Pufi de ian-feb 2010 ! La multi ani Bubu !(38)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Nu mai stau, ma duc la culcare. Iar ma dor picioarele de mooor si mi s-a promis de acum 2 zile un masaj... dar a adormit maseurul. L-a luat somnul asa, subit... cand am intrat in baie era fresh si dupa 15 minute cand am iesit sforaia de rupea patul. Hmmmm... e cam cusuta cu ata alba da asta e. Poate maine am mai mult noroc...

Sa avem o noapte buna.

Mamica fericita de Mara si de David

ce ti-e si cu maseurii astia...niste neprofesionisti....sper ca diseara sa ai mai multa bafta....ai dormit bine dupa inghetata aia?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui micki_mica

Seara buna si de la noi!

Citesc si ma minunez cum trece timpul si daca acum 2 ani vorbeam intens daca sunt permise 3 sau 4 no-spa, acum deja pufii nostri sunt mari, papa de toate, vorbesc mult si pe limba lor, socializeaza, se joaca, isi exprima sentimentele destul de clar...

Nu v-am uitat dar nici ochi nu am mai avut de aruncat. Eu am intrat intr-o fuga, de 2 seri sunt fresh-presh...cu Kiti cu faringita acuta si cu febra maaare. In noaptea trecuta am fost la urgente....asta seara iar...imi facuse 40.1 si bag la impachetari de ma doare spatele de atatea...si tocmai ce a varsat antibioticul si antermicul luat anterior...imi vine sa mor. Ca am de asteptat macar 30 min sa se linisteasca stomacelul. Urata viroza (cica viroza).

Abia astept sa treaca si zilele de febra. Si cum noi incepem gradi(cresa) peste 3 saptamani, am fost avertizati ca asta-i inceputul. Ca un exercitiu. Mama lui de exercitiu.

Ma duc sa bag o cafea, ca a sosit randul meu de paza.

Somnic usor!

Mami lu' Kiti

NOUTATI - www.lucrumanual.tk/diverse/179-botosel-miniatural-silver.html" target="_blank">Botosel miniatural "Silver" si www.lucrumanual.tk/prices-drop.php" target="_blank">promotia saptamanii

Magazinul meu

offf Miki, cum se mai simte Kiti? Am avut si noi o singura data temperatura asa de mare 40,2 in fundulet, dar am reusit sa i-o scadem cu antitermice si 3 ture de impachetari, la noi nefiind virus. Sper ca ati trecut cu bine peste noapte. 3 saptamani si pe urma la gradi cu el....categoric trece vremea asta foarte repede. Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

nu as vrea sa va intristez, dar daca aveti vreo ruda mai apropiata si nu ati vorbit cu ea de mult timp, sunati-o, ca sa nu va para rau......tocmai am aflat ca unchiul meu, fratele mamei, a murit, a facut infarct undeva pe strada, era singur.....nu am vorbit cu el cred ca de vreo 2-3 ani............50 si ceva de ani, mai tanar ca mama..........si tot timpul a fost tare bun cu mine, tot timpul a avut o vorba buna, o gluma mai mult sau mai putin sarata, bani chiar.....in fine, hai sa nu ma intind. dumnezeu sa-l odihneasca!....asa ca puneti mana pe telefon si sunati pe careva drag, viata e plina de surprize.

_
mama lui Stefan, pui scump

no comment
Of.
Condoleante.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

mah da toate sunteti gravidoase????????????

sunteti dulci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

_

Bea, mami de doi baieti :
Ivan Matei (14.01.2010)
si 24+ cu Adam Stefan

Doamne ajuta sa fim sanatosi!

pupam gravida melancolica si hormonata si pe toate mamicile de pufi dulci.
Sa ramaneti la fel.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Am uitat sa va spun ca de 2 saptamani am trecut-o pe mancare de a noastra,ea singura mi-a dat acceptul in sensul ca nu mai imi mananca deloc dar deloc mancarica de la borcanele si nici daca ii fac separat mancare nu mai vrea ca cere ce avem noi....si asa mananca fata mea...wow cel putin supele/ciorbele

Mami de Ariana

Motto-ul meu:
"Eu sunt cate putin din tot ce am intalnit."

Bravo Ariana. Bravo.
Sa mananci in continuare la fel de bine!!!

