Ionela, are nevoie de 1900€ pana in aprilie!!
Raspunsuri - Pagina 18

mikaeela spune:
Confirm si eu:
Alinamoro-40 lei
Catod-18 lei
Marybehappy-30lei
Pana azi avem 300 lei in cont.
Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela
Daca plangi ca soarele a disparut din viata ta,lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele

alinamoro spune:
Mikaeela, multumesc pt. confirmare.
Multa sanatate!
Alina

mandreeac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mikaeela Buna dimineata! Domnul acesta este din Craiova,am inteles ca are si dansul 2 copii si ca are un mic magazin,nu este un om super bogat ,pe mine m-a mai sunat acum vreo 2-3 saptamani,dar nu am crezut. Mi-a spus ca laptele sigur il va asigura Ionelei.A intrebat si ce tratament ia Ionela si a zis ca va incerca sa ne cumpere si tratamentul Mi-a zis ca va veni si la noi acasa.Nici mie parca nu-mi vine sa cred ,dar omul parea f serios. Fetelor ,ieri m-a sunat iar domnul acesta si am vb si cu sotia dansului,mi-a zis ca daca va ajunge saptamana asta in Bucuresti,vor veni o fuga si la noi. Credeti-ma,eu parca tot visez,nu-mi vine sa cred. ![]() Bazar umanitar Ajutor ptr Ionela ![]() ![]() Daca plangi ca soarele a disparut din viata ta,lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele |
Felicitari mami! Ma bucur din toata inima pentru aceasta veste! Dumnezeu exista si prin intermediul Lui lucreaza acesti oameni cu suflet mare!

Nasterea miracolului meu
Mami

Sa o ajutam pe Ionela

alex_andra spune:
Mihaela, ti-am trimis un pachet pentru bazar. O parte sunt de la mine, o parte de la o prietena.
Daca ti se pare ca unele dintre ele nu-s pentru bazar, te rog sa le lasi de o parte.

mikaeela spune:
Alex_andra,multumesc mult ptr colet.
Mandreeac, multumesc!
Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela
Daca plangi ca soarele a disparut din viata ta,lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele

mikaeela spune:
Confirm plata de la Bonsai-30 lei
si de la Tomaca-26 lei
Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela

mikaeela spune:
Nu stiu ce are Ionela,ca mi-a plans azi toata ziua,simt ca o iau razna,nu mai pot.
Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela

mikaeela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bonsai ma bucur ca pot ajuta si eu cu ceva..... sanatate! |
Bonsai,multumesc!

Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela

mikaeela spune:
Buna dimineata!
Confirm si eu 60 lei de la Donna79-multumim
100 lei -initialele-R.E.multumim
Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela