Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (12)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

heloo fetele m-am intors si eu de la mare.

L-am simtit si eu pe bebe la mare cred ca i-au priit aerosolii ca a inceput miscarea .

De emotie m-a busit plansul pe plaja noroc ca aveam palarie era asa de vizibil si frumos.

18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubbles21 spune:

Buna seara.Am vrut sa il vad ieri pe bbe dar era inchis.Mie nu mi-a zis nimeni nimic de triplu test sau alte analize Mi-a zis o cunostiinta ca ar fi bine sa fac in sap 16 alfa feto proteina si beta HCG ca cica ar arata daca are maformatii sau nu.

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiushor spune:

Eu am facut prin sapt 9 niste analize la sange gen RH, VDRL, HIV si altele. Nu stiu de ce credeam ca am scapat . Astazi am fost la triplutest. Nu mi-au nimerit vena din prima si mi-au lasat ditamai zgaraietura la incheietura . mi-au luat sange din bratul stang pan la urma. Apoi am primit iar o lista lunga de analize, cap de afis TORCH-ul, curioasa din fire m-am dus la clinica sa ma interesez de pret sa stiu la ce sa ma astept iar doamna draguta mi-a scris frumos pe foitza 1100. Pfoai ce transpiratii m-au trecut. Eu mai naiva din fire ma asteptam la maxim 500. factor V, factor II, listerie, PC, PS s.a.m.d. nici nu stiu ce inseamna. Am vorbit cu doctorul si mi-a spus ca daca vreau sa le fac bine, daca nu, el nu raspunde pt sanatatea bebeului meu . a fost cam radical... am plans iara jumate de zi ... am zis ca le fac in doua transe. Voua tot va da sa faceti atatea analize?

gravidutza 16+ de bebitza tzopaila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DrRania spune:

Buna seara fetelor

Felicitari pentru cele care ati aflat ce va sunt bebeii,eu cred ca anul asta a fost anul baieteilor majoritatea gravidutelor au avut baietei.
Eu am fost si i-am cumparat lui bubu body-uri ,manusite,prosop cu gluga,paturici,suzete si pompa pentru san pt mine.Mai am de luat sac de dormit,biberoane si tampoane pt sani,pentru ca ma intorc in Ro si aici articolele pt bebelusi sunt mult mai ieftine deci m-am aprovizionat din vreme,restul mai aduce sotul cu el cand o sa se nasca bebe.
Apropo de clinica Eva cine naste dintre voi acolo?Eu intentionez sa nasc la ei dar momentan pana nu ajung in Romania habar n-am la ce medic sa merg de la ei,si mai ales cand sa plec din orasul in care locuiesc (Craiova) spre Brasov,mai ales pt ca vreau sa nasc normal si nu stiu cand o sa ma apuce travaliul.
Cati eu spre deosebire de tine a trebuit sa ma cert cu doctorita mea de aici sa-mi dea sa fac testele ,dar nu stiu mai intreaba pentr ca din cate am citit eu complexul TORCH se face in primul trimestru de sarcinia apoi il faci inutil.Asa ca mai bine mai intreaba inainte sa dai atatia bani pe el si daca nu vrei sa faci tot complexul poti face ce e mai important toxoplasma,testul de rubeola,VDRL,scapi mai ieftin asa cred.
Referitor la haine de gravida eu inca intru fara probleme si cu succes uimitor in vechile mele haine dinainte sa raman insarcinata,desi mi-am cumparat o pereche de blugi cu banda elastica ,iar pt bluze nu-mi fac probleme pentru ca imi vor veni cu siguranta multe din cele pe care le am deja in sifonier.

Va pup si va doresc o seara placuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiushor spune:

DrRania legat de clinica Eva gasesti pe forumuri pareri si bune si mai putin bune. Si eu m-am interesat, dar medicul de familie mi-a spus ca daca apare o problema in timpul nasterii tot la maternitate trebuie sa te duca. Am ales pana la urma maternitatea. Am inteles ca au rezerve cu coditii bune. oricum inca tatonez terenul. S-a deschis si maternitatea Regina Maria, unde e destul de scump, dar din cate am inteles merita fiecare banut. Poti cauta tot pe internet despre ei.
Referitor la TORCH am inteles ca se poate face oricand, doar ca e preferabil inainte de sarcina sau in primul trimestru, pentru a face un tratament mai eficient in caz de un rezultat pozitiv.
Eu nu prea am incredere in analize pentru ca am mai avut experiente anterioare cu o gramada de bani aruncati pe analize incurcate si irelevante. Si pe astea le fac, dar pe mine nu ma linistesc cu nimic. Mi-e sa nu apara cine stie ce rezultate dubioase si sa ma stresez mai mult. In fine ... astia-s piticii mei care ma zgaraie pe creier.

gravidutza 16+ de bebitza tzopaila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kraluca spune:

fetele... am nevoie de un sfat: sotul meu vrea sa mearga week-end-ul asta "pe balta" la pescuit! a vorbit si vor mai merge inca vreo 3-4 cupluri. problema mea este ca vom dormi la cort (noi am mai dormit la cort... dar eu nu eram insarcinata atunci ). el mi-a spus ca vom avea saltea, ca eu voi sta intr-un sac de dormit, ca sa nu racesc... dar nu stiu ce sa fac. sincer, si eu sunt amatoare de iesiri si chiar mi-ar placea, dar mi-e cam frica sa nu racesc sau altceva!
cati - Torch-ul nu ar trebui sa coste mai mult de 5-6 mil. nu se face neaparat in primul trim... eu, de exemplu, refac toxoplasmoza lunar (deoarece mi-au iesit si negative ambele analize - nu sunt imunizata). analizele pentru factorul II si V sunt foarte scumpe si se fac atunci cand exista suspiciuni privind coagularea sangelui. ai mai pierdut vreo sarcina? ai in familie persoane cu probleme de coagulare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

eu torch l-am facut cu mult inainte sa raman tocmai ca sa pot trata daca apare ceva si m-a dus undeva la 7 mil la ML.

iar acum refac lunar toxoplasmoza ca tot asa nu sunt imunizata ,sumar de urina si urocultura.

am rafacut la 16 sapt calciu ,fier etc.

Si acum cand merg la morfofetala refac si pap ,secretii col si tot ce se poate din vagin

18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Profilul torch costa cam 400 - 500 lei la synevo. Poti suna sa intrebi daca nu gasesti pe site. Eu in ei am cea mai mare incredere

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biancabia spune:

Rania sunt de acord cu Catiushor, la Eva nu au dotarile necesare in cazul in care apare vreo complicatie. Mie mi se pare prea scump pentru serviciile pe care le ofera (am prietena care a nascut acolo). La maternitate au rezerve noi, cu plata si am inteles ca sunt conditii f bune. Referitor la dr, daca vrei sa te asiste unul anume la nastere ar trebui deja sa vb cu el. Eu am fost multumita de Dr.Podasca si de Dr. Martinescu. Am avut de a face cu amandoi in timpul primei sarcini

Bianca ALEXIS-ARIAN si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biancabia spune:

Lexi esti irecuperabila
Si eu am dat geaca de iarna si acum imi pare rau dupa ea, m-a incaput pana am nascut, era groasa si comoda. Acum regret
Nu stiu cum fac dar intru numai cand doarme toata lumea, mie nu imi ajunge timpul
Duminica noaptea vin ai mei la noi pt 2 saptamani

Bianca ALEXIS-ARIAN si 12+

Mergi la inceput