Mergi la inceput

vad ca sunt singura pe aici...bantui de nebuna....daca tot sunt singura sa va zic ce am patit ieri. veneam de la serviciu cu scuterul meu si aveam telefonul in buzunarul de la pantaloni, ca sa aud daca ma suna bona sau nu si ce credeti ca mi s-a intamplat....mi-a picat telefonul. Eu nu mi-am dat seama, dar m-a claxonat un tip si a venit si mi-a spus. De retinut ca eram pe sosea cu sens unis. Sa o vezi pe Laura cum intoarce scuterul si merge pe sens invers (lipita de trotouar) si cum se da ea jos si opreste toata circulatia ca sa-si ridice telefnul imprestiat in 3 locuri....un pic am avut sa nu mi-l calce lumea...cred ca m-or fi injurat multi, dar na...ce era sa fac, doar nu puteam sa-l las acolo,nu? bine ca merge in continuare ca altfel eram buna de plata, ca era telefonul de serviciu.

inca una si ma duc...ieri acasa cu david. Eu ma duc la baie, David prin casa mergea in 4 labe si ma cauta...vorbea el pe limba lui, intreba ceva, l-am auzit ca s-a dus in dormitorul nostru a vazut ca nu sunt acolo si si-a incercat norocul la baie. Eu nu am inchis usa de la baie bine, asa ca a deschis-o si cand m-a vazt a zis ''CUCU''...mai, a sunat asa de haios, ceva de genul...ce credeai ca nu te gasesc?....e un scump, ca doar e al meu

ale1212xa, deci si tu ai baiat mare....o sa aveti multe sa ne povestiti de la gradi. Asa vom stii si noi la ce sa ne asteptam. Bafta la gradis sa mearga integrarea cat mai usor si la cat mai putine viroze, racel si alti crocobauri.

Sorina, spor la curatenie. Io tot nu stiu cum reusesti sa le faci pe toate intr-o zi: smotru, mancare, iris, plus restul familiei. Cred ca ai baterii duracel in tine. Eu recunosc,in timpul saptamanii nu prea fac mare lucru prin casa. E adevarat ca ma ajuta si bona, care mai trabaluieste si ea prin casa atunci cand doarme david.

no bine, hai ca va las...ar trebui sa si muncesc ceva pe ziua de azi, nu...ca doar sunt la munca...

Mergi la inceput

acu am vazut ca nu sunt singura ca esti BF cu mine...cum se mai simte Dani azi,e bine? Ati terminat cu febra de tot?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui micki_mica

Seara buna si de la noi!

Citesc si ma minunez cum trece timpul si daca acum 2 ani vorbeam intens daca sunt permise 3 sau 4 no-spa, acum deja pufii nostri sunt mari, papa de toate, vorbesc mult si pe limba lor, socializeaza, se joaca, isi exprima sentimentele destul de clar...

Nu v-am uitat dar nici ochi nu am mai avut de aruncat. Eu am intrat intr-o fuga, de 2 seri sunt fresh-presh...cu Kiti cu faringita acuta si cu febra maaare. In noaptea trecuta am fost la urgente....asta seara iar...imi facuse 40.1 si bag la impachetari de ma doare spatele de atatea...si tocmai ce a varsat antibioticul si antermicul luat anterior...imi vine sa mor. Ca am de asteptat macar 30 min sa se linisteasca stomacelul. Urata viroza (cica viroza).

Abia astept sa treaca si zilele de febra. Si cum noi incepem gradi(cresa) peste 3 saptamani, am fost avertizati ca asta-i inceputul. Ca un exercitiu. Mama lui de exercitiu.

Ma duc sa bag o cafea, ca a sosit randul meu de paza.

Somnic usor!

Mami lu' Kiti

NOUTATI - www.lucrumanual.tk/diverse/179-botosel-miniatural-silver.html" target="_blank">Botosel miniatural "Silver" si www.lucrumanual.tk/prices-drop.php" target="_blank">promotia saptamanii

Magazinul meu

Of, noi de abia am terminat viroza.
Stiu despre ce vorbesti. Nasoala perioada. Cica pe la 7 ani se termina cu virozele.
loong time!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Ale1212xa...auleu, si voi la gradi?...Acomodare usoara lui Dragos, abia astept sa ne povestestesti ce si cum...

