Strumfi de iul-aug 2007 (221)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

neata

La multi ani, Laur, sa te faci repede bine si sa sarbatoresti si tu asa cum se cuvine! (uite ca mi-a iesit si cu rima).

tocmai se plangea o mamica "dincolo" la scutecele lui damian cum ca umbla o enteroviroza fff nasoala, contagioasa rau...cu aceleasi simptome descrise de tine: voma, diaree, febra. ia vezi cu cine ati mai intrat in contact, tipa zicea ca a fost "generoasa" si a dat-o tuturor cu care s-a intalnit, fara exceptie.

acum, ca remedii - debridat si regim alimentar + hidratare. daca e virus, nu se prea combate cu medicamente, ca trebuie sa iasca crocozaurul din corp, prin toate orificiile. regim alimentar insemnand orez, paine prajita, ceaiuri de menta. pt hidratare, apa cu lingurita, din cand in cand, nu mai mult.
sper sa nu ajungeti la perfuzii .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Multumesc mult, fetelor!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

si la multi ani tuturor Mariilor si Marianilor, sa traiti fericiti!

Simo, si mie imi place mai mult al doilea , dar cred ca e sub influenta obisnuintei, ca Iosif pare mai "romanesc" decat Iusuf... fonetic ma refer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Cred ca de aia si vrea el mai mult Yusuf...suna mai arabeste si-l trag in piept sa aiba pana la urma doau nume romanesti, doar scris mai exotic . mie insa mi se pare ca Iosif suna mai 'moale"...primul e prea dur.

mami de Hisham Matei 28 iulie 2007 si19+ cu Yusuf Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

La multi ani celor ce-si serbeaza ziua azi,la multi ani lauras!

Vio dupa ce-ti vomita bine o tura da-i 5ml debridat cu metoclopramid picaturi debridatul iti da drumul l-a diaree si metoclopramidul opreste voma.asa macar poti sa-hidratezi.sarurile de rehidratare le dai tot asa dupa o tura buna de vomitata,le faci mai diluate si le dai cu seringa sa-ti ia un plic pe zi.daca omita cam la 5-10 minute dupa ce bea apa,adica cum se incalzeste apa in burtica putin cum o da afara este ca remediu phosphorus dilutie mica,d10 sau ch5 ,cateva ture de 5 ganule ana deseara se pune pe picioare,macar nu vomita si poti sa-i dai ceva sa se hidrateze si sa manace.
Regim alimentar,biotics si chestii de genul asta si stai linistita ca se rezolva pana la urma...multa sanatate!

Mergi la inceput

adaug si eu ca daca vrei sa mergi pe homeopate -phosphorus, atunci nu ii mai dai ceai de menta, altfel i le dai degeaba.

Alina, sanatate multa sotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Multumesc mult. Am aflat ca si surorii mele si soacrei le-a fost la fel de rau azi noapte. Deci a fost toxiinfectie alimentara. Oare sa il duc pe laur la dr? Lui inca ii e saracutul.

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

Vio si enteroviroza se ia din pacate...acum daca e de la mancare si e ceva bacterie poate trbuie antibiotic...nici nu stiu ce sa-ti zic ,incearca neaparat c metoclopramid picaturi face minuni in voma si greata..

Simo mi-e im plac amandoua numele,fff mult...
Hai ca editez ati mancat ceva cu maioneza,ou? Sau carne pe gratar? Sa nu fie salmonela...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Va multumesc mult fetele mele pentru urari. Am fost o rasfatata anul asta, sotul la inaltime, manca-l-ar mama "ca cand" vrea sa fie dulce poate.
Am lasat-o pe Daria din nou la tara la mama, mai mult sa mai uite de Felicia, educatoarea de la gradi pentru ca daca ne mutam o sa trebuiasca sa-i schimb gradinita si ea s-a atasat f mult de ea.
I-am zis ca o sa ne luam casa si a sarit in sus de bucurie apoi cand i-am zis ca trebuie sa schimbam gradinita a zis ca ea nu mai vrea casa mare, vrea sa stea la blocul asta mic si cica "sa-l chemam pe Nelu (asta-i cumnatul meu bun la toate) sa ne faca curte la bloc" [:D

Vio sa-ti traiasca flacaul!!!!
Sper ca-i e bine acum. Eu as merge tot pe enterolactis.

un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Daria vineri noaptea mi s-a trezit urland, spunea ca au venit oamenii rai la ea si au batut-o peste mana . A visat. CE m-a frapat a fost faptul ca de dimineata tot ea imi spune "sti mami de ce am plans azi-noapte? pentru ca au venit niste oameni rai la mine, s-au bagat sub perna mea si mi-au luat mana si m-au batut peste mana" Saracuta a tinut minte visul. Sora-mea nebuna o intreaba "pai si tu ce-ai facut? de ce nu i-ai batut si tu?" la care Daria raspunde f afectata "pai le-am tras un partz mare"

un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)

Mergi la inceput