Strumfi de iul-aug 2007 (221)
Raspunsuri - Pagina 20
ddanagh spune:
Buna dimineata mamici
Haideti la o cafea aburinda si o barfa de sezon.
Cu deplasarea asta am ratat nunta anului - Borcea cu nu stiu cum. off, off, mai, mai. Am emailul plin de stiri de la nunta asta, zici ca a inviat Ceausescu si s-a recasatorit asa importanta a fost.
un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)
ddanagh spune:
Vivela poate intre timp ne imbogatim si noi si facem copii si la peste 5o ani cum am vazut ca se poarta in patura asta sociala. Doar asa sa ma gandesc si la al 4-lea.
Sincera sa fiu acum ca ai recunoscut si tu tot Daria m-a invatat/reamintit si pe mine planetele ba chiar cu lux de amanunte.
nu mai pot sta. Eric s-a dus la usa si plange acolo. vrea afara
Vivela spune:
da, ma, cine e borcea asta? ce a facut el pt tzara de trebuie sa-i suportam prezenta dubioasa pe toate canalele de stiri? eu nu prea ma uit la tv, dar tot zapand ieri dupa niste desene am vazut un individ cam gretos (dupa parerea mea) scaldandu-se intr-un lux care frapa prin opulenta de prost gust.
am inteles ca si-a lasat nevasta cu tz-spe copii si si-a luat o prospatura. asa, si? trebuie aplaudat pt asta? in curand o sa fie mare stire cu divortul si paruiala cu injuraturi aferenta intre cei doi...ca na, asa e la noi.
bleah, in ce tzara de kko traim!
X-ray spune:
La multi ani catarina!!! Pupici multi fata frumoasa si tot binele din lume!
Gabi eu daca mai aud de borcea,becali si alti analfabeti deastia vomit! Nesimtitul ala de becali are toate firmele pe profit zero,nu da un ban la impozit la stat si pe mine ma cauta fiscul pt ceva greseala a contabilei de la scoala ca nu am platit impozit la stat pentru 10 ore predate..si iau 7 lei pe ora! Mama lor de nesimtiti....
In fine asta nu e ce conteaza.eu fac liste si listute cu ce trebuie sa iau.
Monica noi plecam cu eli cu tot,sunem ca mschetarii toti pentru unul si unul pentru toti. Eu nu pot sa o las pe eli doua saptamani fara mine... As inebunii de griji si ea cu siguranta ar crede ca am abandonat-o.dar vine si mama si asa ne descurcam noi.si culmea se anunta o groaza de prieteni in vizita,va dati seama la 1200 km distanta...astea sunt momentele cand realizezi ca nu esti singur si ca nu ai facut umbra pamantului degeaba....
Dana sotul meu a avut acum un an tot acolo o mica pata de grasime.asa a aratat ecografic,nici nu s-a pus problema de altceva...l-au vazut si urologii si seful meu de sectie.avea o infectie urinara fff urata .intre timp ceva s-a intamplat...i-am facut ecograf pt ca am primit( in sfarsit) unul nou pe sectie si ma manca efectiv sa-i fac ecograf. El nu are nimic,nici o simptomatolgie, dar asa se si intampla.deobicei e fff tarziu cand incepi sa urinezi sange si sa slabesti,e stadiul 4. Probabil asta se intampla peste vreo 5 ani....
Va dati seama ca acolo sunt 13 grade si ploua...si haine groase la eli ioc! A crescut fantastic din primavara....
Pupiceiiii!!!
mychydutza spune:
alina, cand plecati? sa inteleg ca mergeti cu masina? si la intoarcere cine conduce? e bine ca o iei si pe Eli, mai ales ca vine si mama ta! ma bucur ca prietenii va sunt aproape si in momente mai delicate. de fapt in momente de genul asta iti dai seama cine ti-e prieten si cine nu.
dana, de fiecare data cand scrii ceva legat de.....sex , imi aduc aminte de trezirea ta din anestezia cu pricina, cand ravneai la alte alea . e bine si odata pe concediu, prietenii stiu de ce !!!
cat despre borcea.....mi-e o sila de mass-media asta de nu va zic. niste jegoshi....dar atata vreme cat exista "public" care consuma laturile lor, au o paine de mancat!
eu in vikend m-am uitat la HBO Comedy, e un serial super fain "Raising Hope" !!!1 daca aveti ocazia si timpul necesar, merita urmarit!
Emanciparea femeii este o PROSTIE!
Locul ei e in bucatarie ... picior peste picior, cu un pahar de vin in mana,
privindu-si sotul cum gateste cina!"
ddanagh spune:
X-ray ce ti-e si cu intuitia asta!!!! Ma rog pentru voi sa se termine repede cosmarul asta, in urma lui sa nu ramana decat o dragoste si mai profunda implinita pana la adanci batraneti.
Cat despre haine groase, ii iei cateva schimburi de aici si poate ai timp intr-o seara sa te duci intr-un magazin acolo, poate mai prinzi si ceva reduceri.
Nu stiu daca la voi in oras aveti okaidi. Mie imi plac hainele de bebe de acolo insa cand nu sunt reduse mi se par exagerate. Acum sunt cu 70% reduse si i-am gasit DAriei cateva bluzite, pantalonasi chiar faine.
ddanagh spune:
Michi
ma duc sa despachetez. asa mi-e urat de faza asta cand te intorci de undeva, spalat, calcat toate cele.
Colac peste pupaza ieri cand ne-am dus o ultima tura pe plaja inainte de plecare m-a ciupit o viespe/albina (nu stiu sa le deosebesc) si am acum o galma pe picior cat podul palmei. ma mananca de mor, fenistilul nu are niciun efect. imi venea sa-i smulg piciorus cu piciorus, dar Adi cica daca ii faceam asa mai veneau vreo 5 surate sa o razbune.
mychydutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ddanagh imi venea sa-i smulg piciorus cu piciorus, dar Adi cica daca ii faceam asa mai veneau vreo 5 surate sa o razbune. |
sadico!
"Munca in exces dezumanizeaza si de aceea e imperativ sa vedem munca cel mult ca pe un rau necesar, ce trebuie evitat sau scurtat ori de cate ori avem ocazia, daca vrem sa ne pastram integritatea fizica si sanatatea mintala. !"
Simo78 spune:
Hello!
Se pare ca am ratat ziua Catarinei...so La Multi Ani!
Abia astept sa vina Craciunul si sa nasc, ma plictisesc de groaza asa scoasa din activitate. Contractiile s-au intetit, mi-a marit doza de utrogestan si ma simt ametita 24/7.
Mai aveam de comentat din urma, dar nu sunt foarte coerenta...e un efort prea mare sa ma concentrez
mami de Hisham Matei 28 iulie 2007 si21+ cu Youssef Gabriel
Vivela spune:
albina e mai pufoasa, mai compacta si isi lasa acul cand inteapa impreuna cu punga de venin. apoi moare. viespea e galbena, mai lunguiata si nesimtita nici macar nu moare dupa ce inteapa, adica isi ia acul bine mersi si inteapa si pe altul.
pe sot l-au intepat acum cateva zile vreo 5-6 viespi, l-a mancat in dos sa le scormoneasca un cuib. si alea au tabarat pe el, foarte hotarate. eu cred ca muream de inima, mi-e tare frica de ele.