Lali... ce scump e David, cu ..."cucu"! A fost haioasa si intamplarea cu telefonul...bine ca esti ok, ca telefonul merge, si nici nu ai luat nici o amenda.... Cu treaba....nu-s de lauda deloc, sincer...pe langa diana, care e in vacanta, si mai trage cate un ochi la iris, mai am si o bona, de vreo 2 luni, in ideea ca ma intorc la munca... Bine, bona mea nu presteaza decat joaca cu iris, plimbare cu iris, papa si nani cu iris, de multe ori cu ajutorul meu sau al dianei. Mai calca, atunci cand doarme maimutzica, dar asta este pe alti bani, extra.

BF...ma bucur ca ati scapat de viroza!..Treaba cu scapatul de ele de tot pe la 7 ani am verificat-o si eu, cu diana...sa stii ca e cam adevarat. Oricum, chiar daca mai fac cate ceva dupa varsta asta, scade dramatismul simptomelor...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lalitica2000

acu am vazut ca nu sunt singura ca esti BF cu mine...cum se mai simte Dani azi,e bine? Ati terminat cu febra de tot?

Lali de David luptatorul nostru

Am terminat cu febra, sau asa sper eu. I-am terminat si 2 zile de aerosoli. Nu stiu daca e bine sau nu ca i-am facut cu adrenalina si dezametazona, dar asa mi-a dat doctorul si eu am incredere in doctorii de la Medlife. Sper sa nu ma fi inselat.

Partea proasta e ca Dani a slabit 500gr. Si eu sunt f necajita. I se vad coastele. Avea 12.5kg. Acum are doar 12kg. Literalmente e mai mic. Vecina nu l-a vazut 1 sapt - ca a fost Dani virusat si ei plecati la tara - si cand l-a vazut, primul lucru a zis...wow ce a slabit.
Oare in cat timp recupereaza? Si e si f mofturos la mancare, mai nou, ca nu a fost inainte de boala.
Cred ca inca il dor dintii sau maselele. Imi doresc sa manance bine, sa recupereze greutatea.
Aseara am fost cu el la scos firele din arcada si apoi la cumparaturi. Nu a vrut sa stea in carucior deloc, pana nu i-am dat pufuleti. Eu nu prea ii dau junkfood, pt mine pufuletii sunt junkfood, 1-2 pufuleti, asa de pofta, da....dar aseara a mancat juma de punga....si cand am ajuns acasa m-a luat de mana si m-a dus in bucatarie, sa ii dau mancare........eu sper sa ii revina pofta de mancare.

E un smecher nevoie mare...hai ca ma apuca cra-cra....

i-am pus un cd educational sambata, a vazut un filmulet si apoi flashcarduri cu cuvinte si imagini, in engleza. Eu ii tot repetam cuvantul in limba romana, cd-ul in engleza. Dupa vreo 10 minute s-a plictisit, a plecat de langa mine, cd-ul mergea. Si il aud ca repeta dupa vocea de la CD, cu intonatie englezeasca "baby", pronuntat "beibi"..exact ca in engleza. Si eu si maica-mea am ramas masca.
Daca dupa 10 minute de cd el e in stare sa repete frumos...iti dai seama daca am avea timp zilnic si daca ar fi cd-uri in limba romana, sau flash carduri din alea cu cuvinte romanesti?!!
Vrea apa din sticla si bea frumos, ia o cantitate mai mare de apa si o tine in gura - exact ca tac-su - si o bea incetisor.
Cand ii zice maica-mea "hai strig-o pe mama/tata", zice asa frumos "mama", cu accent pe ultima silaba, "tati" si bunicii ii zice "biba".
L-am invatat cum se striga pisica si zice "pi-pi".
Coboara scarile singur, tinandu-se de perete, tipa daca vrei sa il ajuti, isi scutura mana sa il lasi in pace.
Zice un fel de "aici" si face semn cu mana/degetul sa ii pun pe masa, in fata lui, paharul cu apa, mancarea sau ce vrea el atunci, nu mai vrea in gura. Vrea sa duca el la gura.
Cand il hranesc, el imi da mie sa mananc, eu lui. Mancarea ajuge peste tot....dar ce mai conteaza.
Il intreb cum doarme tata si zice "hr-hr", ca sforaie.
Cand il intreb cum face cocosul, face din buze "br-br"..., evident la fel face si masina.
La fiecare autobuz pe care il vede, scoate un sunet gen "iaaaai", i se lumineaza fata si il arata cu degetul. La fel si la motociclete.
Vine sa dea pup, imbratiseaza.
Si muulte altele.....

hai ca m-am intins o gramada.

Mergi la inceput