Strumfi de iul-aug 2007 (221)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Neata, fetitele.
Multumim pentru urari. Ne simtim mult mai bine toti, Laurasul n-a ai varsat, a si mancat cate ceva, e mai bine...maioneza no way, carne la gratar-da, eu totusi suspectez niste icre. Daca era salmonela cred ca nu scapam asa usor, nu? C-acu iar incep sa ma gandesc...

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

hellou fetele!
dana, la multi ani, sa fii sanatoasa, ca iubita vaz ca esti!!!
vio, la multi ani pt Laur. sa fie sanatos si sa-ti aduca numai bucurii!!!! si merci ca m-ai luminat cu intrebarea mea
monica, vreme buna la mare sa ai!!!!!!cana n-am luat-o, am lasat-o la birou singurica, saracutza de ea!!!!!
[b]x-ray[b], sanatate multa sotului. iti tzin pumnii sa fie totul bine. eli cum e????????

noi suntem bine, vreme buna am avut pana acum, azi ploua , sper sa nu ne tina mult.
va pup pe toate!!!

Emanciparea femeii este o PROSTIE!
Locul ei e in bucatarie ... picior peste picior, cu un pahar de vin in mana,
privindu-si sotul cum gateste cina!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Alina m-am gandit toata ziua la voi. Sper ca sotul a iesit bine la control si o sa va intoarceti acasa cu zambetul pe buze

Vio am vazut ca sotul lucreaza pe fraude, eu eram pe credite IMM (ca acum cresc copii ) si am tot schimbat locatia, am fost in PLoiesti, Victoriei, in Charles De Gaulle, Unirii, ca si cu casa. Nu vezi ca noi toata ziua buna ziua ne mutam

Michi multumesc.
E o caldura aici de nu iti vine sa crezi si sa vezi ca saptamana viitoare cand plecam noi la mare incep ploile.
Ce mai face Andrei? iti face torturi din pamant?

un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Buna fetele,

Dana La multi ani fericiti alaturi de minunata ta familie scuze de intarziere.

Catarina a avut febra vineri Andre luni si marti. Am facut vaccinul de 4 ani si de 1 an. Catarina nu a avut nici o reactie dar Andre chiar a fost afectat, a facut febra 2 zile. Acum e mai bine.

Maine cred ca poate merge la cresa. Si sa il laude mama de baiat ca a inceput sa mearga singurel .

Eu ma pregatesc de vizite saptamana viitoare. Vine sora, socrii si verisorul meu ca il botezam pe Andre .

Vroiam sa va intreeb cum le vorbiti la copii de religie, chiar ma preocupa ca vreau sa o invat pe Catarina sa se roage, sa ii explic ce e Dumnezeu Ždar parca nu o vad sa ma inteleaga.

O zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Stefania, felicitari lui Andre pentru primii pasi . sanatate multa copilasilor, bine ca ati trecut peste febra.
ref la religie...hm, e complicat, zic eu. noi, cel putin, avem conceptii un pic mai "altfel" asupra problemei, asa ca vreau sa-l las sa descopere singur de ce parte va dori sa se afle. voi raspunde cat mai obiectiv la intrebarile lui si sper sa pot sa-i trasnmit dorinta de a afla mai multe. n-o sa-i impun sa-mi urmeze propriile credinte.
la gradinita i-au invatat "inger ingerasul meu" (simcer, partea aia cu "eu sunt slab, tu fa-ma tare" imi ridica parul in cap!), iar in preajma sarbatorilor chemau preotul sa-i impartaseasca pe copii. nu m-am opus, dar nici nu mi se pare ceva genial ce au facut. oricum, cred ca D n-a inteles prea multe, ca odata stateam la rand sa cumparam covrigi. ii dadusem lui 2 bancnote de 1 leu si pana sa-i vina randul, le studia. si vazand poza cu Iorga, a exclamat: "Doamne Doamne!" .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunflower1979 spune:

salut!
Mihnea, La multi ani, sa cresti mare, sanatos si norocos! Georgiana va doresc petrecere frumoasa astazi si macar in anii urmatori sa serbati alaturi de tati!

Dana, la multi ani si tie, cu intarziere si sa stii ca m-ai facut invidioasa cu sotul tau care a fost la inaltime. Bravo voua, sunteti o familie frumoasa!

stefania, ai un baietel mare, sa mearga el singurel. bine ca acum le-a trecut febra.
legat de religie, eu nu-s foarte bisericoasa, sunt credincioasa in felul meu. dar de cand il am pe Denis, l-am dus la impartasit, l-a mai luat maica-mea pe la biserica si-i place foarte mult. stie "Tatal nostru" si "inger, ingerasul meu", dar le spune cand vrea el. de exemplu aseara a vrut.
in rest ii mai spun ca Doamne Doamne ne da sanatate, vreme buna si multe alte lucruri pe care I le cerem.

acum am ceva treaba, dar poate mai revin, ca am fost in wkd cu cortul, sa va povestesc, sa pun poze.

Cristina, cea mai mandra mama de Denisuc (30.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Hei!
La multi ani sarbatoritilor de azi:
Iris Eva de voinea
Matei Coriolan de letitia_maria
Miron Petru de paticut
Merwana Tahira de samadhi
Alex de roxy si.......
Mihnea de musso17
Sa fie cu totii sanatosi, voiosi si destepti!
Georgi, sa-ti traiasca pustiulikul, sa fiti cu totii sanatosi si sa va mearga minunat! Petrecere frumoasa si mare atentie la haleala

Hai ca am iar sedinta va las si va pup pe toate!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Georgi, La multi ani lui Mihnea cel frumos . Sa-i dea DD multa sanatate si numai bucurii!

celelalte mamici de strumfi sarbatoriti azi nu prea cred ca ne mai citesc, dar le transmit si lor un gand bun si La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

La multi ani sarbatoritilor de astazi
La multi ani, Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

multumim mult pentru urari.Alex fae 4 ani azi, nu stiu cum si cand au trecut , parca ieri eram la spital pe la ora asta, sa vad daca binevoieste domnul sa iasa la lumina , ca era deja in saptamana 41 spre sfarsit, si cand am auzit ca mi se spune iar sa merg acasa sa astept, le-am zis clar ca eu acasa fara bebe in brate (nu in burta) nu ma duc, si m-au internat iar seara la 8 jumate se nastea domnul Alex prin cezariana .Asa ca azi cum ar fi am sarbatorit prea devreme, de fapt , la noapte e ziua lui , va fi mare discotagiu (ce termen am mai inventat si eu ), de fapt e certat cu somnul de pe acum.
Multumesc inca odata pentru urari, eu va citesc zilnic, numai ca nu am nimic asa important de comunicat.

Mergi la inceput