi vajaie creierii....

jiji nu era f ok..a fc aseara un kk de-a imputit tot blocul...si spere dimi gemea.....in fine l-am dus la dr...

ideea e ca are enterocolita...i-am luat si kk cu el sa-i faca analiza...are si putin rosu in gat...iar maine plecam in concediu....

tre sa-i dau regim si LP fara lactoza si NU VREA..i-am dat si simplu si cu cereale...si...nu stiu ce sa ma fac..tre sa ma car cu legume...orez si alte kk...nik nu-mi tihneste...

nu pot anula..bagaj n-am fc...JM e si el cu prb la munca...numai de mare nu ne mai arde...

ar mai fi varianta...sa plecam asa suparati si fara chef ( desi ne-am dorit tare mult vacantza asta) si sa fie bine...

ma doare si capul....sunt nedormita...ca gemea noaptea....etc

Of, imi pare rau de situatia voastra si de enterocolita lui jiji mic.
Da, trebuie sa ii dai lapte fara lactoza, si mama i-a dar lui Dani cand a avut diaree. Nu ii trece altfel, cum ii dadea lapte praf normal, cum facea diaree la loc.
Si doctorita ne-a zis ca mamele se bucura la 1 lingura de mancare inghitita, dar copilul face kk mai mult, slabeste mai mult, daca nu il tii pe dieta stricta.
Nu stiu ce v-a zis doc, dar noi i-am dat strict supa de morcov si morcovul din ea, cu putina sare, prima zi, o zi intreaga, apoi mucilagiu de orez cu supa de morcov. Nimic altceva.
Pana face primul scaun normal...ma rog, cat de normal se poate de la morcov.
Apoi se introduc treptat celelalte alimente. Lapte fara lactoza 1 sapt cel putin.
Am vazut ca ai scris ca nu vrea lapte. Nu ii da. Nu i se intampla nimic daca nu mananca lapte cateva zile. Abia se repara mai repede.
Sper sa va descurcati la mare. Nu ma bag sa iti dau sfaturi, eu una nu as pleca de acasa. Asa sunt eu, mai linistita acasa, le stiu locul, orele, cum ii fac mancare, nu ma gandesc la nimic altceva decat copilul,....
Aveti grija, sa se insanatoseasca jiji rapid. Coprocultura in cate zile iese?

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

Si eu stiu de cand era Mara mica de la pediatru ca morcovul fiert are efect usor astringent, ajuta in vindecarea diareei spre deosebire de morcovul crud care are efect laxativ.

Si poti sa mai pui si radacina de patrunjel sau pastarnac in supa .

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Si eu ma gandisem la Decathlon la cizme de cauciuc, dar sigur se gasesc si la chinezarii, cum spunea si Mire nu le incalta de prea multe ori, oricum fetele de idee;
Noi am fost ieri in mall si i-am gasit o pereche de ghetute foarte frumoase la zara, am dar 109 ron pe ele, nu mi s-a parut f mult, sunt patzita cu incaltarile, toata vara i-am cautat niste sandalute bune, si pana la urma am trecut cu niste sandale de la leonardo care nu prea mi-au placut , asa ca am zis de acum cand vad ceva sa-mi placa si sa-i vina ii iau, chiar daca nu prea e sezonul, desi acum merg la vremea care e
I-am luat si 2 rochitzele la reducere- una la 20, si una la 50, marime 2-3 ani, sa fie bune si la anul, aseara i le-am aratat lui taica-su si A. a insistat s-o imbrac cu una, i-am dat-o peste pijamale si asa mandra era de numai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Salut!

N-am mai reusit sa intru. Abia am reusit sa mananc ieri o data/zi. Si atunci, tot pe fuga.
Revenim cu vesti mai bune. Iau o ceasca de cafea de la Ale1212xa, si sa va povestec...

Sorina, Ale1212xa, Lali, Blue flower, Nyny (ms pt ideea cu cresterea imunitatii, acum ca incepem gradi), Ana, Plateea, Danasor, Haircut (sper ca nu am uitat pe nimeni!), multumim pentru incurajari.

De azi dimineata am tercut pe antitermice la 6 ore (le lua la 4) si pare ok. Il tinem asa 24 ore, apoi trecem cu administrarea la 8 ore. Voce nu are, in continuare. Nu plange, se tanguie. Parca e un pisoi. Dar e mai vioi.
Ieri, nu a mancat mai nimic, asa ma necajisem. Papa apa cu lingurita. Cel mai mult, 10 lingurite. Adica un 30-40 ml apa. Bun si asa. Altfel iar imi voma.

Ieri a facut 8 scaune moi . Muuulte siropele si antibiotic si f putina mancare. Dar macar nu mai avea peste 38.5. A avut un 38.3, dar nu se pune. Oricum i-a calculat dr, antitermicele la dozele maxime, pt greutatea lui. Si luate la 4 ore. Si suplimentar, daca depasea 38.5 sa ii dam novocalmin. Dar ma bucur ca nu a fost nevoie.
Spre seara i-am copt o banana, si amestecata cu orez fiert bine, a papat jumatate. M-am declarat f multumita.

Azi dimineata la 6 a baut ceai de menta, 150 ml!!! Mi s-a parut fantastic de bine. De mancat, nu prea mananca, dar ma bucur ca macar mai bea ceai. A mai baut 100 ml, inainte de somnic. Tot e bine.

Acum a adormit si nu mai respira asa greu. Acum 2 zile, respira asa de greu, incat daca se agita sau plangea, sau incerca sa manance la biberon, ramanea fara aer. Am incercat sa respir si eu in ritmul in care respira el. Obositor. Asa ca mi l-am cocolosit cat s-a putut.

Am fost avertizati la camera de garda, ca asta e inceputul. Si cand o sa intram la gradi, o sa mai avem parte de temperaturi mari, viroze rebele si scaune moi.

Asa ca daca ne-am antrenat, macar am primit pachet complet de exercitii.
Trece si asta. Si ma pot bucura si eu de cele 2.5 kg date jos, in 3 zile. O fi, n-o fi sanatos, le-oi pune la loc, vedem.

Lali sa aveti vreme buna la mare!

Dece sper sa scapati usor cu enterocolita. Noi suntem pe supa de morcovi, mucilagiu de orez si banana coapta cu orez fiert. Si paine prajuta, facuta bucatele, sa le pape de pe farfurie cate vrea, atata timp cat sunt pe masa. Nici noi nu papam lapte fara lactoza. Si...acum...nu avem de ales. Asta e.

Danasor sa va fie de bine achizitiile.

Eu fug repede in pat, poate apuc 30 min de stat. Ca tare sunt in urma cu somnul...

Mami lu' Kiti

NOUTATI - www.lucrumanual.tk/diverse/179-botosel-miniatural-silver.html" target="_blank">Botosel miniatural "Silver" si www.lucrumanual.tk/prices-drop.php" target="_blank">promotia saptamanii

Magazinul meu

Mergi la inceput