Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (12)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi23 spune:

Catiusor, vad ca esti din brasov,eu am gasit ceva hainute de gravi la h&m,la UNIREA shoping langa gara,si sunt si mai ieftinute...au si pentru bebe acolo...
Georgia multumesc pentru sfaturi dar dr. mea lucreaza doar la clinica eva adica la privat unde amnio costa:1600 si 1900, nu am inteles de ce 2 preturi...
eu ma tem de amnio pentru ca dr. mi-a spus ca la mine va fi un pic mai riscant ptr ca placenta la mine nu este chiar sus este pe burtica cumva si va trebui sa treaca cu acul prin ea.
burtici va multumesc pentru suportul vostru, e asa bine cand cineva te asculta si te intelege....voi incerca sa fiu cat mai pozitiva de acum.
Vad ca discutati despre carucioare, si la noi la ultimul eco dr.l-a asigurat pe sotul meu ca va avea un mostenitor, deci pana la proba contrarie...vin si eu cu unul albastru(carucior)
va pup si sa aveti o zi insorita si frumoasa...

+17

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

silvi, de obicei sunt 2 preturi pt ca analiza este formata din 2 "parti" --> testul rapid,care da un rezultat preliminar-si are un pret (poti opta sa nu ti-l dea), si cariotipul care dureaza pana la 3 sapt--si are alt pret; mai poate aparea si un al treilea cost "colateral" dat de consultul cu geneticianul
in bucuresti preturile la clinicile private depasesc 2000 ron , din cate am citit eu

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Silvi, la mine la herghelegiu amnio costa 2 200 lei, casa de asigurari suporta 600.
Eu una eram o fana inraita a amniocentezei insa dupa indelungi dezbateri m-am linistit. O sa fac doar triplu test si gata, daca o sa-l fac si pe ala pentru ca altfel ma bazez 100% pe doctorita mea si pe ecografie.
am o fosta colega care a facut amnio si i-a iesit rezultatul nespecific. Adica i-au bulit analizele mai pe romaneste si a trebuit sa faca amnio si a doua oara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

catiushor,pe bune ca e asa, uit de la mana pana la gura.
Nicole, sa vedem acum ce o vrea Doamne Doamne sa fie.
Eu imi doresc fetita, mi-e indiferent dacaam si baiat, sanatosi sa fie. Mi-e teama insa daca fac fetita sa nu fac o fata urata
Sa nu ziceti ca ma duc cu capul dar am prieteni care au facut o fetita si ei sunt frumosi rau amandoi dar aia mica e atat de uratica.... nu sunt rea, se spune ca toti bebelusii sunt frumosi si asa este dar asta mica pur si simplu nu este.
Ca sa nu mai zic de fata lui Bruce Willis si Demi Moore, aia mai mare. Seamana perfect cu taica-su si e urata cu spume cum ar zice cineva.
Ori barbatul meu e frumos ca barbat dar ca fata ar fi...nu ar fi foarte bine. Ce fac daca fac o fata urata care creste la 1.90 si e mare cat el si i-a fata barbatoasa a lui??????

Si da, am temerile astea de cand am ramas insarcinata. Sunt o mama rea ca am gandurile astea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

hello burtici
felicitari mamici cu carucioare roz sau bleo
v-am spus ca eu sunt putin pe invers,cu sarcina nu alte treburi...deci la mine cam asa: bebelina mea e destul de linistita ,sta la poze si al masuratori,o simt zilnic dar nu agitata (ca mama ei),la pp ma duc doar o data pe noapte,stari de somnolenta nu am peste zi caci dorm mult noaptea ,de la 10 la 10...si da, am si eu, mai bine zis am avut vise ciudate destule legate de bebe ,inca nu am omorat pe nimeni dar vremea e inainte...am si vise erotice,ca de ,macar noaptea sa fiu si eu fericita

