Strumfi de iul-aug 2007 (221)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Buna fetele,

In sfarsit am reusit sa mai intru si eu pe la voi. Cu familia aici si din Portugalia si sora-mea, copiii acasa, botez, mot nu am mai avut timp de nimic.

Multumim pt urarile voastre pt Catarina. De ziua ei am sarbatorit invitand acasa grupa ei de la gradinita. 16 copii si 3 adulti

A iesit mai bine decat ma asteptam, s-au purtat foarte frumos, s-au jucat. Le-am cumparat tatuaje care se lipeau cu apa, am umflat multe baloane si ne-am jucat baba oarba. Toata lumea a papat bine si apoi si tortulet care anul asta a fost delicios.

Cadou de la gradinita au facut copilasiii desene pentru Catarina si educatoarele au facut o brosura cu poze de ale catarinei si desenele colegilor ei, foarte frumoasa.

A primit de la noi rotile roze cu printese bineinteles iar de la bunici multe hainute, o panglica de gimnastica si o coarda de sarit foarte haioasa. De la matusa a primit hainute,pantofi, o rochie de gala si multe jucarii.

In concluzie a fost o rasfatata.

André a plans mai putin decat bubulina la botez, a fost un scump adorat de toata familia. La fel si el a primit multe hainute si un lantisor cu o cruciulita. La mot a ales : bani, pix si masina. Sora mea a fost nasa

A fost greu cu atatea limbi vorbite in casa si traduceri simultane ca imi exploda capul uneori dar a fost frumos.

Acum totul se intoarce la normalitate pana vineri cand vom pleca la Legoland

Dana si noi am cochetat cu ideea bebe 3 dar nu am fost convinsa inca. E greu fara ajutor. Poate mai tarziu.

Va pup pe toate si le urez La multi ani sarbatoritilor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Suntem nebuni ?

Apa plata este la acelasi pret cu berea .

Branza e mai scumpa decat carnea (branza telemea 19 lei, branza de burduf 28 lei, carnea de porc 16 lei).
Carnea de pui este mai ieftina decat ciupercile.
Nucile noastre mai scumpe decat nuca de cocos.
Laptele simplu mai scump decat laptele batut.
Portocalele mai ieftine decat merele.
Cartile sunt mai ieftine decat revistele.
Biscuitii fara ciocolata sunt mai scumpi decat ciocolata.
Muzica buna e mai ieftina decat muzica proasta.
Maslinele umplute cu gogosar sunt mai ieftine decat maslinele umplute cu propriul sambure.
Ceasurile mici sunt mai scumpe decat ceasurile mari.
Hartia nescrisa (A4) este mai scumpa decat hartia gata tiparita.
Vinul este mai ieftin decat strugurii.
Pixul cu mina este mai ieftin decat mina de pix fara pix.
Si se mai presupune ca omul este o fiinta rationala...
Si ca o incununare ... :
Oamenii neinstruiti sunt mai "scumpi" decat oamenii valorosi care, pentru a supravietui, se "vand" ieftin.

Se pare ca suntem mari amatori de etichete, nu de continut :(

un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

normal, traim intr-o lume nebuna nebuna!

"Munca in exces dezumanizeaza si de aceea e imperativ sa vedem munca cel mult ca pe un rau necesar, ce trebuie evitat sau scurtat ori de cate ori avem ocazia, daca vrem sa ne pastram integritatea fizica si sanatatea mintala. !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

pohtiti la capitol nou.

Mergi la inceput