iar legat de munca ,eu sunt aia care sta acasa de la inceput,am fost sapt. trecuta solicitata de sefa 5 zile dar atat ,gata nu ma mai duc...lucrand la stat nu ma platesc astia suficient ca sa ma duc plus de asta am sectie de urgenta si in ture si chiar nu...iar daca stau acasa iau cu 100 de lei in minus deci spuneti si voi daca merita...
noi mergem iarasi putin in concediu cateva zile ,a ,poate urcam si la obarsia lotrului daca e vremea faina,in rest pe la vreo 2 manastiri

silvi ,suntem alturi de tine orice decizie ai lua...eu am mai spus ,doar pt date statistice nu as risca amnio.,tu stii mai bine ,asteptam vesti bune ,curaj

minunea mea 18+
edit:19 sapt

"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul.
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biancabia spune:

silvi, mult optimism, o prietena de-a mea a avut 1/100si baietelul este perfect, are acum un an jumate. E normal sa te ingrijorezi, dar ai sa vezi cum totul va iesi bine. Eu personal as face amnio
matzaila discutia asta am avut-o eu cu sotul ieri :daca facem o fetita cu capul mare si urata? Dar n-o sa fie asa, o sa avem cea mai frumoasa fetita din lume

Ce ma bucur cand citesc despre temerile voastre, ca asa imi dau seama ca nu sunt eu exagerata, ca le am pe toate si chiar mai multe, doar ca incerc sa raman calma .

Bianca ALEXIS-ARIAN si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Matzaila, nu m-am putut abtine sa zambesc citind temerile tale ca ai putea face o fetita urata. Imi aduc aminte de mine la prima sarcina... Fetita prietenilor tai, despre care spui ca e uratica, cat are? Am observat un lucru: sunt copii care, mici fiind, sunt uratei iar cand cresc se fac niste frumuseti. Nu poti sa stii cum va evolua fetita. Am si eu o nepotica din partea sotului, despre care imi povestea soacra-mea ca era cam uratica atunci cand era mica (desi am vazut poze cu ea si nu mi se parea chiar asa cum spune soacra-mea, dar nah...) iar acum are aproape 20 de ani si pe bune ca e frumusica foc. Se si aranjeaza si se dichiseste, isi face parul frumos, zau ca ti-e mai mare dragul sa te uiti la ea. Si am observat si invers: sunt copii tare dragalasi cand sunt mici iar cand cresc ajung uratei. Asa ca nu e o lege ca daca e frumos mic, va fi frumos si mai tarziu, sau invers. Nu se stie.
Am avut si eu temerile astea la prima sarcina si a aparut fii-mea care efectiv i-a cucerit pe toti care au vazut-o. Nu doar familia, dar si colege de-ale mele, prietene, vecini, o adora pur si simplu. Dar asta nu inseamna ca va fi la fel si peste 10-15 ani, nu pot sti cum va evolua. Acum mi-e teama ca poate asta mica n-o sa fie asa reusita ca sora-sa si sper ca, din cauza asta, sa nu fie data la o parte. M-ar durea groaznic sa vad ca cei din jur s-ar purta cu ele preferential. De fapt, recunosc ca mi-e teama ca nu cumva sa ma port si eu cu ele preferential... Eu ma rog la Dumnezeu doar sa nu semene cu mine, daca nu seamana cu mine, are sanse sa iasa dragalasa, daca seamana cu mine e nasoala treaba...

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 17+ cu
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady_19 spune:

silvi, trebuie sa fie bine, trebuie doar sa ai incredere in Dumnezeu, ca pana la urma urmei la El se rezuma totul...fii optimista!!
io , una, parca nu mai am rabdare...abia astept sa vina Craciunul...ca dupa aia incepem sa-l asteptam pe bebe..poate aflu si eu pana atunci ce etata socru a facut numai baieti vreau sa zic...si acu mama soacra ( care nu mai este in relatii bune cu socru, sunt divortati de mult timp )e foarte sigura ca va fi baiat " ca doar tac-su stie sa faca numai baieti-a facut 5 "( citez de la mama soacra )..si acum knd ma intreaba ..ii zic ca nu stiu...ca eu cred ca e fetitza.sa ma lase in pace domne, ca doar nu-i lege...si acu va dati seama ca tata socru ar vrea sa fie fetitza, ca isi doreste de mult saracu o fetitza...cine stie...
apropo de haine, trebe sa incep si eu sa imi cumpar, pt ca am ramas inr-o pereche de colanti, si niste pantaloni la care tre sa fac ceva anume ca sa stea pe mine si sa nu ma stranga..nici nu stiu unde sa ma duc...ca acu e vara si mai merg rochitele, dar dupa aia...Ma gandeam sa port tot rochite, de astea de toamna..sa vad ce apare..am vazut eu ceva pe net, dar foarte putine.
aahh...stiai ca daca aveti nevoie de ovule Utrogestan, puteti merge la medicu de familie, sa va dea o reteta anume, pt gravide si le luati mult mai ieftin..ca acu la cate cheltuieli se aduna cu teste, ecografii, medicamente, etc..cel putin la mine masuta este plina de asa ceva...daca le putem lua mai ieftin de ce nu?noroc ca mi-a zis o tipa de la o farmacie..va zis si voua, poate na..aveti nevoie vreodata..si macar intrebati si medicu..
va pup!aveti grija

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare dragi burtici!!!

Am revenit si noi dupa o perioada mai incarcata in care am nasit, am fost in vacante si am lenevit. A fost tare bine. Mai vrem

Va felicit pe toate care ati aflat ce sex va avea bebe-ul. Am fost si ieri la eco si la interpretarea bitestului. Totul a fost ok. Ne-am bucurat sa-l vedem pe bebe care era tare haios si agitat. Ne-a zis doctorul ca el crede ca va fi baiat. Nu este sigur, dar tinde in acea directie. Oricum asa ma simteam si eu, mama de baietel desi toata lumea m-a innebunit ca o sa avem fata (asa isi doresc cu totii). Un pic dezamagiti, dar nu tare, ca sa nu suparam baiatul, care poate se mai razgandeste intre timp Totusi parca nu ma vad mama de fetita

Silvi sunt si eu alaturi de tine. Nu stiu ce sfat sa-ti dau, caci nu ma pricep deloc dar ma rog sa fie bebe bine.

Vise ciudate am si eu o gramada si am avut si la prima sarcina. Acum 2 nopti visam ca sunt un monstru

In rest ma simt bine, au trecut si greturile. Astazi era sa lesin un pic, de m-am intins pe jos caci nu mai vedeam nimic. Mi-a dat doamna care-mi face curatenie un pic de zahar si mi-am revenit. Voi mai patiti asa ceva, sa vi se taie filmul?

Olga, mamica lui David iepurasul si 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Haine de gravide: mi-am luat 2 perechi de blugi de gravide de la Next de la reduceri, de care sunt f incantata. Unii slim si unii mai evazati. Insa stau cam fix pe mine, daca ma ingras mult nu cred ca mai incap in ei. Mai port o pereche de blugi din aceea largi, care imi erau cam mari si acum sunt numa buni. In alti blugi nu mai incap. Mai am cateva perechi de pantaloni, dar tot pun deoparte cate-o pereche si raman din ce in ce mai putini. In rest port multe rochii. Toate hainele de gravida de la prima sarcina le-am dat caci aveam oroare de ele, nu mai puteam sa le privesc. Am avut si o geaca de iarna de gravida fff buna, lunguta, calduroasa cu puf de gasca, dar am dat-o si pe aceea caci mi se luase de ea, desi dadusem multicei bani. Sa vad la iarna cu ce ma imbrac

Mi-a zis o graviduta ca au haine bunute la Kiabi si preturi bune.

Olga, mamica lui David iepurasul si 9+

Mergi la inceput